"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Eee tam zdolne. Dopiero poczatki( mam nadzieje ze długiej) ich kariery
Ale nie ukrywam ze Dudi w tym roku zaskoczyła mnie srednia 5,17 na koniec roku
No widzisz takie córki to az mozna sobie pomarzyc
Co wchodze na fb to cos.nowego sie dzieje i nic mi nie pozostalo jak tobie gratulować udanych córek:)Gizmo lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:No widzisz takie córki to az mozna sobie pomarzyc
Co wchodze na fb to cos.nowego sie dzieje i nic mi nie pozostalo jak tobie gratulować udanych córek:)Caro lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jeszcze troszke i Ty swoje dzieciątko będziesz tak chwalić i dumna bedziesz z każdego małego kroczka przez Nie wykonanego
A póki co to bede chwalić twojeGizmo lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Hehe jak będzie mialo charakterek po tacie ojj to będę mieć przewalone:)
A póki co to bede chwalić twoje
Wtedy tatusia duma bedzie rozpierać, charakterek sie zmieni, przystopuje troszku ze wszystkim to i dzieciątko spokojne bedzie
I dziękuję za zwrócenie uwagi na moje lalkiMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
no kurde za uszy mnie wyciagneli bo bylo "surprise party" dla starego.
Gadi no my troche w handlu, troche w uslugach pracujemy, ale generalnie to prace w sumie wszedzie mozemy miec, tylko ten Dubaj to tez troche daleko, a jak tak kocham swoj ogrodek:)
Posok hahahahahhaah tez mam takie obawy:P
Posok82, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Posok82 wrote:rety to moje przyszło dziecko będzie mieć przerąbane...
moje w dodatku bedzie mialo wielki leb (gen dominujacy), bo jak stary gral w football to musieli mu sciagac kask na zamowienie, bo wszystkie byly za male...masakra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 23:22
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja do matuli mam 5min autem. Aby walizy spakuje, matule tez i sru na dworzec w obie strony max 15min mi zajmie
Kladz sie Lago spiochac nie bede Ci tu zanudzac przeciez
mo ide ide, bo zamulam juz:) Ale jutro tez tu bede i doope Ci potruje:P -
Gaduaaa wrote:Cześć temp mi spada.. Także ten.. Jeszcze te 2-3 dni @ przylezie
Pitu Pitu, zobaczę - uwierzęGizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)