"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
4 razy sialiśmy ogórki w tym sezonie.. i 4 razy Nam je coś zjadło.. albo ślimaczki albo ptaki... nosz kurde... ile można...,
no i teraz mamy w domu we flancach... podrosną i wtedy się je wsadzi.. może jeszcze coś z tego będzie ...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Mi ciągle ptaki je wyrywaly. Odkąd przykrywam agrowloknina to mam spokój. Moje juz kwitnąGaduaaa wrote:4 razy sialiśmy ogórki w tym sezonie.. i 4 razy Nam je coś zjadło.. albo ślimaczki albo ptaki... nosz kurde... ile można...,
no i teraz mamy w domu we flancach... podrosną i wtedy się je wsadzi.. może jeszcze coś z tego będzie ...
i widać male ogoreczki
Caro lubi tę wiadomość
-
u mnie tez leniwo.. ale obiad robiliśmy... mąż piekł kurczaka w całości w piekarniku.. ja ziemniaczki i suróweczkę do tego..KlaudyŚ wrote:Leniwy dzien dzis ..obiad nie robiłam bo u teściowej byłam

A u ciebie jak?
a potem u teściów na herbatce chwilę byliśmy
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Ja wpadam na chwilę
Załączył mi się "sprzątacz". Kurze wycieram, w kuchni sprzątam, a Małż "nosz kurde usiądź w końcu babo" hehe 
My na obiad zrobiliśmy sobie kurczaka z grilla i sałatkę. Mniam mniam
Gaduaaa, Rossmana wyrobi Ci kartę stałego klienta jak tak będziesz szaleć! Chociaż ja nadal trzymam kciuki za TEN cykl!
Nats, Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja na obiad ziemniaczki młode, jajko sadzone i mizeria

Nie wiem jak to działa, ale kompletnie mnie odrzucilo od mięsa. Jak wcześniej byłam typowo miesozerna tak teraz miecho mi jakoś śmierdzi.
Caro - w rossmanie są karty Rossne. Podobno jakieś rabaty sa na artykuły dla dzieci. Ostatnio mi babka dała jak testy ciazowe kupowałam
3500 g 54 cm
-
Eee tam zdolne. Dopiero poczatki( mam nadzieje ze długiej) ich karieryKlaudyŚ wrote:Gizmo przeciez mam cie na fb i takich zdolniakow to ja nigdy.nie widziałam:)

Ale nie ukrywam ze Dudi w tym roku zaskoczyła mnie srednia 5,17 na koniec roku
Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość