X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bedzie zajebiscie Gadi, bo kolor nie wyjdzie taki plaski, ale beda naturalne refleksy...jakby wypalone sloncem! Super sprawa na lato. Ja uwielbiam jasny blond! A do tego masz orzechowe oczy, no sex bomba!!! Lepiej nie wrzucaj fotek na fejsa, bo mi sie odmieni jak Gizmo i najazd na Irlandie zrobie:P
    dawaj do irl ;) mogłabyś się tu przenieść i tak planujesz zmiane miejsca zamieszkania hehehe ;)

byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasno

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dawaj do irl ;) mogłabyś się tu przenieść i tak planujesz zmiane miejsca zamieszkania hehehe ;)

byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasno

jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah

No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko heh

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah

No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko heh
    tez prawda... i też mnie końce wykańczają nawet teraz... ale używam tony odżywek i masek...
    oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napięta

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tez prawda... i też mnie końce wykańczają nawet teraz... ale używam tony odżywek i masek...
    oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napięta

nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...

A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...

A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL?
    jak to nie jest obywatelem UE? to On nie jest Polakiem?

do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...

wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100e

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jak to nie jest obywatelem UE? to On nie jest Polakiem?

do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...

wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100e

no nie jest i nie gada po naszemu:(
    kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:(

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rano nie wiedzialam gdzie jest pies (balam sie, ze wyjada kotu sniadanie) i pytam starego "co piesu robi", a ten sie drze "on liziak jajka albo pindolek", hahahhahah

Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no nie jest i nie gada po naszemu:(
    kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:(
    no tak juz zwiad zrobiłam na fb... widze że pochodzi z Bostonu.. stąd to Twoje mieszkanie w USA.... kurde no fajnie właściwie, kto by nie chciał mieszkać w kraju marzeń ^_^ hehe sorry za wścibstwo.. ale czemu zjechaliście do Pl ?

ja mialam fajną fryzjerkę w Polsce... 5lat mi włosy robiła... a teraz jak przyjeżdżałam to ciężko było mi się z nia zgadać.. ta teraz w Irl nie jest zła.. ale .. jest ale... to nie to samo co tamta poprzednia moja fryzjerka ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    rano nie wiedzialam gdzie jest pies (balam sie, ze wyjada kotu sniadanie) i pytam starego "co piesu robi", a ten sie drze "on liziak jajka albo pindolek", hahahhahah
    haahahahahah hahahahab
    o kurde ! dobre !!!

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no tak juz zwiad zrobiłam na fb... widze że pochodzi z Bostonu.. stąd to Twoje mieszkanie w USA.... kurde no fajnie właściwie, kto by nie chciał mieszkać w kraju marzeń ^_^ hehe sorry za wścibstwo.. ale czemu zjechaliście do Pl ?

raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, heh

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, heh
    o kur zapiał.. jeszcze lepiej... :D
    próbujcie :) do odważnych swiat należy :)

to czym Wy się zajmujecie że Wam tak kazdy kraj pasuje? :)

okropna jestem wiem.. haha nie chcesz nie odpowiadaj ^_^

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie starzeje.... moja skóra na pewno.. mam coraz więcej punktów rubinowych na brzuchu... i chyba jakieś takie starcze plamki mi się pojawiają na dłoniach..

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja sie starzeje.... moja skóra na pewno.. mam coraz więcej punktów rubinowych na brzuchu... i chyba jakieś takie starcze plamki mi się pojawiają na dłoniach..

haha starcze plamiki? ;) chyba nie masz 70 lat skoro o dzidziusia się starasz :P

Gaduaaa lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość :-)

Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego! :-)

Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy :-P

Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać B-)

jeszcze nie Kochana ;) ale już prawie ;) jutro myślę, że wyjdzie ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wgl to mogę się pochwalić. A właściwie go. Zgina nogę na przyrządach na 85stopni :D Jestem tak zajebiście dumna, że wow :D ^_^

Caro, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Podgladam i patrze co tu się dzieję :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dobry :)
    Podgladam i patrze co tu się dzieję :)
    u Nas tu zacnie jest ;)

Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja w koncu :P
    Po dzialce jeszcze do matuli wpadłam pożegnać sie i milej podróży życzyć a tu zonk. O 3 wstać musze, jechac do niej i zawieźć ją i jej walizy na pkp :-O

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znow wszystkie uciekły jak przylazłam :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    I znow wszystkie uciekły jak przylazłam :/
    jestem teraz ;) miałam połączenie na skype z rodzicami :)

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ