"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:bedzie zajebiscie Gadi, bo kolor nie wyjdzie taki plaski, ale beda naturalne refleksy...jakby wypalone sloncem! Super sprawa na lato. Ja uwielbiam jasny blond! A do tego masz orzechowe oczy, no sex bomba!!! Lepiej nie wrzucaj fotek na fejsa, bo mi sie odmieni jak Gizmo i najazd na Irlandie zrobie:P
mogłabyś się tu przenieść i tak planujesz zmiane miejsca zamieszkania hehehe
byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasnoGizmo lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:dawaj do irl
mogłabyś się tu przenieść i tak planujesz zmiane miejsca zamieszkania hehehe
byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasno
jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah
No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko hehGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah
No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko heh
oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napiętaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:tez prawda... i też mnie końce wykańczają nawet teraz... ale używam tony odżywek i masek...
oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napięta
nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...
A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL? -
Lago wrote:nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...
A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL?
do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...
wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100eFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jak to nie jest obywatelem UE? to On nie jest Polakiem?
do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...
wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100e
no nie jest i nie gada po naszemu:(
kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:( -
Lago wrote:no nie jest i nie gada po naszemu:(
kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:(hehe sorry za wścibstwo.. ale czemu zjechaliście do Pl ?
ja mialam fajną fryzjerkę w Polsce... 5lat mi włosy robiła... a teraz jak przyjeżdżałam to ciężko było mi się z nia zgadać.. ta teraz w Irl nie jest zła.. ale .. jest ale... to nie to samo co tamta poprzednia moja fryzjerkaLago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no tak juz zwiad zrobiłam na fb... widze że pochodzi z Bostonu.. stąd to Twoje mieszkanie w USA.... kurde no fajnie właściwie, kto by nie chciał mieszkać w kraju marzeń
hehe sorry za wścibstwo.. ale czemu zjechaliście do Pl ?
raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, hehPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, heh
próbujciedo odważnych swiat należy
to czym Wy się zajmujecie że Wam tak kazdy kraj pasuje?
okropna jestem wiem.. haha nie chcesz nie odpowiadajFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja sie starzeje.... moja skóra na pewno.. mam coraz więcej punktów rubinowych na brzuchu... i chyba jakieś takie starcze plamki mi się pojawiają na dłoniach..
haha starcze plamiki?chyba nie masz 70 lat skoro o dzidziusia się starasz
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość
Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego!
Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy
Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać
jeszcze nie Kochanaale już prawie
jutro myślę, że wyjdzie