X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bedzie zajebiscie Gadi, bo kolor nie wyjdzie taki plaski, ale beda naturalne refleksy...jakby wypalone sloncem! Super sprawa na lato. Ja uwielbiam jasny blond! A do tego masz orzechowe oczy, no sex bomba!!! Lepiej nie wrzucaj fotek na fejsa, bo mi sie odmieni jak Gizmo i najazd na Irlandie zrobie:P
    dawaj do irl ;) mogłabyś się tu przenieść i tak planujesz zmiane miejsca zamieszkania hehehe ;)

byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasno

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dawaj do irl ;) mogłabyś się tu przenieść i tak planujesz zmiane miejsca zamieszkania hehehe ;)

byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasno

jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah

No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko heh

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah

No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko heh
    tez prawda... i też mnie końce wykańczają nawet teraz... ale używam tony odżywek i masek...
    oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napięta

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tez prawda... i też mnie końce wykańczają nawet teraz... ale używam tony odżywek i masek...
    oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napięta

nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...

A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...

A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL?
    jak to nie jest obywatelem UE? to On nie jest Polakiem?

do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...

wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100e

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jak to nie jest obywatelem UE? to On nie jest Polakiem?

do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...

wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100e

no nie jest i nie gada po naszemu:(
    kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:(

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rano nie wiedzialam gdzie jest pies (balam sie, ze wyjada kotu sniadanie) i pytam starego "co piesu robi", a ten sie drze "on liziak jajka albo pindolek", hahahhahah

Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no nie jest i nie gada po naszemu:(
    kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:(
    no tak juz zwiad zrobiłam na fb... widze że pochodzi z Bostonu.. stąd to Twoje mieszkanie w USA.... kurde no fajnie właściwie, kto by nie chciał mieszkać w kraju marzeń ^_^ hehe sorry za wścibstwo.. ale czemu zjechaliście do Pl ?

ja mialam fajną fryzjerkę w Polsce... 5lat mi włosy robiła... a teraz jak przyjeżdżałam to ciężko było mi się z nia zgadać.. ta teraz w Irl nie jest zła.. ale .. jest ale... to nie to samo co tamta poprzednia moja fryzjerka ;)

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    rano nie wiedzialam gdzie jest pies (balam sie, ze wyjada kotu sniadanie) i pytam starego "co piesu robi", a ten sie drze "on liziak jajka albo pindolek", hahahhahah
    haahahahahah hahahahab
    o kurde ! dobre !!!

• Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no tak juz zwiad zrobiłam na fb... widze że pochodzi z Bostonu.. stąd to Twoje mieszkanie w USA.... kurde no fajnie właściwie, kto by nie chciał mieszkać w kraju marzeń ^_^ hehe sorry za wścibstwo.. ale czemu zjechaliście do Pl ?

raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, heh

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, heh
    o kur zapiał.. jeszcze lepiej... :D
    próbujcie :) do odważnych swiat należy :)

to czym Wy się zajmujecie że Wam tak kazdy kraj pasuje? :)

okropna jestem wiem.. haha nie chcesz nie odpowiadaj ^_^

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie starzeje.... moja skóra na pewno.. mam coraz więcej punktów rubinowych na brzuchu... i chyba jakieś takie starcze plamki mi się pojawiają na dłoniach..

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja sie starzeje.... moja skóra na pewno.. mam coraz więcej punktów rubinowych na brzuchu... i chyba jakieś takie starcze plamki mi się pojawiają na dłoniach..

haha starcze plamiki? ;) chyba nie masz 70 lat skoro o dzidziusia się starasz :P

Gaduaaa lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość :-)

Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego! :-)

Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy :-P

Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać B-)

jeszcze nie Kochana ;) ale już prawie ;) jutro myślę, że wyjdzie ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wgl to mogę się pochwalić. A właściwie go. Zgina nogę na przyrządach na 85stopni :D Jestem tak zajebiście dumna, że wow :D ^_^

Caro, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Podgladam i patrze co tu się dzieję :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dobry :)
    Podgladam i patrze co tu się dzieję :)
    u Nas tu zacnie jest ;)

Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja w koncu :P
    Po dzialce jeszcze do matuli wpadłam pożegnać sie i milej podróży życzyć a tu zonk. O 3 wstać musze, jechac do niej i zawieźć ją i jej walizy na pkp :-O

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znow wszystkie uciekły jak przylazłam :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    I znow wszystkie uciekły jak przylazłam :/
    jestem teraz ;) miałam połączenie na skype z rodzicami :)

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ