"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Gaduaaa jaki spadek?
Ja też nie czułam, mój Gin też nie czuł i się jakoś udało
Nie ma chyba na to reguły.
Zresztą u mnie na wykresie też jakieś dziwne spadki się zdarzyły. Na temperaturę dużo rzeczy wpływa. Czasem coś się może pokrecic. Najważniejsze, ze jest powyżej podstawowej
A tak w ogole to dzień dobry wszystkim.
Próbuje w siebie wmusic śniadanie
Caro czekasz już w labo, żeby krew upuscic?
Już upuściłam Wyniki ok 15:30, bo wcześniej nie mam kiedy.
Gaduaaa, będzie uwierzę, ewentualnie jak będzie za 9 miesięcy
Lago, pogoda okrutna, nie ma co...Gaduaaa, Lago, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:no to razem z Lago czas rozpocząc dietę hehe
tonacy brzytwy sie chwyta....chocbym miala trawe zrec przez pol roku, to sie poswiece zeby tylko zaskoczyc, heh. A podaje dzis do mojego eko i zobacze co tam maja bezglut, bo jak na sama kasze wskocze, to mi sie szybko znudzi...Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:tonacy brzytwy sie chwyta....chocbym miala trawe zrec przez pol roku, to sie poswiece zeby tylko zaskoczyc, heh. A podaje dzis do mojego eko i zobacze co tam maja bezglut, bo jak na sama kasze wskocze, to mi sie szybko znudzi...
ja nawet chipsy gluten gree znalazłam i wafelki czekoladowe też hahaLago, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ale i ziemniaczki można, i makarony bezglutenowe są... mąk od koloru do wyboru, gryczana, kokosowa, kukurydziana, ryżowa... mleko ryżowe nawet, jakbyś chciała przy okazji z nabiału zrezygnować także jest w czym wybierać i wcale nie jest źle...
ja nawet chipsy gluten gree znalazłam i wafelki czekoladowe też haha
nom najgorszy zawsze jest pierwszy tydzien, zeby sie przestawic...pozniej juz leci. Ja przy okazji chcialabym zrzucic troche, bo mam opone a to nie jest zdrowe, wiec ziemniaki tez sio:). No dobra....sprobuje. Gizmo a Ty? -
Z takich rzeczy to u mnie w domu aby ryz i maka kukurydziana na stanie dzis jest mysle ze ta dieta nie jest wcale taka okrutna i idzie sie do wszystkiego przyzwyczaić. Najpierw to ja musze teorie przestudiować, skrupulatnie sie wszystkiego wywiedziec i dopiero przejdę do działania
Lago lubi tę wiadomość
-
Na podstawie tej stronki http://www.sztukaodzywiania.pl/aktualnosci/257-10-objawow-nietolerancji-glutenu
w nocy wyczailam swoje objawy najlepiej żebym nic nie jadła bo po wszystkim wzdeta jestem. Gastroenterolog mi tlumaczyl ze to moje wrzodziejace zapalenie jelita grubego jest powodem. I problemy z wyproznianiem. A tu się okazuje ze to gluten jest sprawca. Tak jak wcześniej pisałam bole glowy wiecznie, no i stawy. Hmmm...trza się dalej zaglebiac i drążyć tematLago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dobrze ze chociaż w cycki idzie a zachcianki masz juz jakieś??
Caro to trzymam kciuki za piękna bete
Gizmo lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Właściwie to nie za bardzo. Tylko odrzucilo mnie od mięsa, ale za to mam ochotę na owoce i takie suche rzeczy. Wcinam ciągle wafle kukurydziane
Caro to trzymam kciuki za piękna beteNats lubi tę wiadomość
-
ja siedzę w brzoskwinkach.. nektarynkach i truskawkach....
eeee... dziwnie się czuje.. jakbym zaraz miała @ dostać... i jakoś momentami mi mdło...
już chodzę z tamponami w torbie bo mam wrażenienie że zaraz chlupnie.. czyli normalka...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jak u Was dzionek mija? Ostatnio rzadko tu jestem na dłużej ale myślę że mi to wybaczycie. Powód oczywiście cholerny ząb dziś idę do dentysty i mam nadzieję że pozbędę się dziada na dobre. Teraz też siedzę i ciągle boli nic się nie chce i jeść nie można, oby tylko znów mnie nie olali jak poprzednio w weekend. -
Lago wrote:Ej laski olalyscie mojego paznokcia!
Pekla mi plytka, ale tak wzdluz i strasznie haczy. Myslalam, ze mi sam zaroscie ale juz kilka miesiecy tak mam, ze rosnie i od razu sie rozdziela. Jakis specyfik na to? ktos cos?Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Jest odżywka eveline 8w 1 ale uważaj bo ma formaldehyd w sobie.. Musisz najpierw obczaić czy ci nie zaszkodzi dużo ludzi ma.alergie kontaktowa na to heh i proponuję cynk zacząć łykac
a moge staremu Salfazin podkradac? nie urosna mi od tego wlosy na klacie?