"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju przestańcie już pisać o jedzeniu, bo cały telefon mam osliniony i nabrałam ochotę na sałatkę jarzynowa z majonezem. Teraz będzie tak, że przez 3 godziny nie będę mogła o niczym innym myśleć
Karola - dobrze, że ząb wyrwany i, ze przezylas jakos. Myślę, ze możesz mieć lekki stan podgoraczkowy także tempka może być zaburzona.
Gaduaaa - chyba nie mogą za jedno miejsce 3 razy kasy ściągnąć. Chociaż z nimi to nigdy nie wiadomo. Mam nadzieję, ze się wyjaśni wszystko.Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Jeju przestańcie już pisać o jedzeniu, bo cały telefon mam osliniony i nabrałam ochotę na sałatkę jarzynowa z majonezem. Teraz będzie tak, że przez 3 godziny nie będę mogła o niczym innym myśleć
a ja zrobiłam sałatkę z selerem., czekam aż się przegryzie
Nats lubi tę wiadomość
-
Nats witaj w klubie, bo i ja teraz ośliniona cała siedzę. Zaraz długopisy zjem, bo to akurat mam pod ręką
A ja mam dzisiaj na obiad pomidorową, bo mężulek się uparł
Może zróbmy tak - wy mnie poczęstujecie swoimi obiadkami a ja poczęstuje was swoim. Ba. Nawet dorzucę po ptasim mleczku i toffifeeKarolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Nats witaj w klubie, bo i ja teraz ośliniona cała siedzę. Zaraz długopisy zjem, bo to akurat mam pod ręką
A ja mam dzisiaj na obiad pomidorową, bo mężulek się uparł
Może zróbmy tak - wy mnie poczęstujecie swoimi obiadkami a ja poczęstuje was swoim. Ba. Nawet dorzucę po ptasim mleczku i toffifee
poczęstowałabym ale żeśmy wszystko już zeżarli, a mieliśmy karkówkę z mnóstwem warzyw - robione w worku w sosie własnymKarolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats kochana moja :* zeszło znieczulenie i jak na razie nic nie boli, krew też zatamowana obym normalnie przespała noc.
Marteczka to ja bardzo chętnie się podzielę makaronem z truskawkami jeśli lubisz bo my dziś taki obiadek na słodko mamyMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Nats kochana moja :* zeszło znieczulenie i jak na razie nic nie boli, krew też zatamowana obym normalnie przespała noc.
Marteczka to ja bardzo chętnie się podzielę makaronem z truskawkami jeśli lubisz bo my dziś taki obiadek na słodko mamy
A ja w końcuuuu w domuuuu i juz nigdzie ale to nigdzie sie dzis nie wybieram -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim.
Karolcia dobrze, że w końcu pozbyłaś się dziada, teraz może będziesz mieć spokój
Lago jaka laska Też coś tam podejrzałam
Mąż jutro do domu, dzisiaj jednak jeszcze jakieś treningi miał. Mam nadzieję, że tym razem to już pewneGizmo, Tissaia lubią tę wiadomość