"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem i ja nieszczęsna. Ząb wyrwany ale tak bolało że na fotelu aż nie mogłam usiedzieć. Dwa znieczulenia mi dał i jeszcze czułam ból ale w końcu pozbyłam się dziada i teraz tylko odpoczynek bo dużo krwi tracę.
Caro Słonko bardzo współczuję i przytulam mocno kochanaGaduaaa, Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Jestem i ja nieszczęsna. Ząb wyrwany ale tak bolało że na fotelu aż nie mogłam usiedzieć. Dwa znieczulenia mi dał i jeszcze czułam ból ale w końcu pozbyłam się dziada i teraz tylko odpoczynek bo dużo krwi tracę.
Caro Słonko bardzo współczuję i przytulam mocno kochana
i jak będziesz miała ból później to pyralgineKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo nie nic nie przepisał, mówił tylko że jak odpuści znieczulenie i będzie bolało to ibuprom albo jakiś inny przeciwbólowy mam wziąć. Jakby się gorzej działo to mam do niego lecieć. Blada jestem jak ściana mało nie zemdlałam tam w gabinecie nigdy jeszcze mnie tak nie bolało. I też nie cierpię zakupów robić
Też głodna jestem ale jeszcze muszę poczekać. Mój dziś zrobi makaron z truskawkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 18:07
-
nick nieaktualny
-
ale się wkurzyłam.. prolaktyna na pewno z 2000tys...
kuzyn mnie poprosił żebym kupiła mi bilet na samolot z karty...
no i wpisałam raz kartę... przez 3 godz pisało że oczekuje.. z konta kasy nie sciągnęło to próbowaliśmy przez aplikację na telefon.. znowu wystąpiło ze błąd z rezerwacją...
wprowadziłam moją drugą kartę... i znowu że bląd z rezerwacją i skontaktować się z telecentrum..
ale jak weszliśmy na konto wizzair to wiszą tam 3 transakcję i status oczekuje....
kurwa i się boję teraz że mi 3 razy kasę zawiną !!! ;(Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:ja z Irlandii ma związane ręcę.. to jest infolinia... kuzyn mówi że jutro pojedzie na lotnisko dowiedzieć się co zrobić..
ale myślę że jak napisali że wystapił błąd z rezerwacją to nie ściągną 3 razy.. -
przelałam kasę na konto męża szybko...z jednego konta...i zostało 0zł więc nie będa już mieli skąd ściągnac.. najwyżej ściągną z drugiego konta tylko 1 raz.. więc chyba jestem uratowana
Gizmo, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:przelałam kasę na konto męża szybko...z jednego konta...i zostało 0zł więc nie będa już mieli skąd ściągnac.. najwyżej ściągną z drugiego konta tylko 1 raz.. więc chyba jestem uratowana
Gaduaaa lubi tę wiadomość