"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
4 razy sialiśmy ogórki w tym sezonie.. i 4 razy Nam je coś zjadło.. albo ślimaczki albo ptaki... nosz kurde... ile można...,
no i teraz mamy w domu we flancach... podrosną i wtedy się je wsadzi.. może jeszcze coś z tego będzie ...Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:4 razy sialiśmy ogórki w tym sezonie.. i 4 razy Nam je coś zjadło.. albo ślimaczki albo ptaki... nosz kurde... ile można...,
no i teraz mamy w domu we flancach... podrosną i wtedy się je wsadzi.. może jeszcze coś z tego będzie ...Caro lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Leniwy dzien dzis ..obiad nie robiłam bo u teściowej byłam
A u ciebie jak?Fabian Cyprian Tymuś -
Ja wpadam na chwilę Załączył mi się "sprzątacz". Kurze wycieram, w kuchni sprzątam, a Małż "nosz kurde usiądź w końcu babo" hehe
My na obiad zrobiliśmy sobie kurczaka z grilla i sałatkę. Mniam mniam
Gaduaaa, Rossmana wyrobi Ci kartę stałego klienta jak tak będziesz szaleć! Chociaż ja nadal trzymam kciuki za TEN cykl!Nats, Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja na obiad ziemniaczki młode, jajko sadzone i mizeria
Nie wiem jak to działa, ale kompletnie mnie odrzucilo od mięsa. Jak wcześniej byłam typowo miesozerna tak teraz miecho mi jakoś śmierdzi.
Caro - w rossmanie są karty Rossne. Podobno jakieś rabaty sa na artykuły dla dzieci. Ostatnio mi babka dała jak testy ciazowe kupowałam3500 g 54 cm -
KlaudyŚ wrote:Gizmo przeciez mam cie na fb i takich zdolniakow to ja nigdy.nie widziałam:)
Ale nie ukrywam ze Dudi w tym roku zaskoczyła mnie srednia 5,17 na koniec rokuNats, Marteczka93 lubią tę wiadomość