"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:bedzie zajebiscie Gadi, bo kolor nie wyjdzie taki plaski, ale beda naturalne refleksy...jakby wypalone sloncem! Super sprawa na lato. Ja uwielbiam jasny blond! A do tego masz orzechowe oczy, no sex bomba!!! Lepiej nie wrzucaj fotek na fejsa, bo mi sie odmieni jak Gizmo i najazd na Irlandie zrobie:P
byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasnoGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:dawaj do irl mogłabyś się tu przenieść i tak planujesz zmiane miejsca zamieszkania hehehe
byłam kiedyś platynową blondyną.. tylko że ja mam odrosty szybko mocno widoczne i nie chciałabym aż za jasno
jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah
No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko hehGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:jak UK wystapi z UE to Irlandia bedzie jedyna opcja, bo do US za daleko, hahahahah
No wlasnie odrosty to problem. Moze nie tyle, ze trzeba czesto farbowac, tylko u mnie masakrycznie szybko wlosy sie niszczyly i mialam siano na koncach. Teraz odrosty sa modne w sensie Ombre wiec spoko heh
oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napiętaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:tez prawda... i też mnie końce wykańczają nawet teraz... ale używam tony odżywek i masek...
oglądałam sondaż wczoraj z UK... i jest pół na pół że wyjdą z Uni.. więc zobaczymy.. atmosfera jest napięta
nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...
A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL? -
Lago wrote:nooooo sytuacja jest napieta, a jak wyjda to my jestesmy w czarnej doopie, bo moj stary nie jest obywatelem UE wiec nie moze jechac np do Niemiec do pracy. A ja tak bardzo nie chce wracac do US.....do czwartku zyje w napieciu...
A gdzie do fryzjera chodzisz czy w PL czy IRL?
do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...
wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100eFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:jak to nie jest obywatelem UE? to On nie jest Polakiem?
do fryzjera ostatnio chodzę w Irl ale do Polki.. niestety irlandki nie potrafią nawet hybrydy na paznkocie nałożyć więc nie ma o czym rozmawiać...
wcześniej robiłam włosy tylko jak byłam w Polsce.. ale teraz piernicze bo szkoda mi czasu w Pl na siedzenie pół dnia w salonie.. wole ten czas inaczej wykorzystać.. a cenowo nie ma dużej różnicy.. tu za fryzjera płacę nie całe 100e
no nie jest i nie gada po naszemu:(
kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:( -
Lago wrote:no nie jest i nie gada po naszemu:(
kurde najgorzej jest znalezc zaufanego fryzjera....ja na takiego nie trafilam jeszcze:(
ja mialam fajną fryzjerkę w Polsce... 5lat mi włosy robiła... a teraz jak przyjeżdżałam to ciężko było mi się z nia zgadać.. ta teraz w Irl nie jest zła.. ale .. jest ale... to nie to samo co tamta poprzednia moja fryzjerkaLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no tak juz zwiad zrobiłam na fb... widze że pochodzi z Bostonu.. stąd to Twoje mieszkanie w USA.... kurde no fajnie właściwie, kto by nie chciał mieszkać w kraju marzeń hehe sorry za wścibstwo.. ale czemu zjechaliście do Pl ?
raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, hehPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:raz, ze my mamy "szwedacza" we krwi, a dwa to ja za bardzo tesknilam za rodzina. To jednak mega odleglosc i widywalam sie z nimi gora 2 razy w roku. Do US moglabym wrocic, gdyby nie mama (niestety moj tato zmart 2 miesiace przed nasza przeprowadzka). Jestesmy tu glownie dla niej, ale zobaczymy jak nasze losy dalej sie potocza. Stary przebakuje o Dubaju na rok albo dwa, heh
próbujcie do odważnych swiat należy
to czym Wy się zajmujecie że Wam tak kazdy kraj pasuje?
okropna jestem wiem.. haha nie chcesz nie odpowiadajFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ja sie starzeje.... moja skóra na pewno.. mam coraz więcej punktów rubinowych na brzuchu... i chyba jakieś takie starcze plamki mi się pojawiają na dłoniach..
haha starcze plamiki? chyba nie masz 70 lat skoro o dzidziusia się staraszGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość
Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego!
Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy
Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać
jeszcze nie Kochana ale już prawie jutro myślę, że wyjdzie