"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:w sensie ze siusiak???????????
to taki żarcik że siusiak
a na poważnie to skrzyp poprawia kondycję włosów i paznokci niestety jeśli chodzi o włosy to robią się mocniejsze na całym ciele nie tylko na głowie.
Dawno temu też łykałam kapsułki revalid i nawet dobre były. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago wrote:serio mnie widac? a ja myslalam, ze poblokowane wszystko mam. A co dokladnie mozna bylo zobaczyc?
Hahahahaa, nie maertw sie nie jestes jakos wyeksponowana zdjecie bratkow i innych kwiatkow bylo widoczne i Ty patrzaca w dal pojawilas mi sie w propozycjach znajomych, bo wspolne znajome mamy Gaduee i Gizmo. Wiec wydedukowalam, ze Ty to TY -
Tissaia wrote:Hahahahaa, nie maertw sie nie jestes jakos wyeksponowana zdjecie bratkow i innych kwiatkow bylo widoczne i Ty patrzaca w dal pojawilas mi sie w propozycjach znajomych, bo wspolne znajome mamy Gaduee i Gizmo. Wiec wydedukowalam, ze Ty to TY
a to spoko, nie zebym cos ukrywala, ale troche anonimowosci lubie:) -
Kuźwa od rana potop za oknem. Przed chwila Ali odwiozlam. Zaraz Dudi trza. Ali o 19 odebrać, Dudi o 20. Caly dzien w trasie jestem. Ale zjechalam miasto wzdłuż i wszerz i ... Taadaaamm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d87a54f2063d.jpgNats, Gaduaaa, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Kuźwa od rana potop za oknem. Przed chwila Ali odwiozlam. Zaraz Dudi trza. Ali o 19 odebrać, Dudi o 20. Caly dzien w trasie jestem. Ale zjechalam miasto wzdłuż i wszerz i ... Taadaaamm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d87a54f2063d.jpg
super , przedniaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no prosze udało się zdobyć walize
super , przednia
A oprócz tego Full kosmetyków, laczki pod prysznic i bryle od słońca zakupione. Dudi mega szczęśliwa a portfel coraz cieńszy sie robiGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Nioo zadowolona i ja i Dudi. Poliweglan z Abs'em taka jak chciałam. I 4 kolka
A oprócz tego Full kosmetyków, laczki pod prysznic i bryle od słońca zakupione. Dudi mega szczęśliwa a portfel coraz cieńszy sie robi
Gizmo, zakupy udane to i portfel odchudzony odpowiednio!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 17:44
Lago, Gizmo lubią tę wiadomość