"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Wyszłam z psem niedawno a dwa bloki dalej takie cuś obaczylam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f990501b2f1.jpg
hahahahah kiedys w Burger Kingu przy automacie do lodow na scianie byla tabliczka "Tu robimy lody"Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ale to tak puchnie czy dusi sie tez ze aż hydrokortyzon potrzebny? W zastrzyku rozumiem. Bo ja to w kremie często uzywamFabian Cyprian Tymuś
-
Tak sobie teraz mysle... Kiedy bezdzietne staraczki będą Nam opowiadać o swoim swirku malym ze a to zrobil a to tamto. Jak będą tez szaleć po sklepach by obkupić malucha...
Dopiero zacznie się narzekanie
Trza bedzie jakies nowe forum wyczaić dla swiezych mamLago, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Tak sobie teraz mysle... Kiedy bezdzietne staraczki będą Nam opowiadać o swoim swirku malym ze a to zrobil a to tamto. Jak będą tez szaleć po sklepach by obkupić malucha...
Trza bedzie jakies nowe forum wyczaić dla swiezych mamGizmo, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Tak sobie teraz mysle... Kiedy bezdzietne staraczki będą Nam opowiadać o swoim swirku malym ze a to zrobil a to tamto. Jak będą tez szaleć po sklepach by obkupić malucha...
Trza bedzie jakies nowe forum wyczaić dla swiezych mam
co Ty Gizmek pitolisz??? Chyba sie bez kitu upilas, hahahahahahahahGizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:co Ty Gizmek pitolisz??? Chyba sie bez kitu upilas, hahahahahahahah
Ide lulać jednak bo juz odlot mam
Dobrańczyk laseczkiLago, Gaduaaa lubią tę wiadomość