"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Na mdlosci ponoc jakies ciastka imirowe sa dobre.
Lidla u mnie nie ma. A i nie chciałabym walizy z marketu. Tii kupił kiedys na bazarze jak miał wyjezdzac do De. To w pól drogi na dworzec kolka odpadly haha. Biegiem do domu leciałam po stara torbe i przepakunek byl na środku ulicy haha. Ależ on wtedy pianą tryskalFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:i tesco tam nie ma? no ale na pewno w pobliżu gdzieś jest... daleko?
Jest co prawda duże centrum handlowe, Marccredo sie zwie. Ale to na końcu miasta i powiem ze szalu tez tam nie ma. Jysk, bricomarche, h&m, no i inne firmowe jak House, reserved ... Nuda, nuda, nuda -
Gizmo, co do torby to czasami zamawiając z internetu można się nieźle przejechać Moja siostra zamówiła i przyjechało takie shit, że koło torby to nawet nie stało
Gaduaaa! Zapomniałam dodać. Zacny avatar Choć wolałabym Twoja uśmiechnięta buzię z FB
Marteczka, ale super zdjęcie! Biere które jeszcze wolne!
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Gizmo, co do torby to czasami zamawiając z internetu można się nieźle przejechać Moja siostra zamówiła i przyjechało takie shit, że koło torby to nawet nie stało
Gaduaaa! Zapomniałam dodać. Zacny avatar Choć wolałabym Twoja uśmiechnięta buzię z FB
Marteczka, ale super zdjęcie! Biere które jeszcze wolne!
dzięki :*Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:avatar jest manifestają przeciwko @ haha
dzięki :*
Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowyGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
ide 9 lipca do fryzjera... i chcę sobie 2 tony zejść jaśniej niż mam na całą głowę... zobaczymy co z tego wyjdzie
no i obciąć trochę i mocno przerzedzić żeby były takie lekkie, zwiewne i zastanawiam się czy nie wrócić do długiej grzywki na bokWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 13:21
Caro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ide 9 lipca do fryzjera... i chcę sobie 2 tony zejść jaśniej niż mam na całą głowę... zobaczymy co z tego wyjdzie
Oooo, to faktycznie poważna zmiana, będę czekać na tą metamorfozęGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Oooo, to faktycznie poważna zmiana, będę czekać na tą metamorfozę
zobaczymy co z tego wyjdzie
ja lubię długie włosy ale na pierwsze 2 tyg po fryzjerze... potem robią się ciężkie.. ciągle w kitku... wkurza mnie to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 13:32
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:moja fryzjerka ma jakieś nowości ... farbuje włosy za pomocą omniplexu i nioplexu... daje to wzmmocnienie włosa po rozjaśnianiu...
zobaczymy co z tego wyjdzie
ja lubię długie włosy ale na pierwsze 2 tyg po fryzjerze... potem robią się ciężkie.. ciągle w kitku... wkurza mnie to...
Chyba coś kiedyś słyszałam o tej metodzie. Fajnie, fajnie, kobiety lubią zmiany i zmiany lubią kobiety Ja kiedyś, kiedyś obiecałam Małżowi ze obetne włosy jak zajde w ciążę, bo on woli jak mam krótkie i teraz się dopomina
A no i fakt, po fryzjerze zawsze są idealne prze jakiś czas a potem klapaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 13:46
Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Chyba coś kiedyś słyszałam o tej metodzie. Fajnie, fajnie, kobiety lubią zmiany i zmiany lubią kobiety Ja kiedyś, kiedyś obiecałam Małżowi ze obetne włosy jak zajde w ciążę, bo on woli jak mam krótkie i teraz się dopomina
A no i fakt, po fryzjerze zawsze są idealne prze jakiś czas a potem klapa
Dzięki Gizmo. Spróbuję tych ciastek.
Walizki jeszcze są fajne w witchen. Co prawda ceny trochę wyższe, ale jakość fajna. My w zeszłym roku sobie kupiliśmy na wyprzedaży piękny czerwony komplet
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:ide 9 lipca do fryzjera... i chcę sobie 2 tony zejść jaśniej niż mam na całą głowę... zobaczymy co z tego wyjdzie
no i obciąć trochę i mocno przerzedzić żeby były takie lekkie, zwiewne i zastanawiam się czy nie wrócić do długiej grzywki na bok
a Ty nie masz teraz jakichs pasemek??? bo cos widze ciemne undertony:)
taki skwar, ze mi czacha dymi. Sadze rhododendrony w pelnym sloncu....malz kazal zrobic przerwe na gin z tonikiem:) Nawet go lubie...malza ma sie rozumiec:) -
Lago wrote:a Ty nie masz teraz jakichs pasemek??? bo cos widze ciemne undertony:)
taki skwar, ze mi czacha dymi. Sadze rhododendrony w pelnym sloncu....malz kazal zrobic przerwe na gin z tonikiem:) Nawet go lubie...malza ma sie rozumiec:)
no na prawdę ten twój małż o Ciebie dba ! zazdro!!Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:mam pasemka mam.. na takim ciemnym blondzie jasne pasemeczka.. i na pewno nawet jak mi położy na całości blond i go rozjaśni to i tak bedą te pasmka widoczne,niech są.. zobaczymy co wyjdzie heh
no na prawdę ten twój małż o Ciebie dba ! zazdro!!
bedzie zajebiscie Gadi, bo kolor nie wyjdzie taki plaski, ale beda naturalne refleksy...jakby wypalone sloncem! Super sprawa na lato. Ja uwielbiam jasny blond! A do tego masz orzechowe oczy, no sex bomba!!! Lepiej nie wrzucaj fotek na fejsa, bo mi sie odmieni jak Gizmo i najazd na Irlandie zrobie:P