"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Hej wszystkim.
Karolcia dobrze, że w końcu pozbyłaś się dziada, teraz może będziesz mieć spokój
Lago jaka laska Też coś tam podejrzałam
Mąż jutro do domu, dzisiaj jednak jeszcze jakieś treningi miał. Mam nadzieję, że tym razem to już pewne
o nie! to nie sprawiedliwe! Pokaz sie dziadu!! hahahha
jak Ci malza przecwicza w tym szpitalu, to za nim nie nadazysz taki wygimnastykowany wroci, hahahahahGizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:o nie! to nie sprawiedliwe! Pokaz sie dziadu!! hahahha
jak Ci malza przecwicza w tym szpitalu, to za nim nie nadazysz taki wygimnastykowany wroci, hahahahah
haha śmiej się byle tylko dał radę robić to czego nie dawał rady robić przez ostatnie 4 tygodnie hahahaha. haha, lepiej niet bo się wystraszysz i będziesz miała koszmary biedna hihihihi
a Gadi znam to, też kiedyś coś takiego zrobiłam tylko z biletami za autokar jakoś 350 euro masakra. ale na szczęście dobrze się wszystko skończyło. Choć zapobiegawczo też po przesyłałam kasę na inne kontoLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:no ciotka, bo potem moze byc problem z odzyskaniem.....a do banku nie mozesz zadzwonic i uniewaznic te 2 transakcje?Fabian Cyprian Tymuś
-
Starszego mojego syna mi wysypalo kurde Całe plecy, szyja i trochę klatka piersiowa.. Myślałam że mu zejdzie po wapnia ale chyba będę musiała mu dać coś na alergię.. Cholera najgorsze ze on ma alergie kontaktowa na formaldehyd i galusany i ciężko ogarnąć.. A już prawie dwa lata spokoju było... I nie mam pojęcia co teraz zjadł czy dotknął że go tak wywalilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 21:46
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:No na tym jednym koncie wyzerowalam więc tam nie ściągną a z tamtego 2 transakcję są oczekujące.. No i z drugiego konta jedna jest oczekująca ale nie wiem czy to w ogóle mogło pójść bo pokazało błąd rezerwacji.. Jutro rano zadzwonię do banku i się dowiem.. Cholera
Ej Gadson, mam dziwne wrazenie ze jak do Ciebie pisze, to twoja kazda odpowiedz to Fuck you! hahhahhahah no rozprasza mnie ten fakers Twoj:P
spoko no, jak blad rezerwacji to nie sciagnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 21:47
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Ej Gadson, mam dziwne wrazenie ze jak do Ciebie pisze, to twoja kazda odpowiedz to Fuck you! hahhahhahah no rozprasza mnie ten fakers Twoj:P
spoko no, jak blad rezerwacji to nie sciagnieFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Od pleców to się rozyczka zaczyna Gadi.Fabian Cyprian Tymuś
-
Ja już w domu nareszcie. Zjadłam mega obiad i popijam pokrzywe.
Jutro rano idę zrobić badania i powiem Wam, ze stresa mam. Mam zrobić m.in hiv i kile. Niby nie mam powodów do niepokoju, ale jakoś tak siedzi mi to z tyłu głowy
Tak, tak Lago chcemy avatara3500 g 54 cm