"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Dzisiaj glukoza na czczo, hcv, hif, vdrl i toxo.
Jutro zrobię ten mocz, morfologia, grupe krwi i hcg, bo na to mam skierowanie.
No właśnie dawaj fotkę Gadu
ale z obciążeniem.... to jest dramat......zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Witajcie
Gadułka czekam na Twoją temp
Lago weź udostepnij nowy wykres
Tissaia śmiechłam ze biegasz po nocy żeby nikt Cie nie widział a nie boisz sie tak w ciemnościach???
Malina nie wiedziałam ze Ty tez biegasz
Ło matko same sportsmenki tu
ja biegam od wielkiego dzwona Gizmuś. Czyli... prawie wcale Ale nabyłam odpowiedni strój hahaha. No i też jeśli bym musiała to choćby mi płacili tylko w nocy bym wyszła A i to bez odblasków hahahaha.Gizmo lubi tę wiadomość
-
Popieram gluzkoza po obciążeniu jest najgorszym badaniem w trakcie całej ciąży. Ja osobiście myślałam, że umrę. Oblały mnie zimne poty, zrobiło mi się słabo, niedobrze i ogólnie beznadziejnie a potem po prostu zwymiotowałam. Jeszcze pytam o toaletę sprzątaczki na korytarzu bo mówię, że mi słabo i zaraz zejdę a do tego wymiotuje, a ta mi mówi, że tutaj nie ma bo są prywatne. I ewentualnie może dać mi klucz na czwarte piętro. Bez windy oczywiście. Więc jej koncertowo narzygałam do kosza na śmieci a potem się uśmiechnęłam i powiedziałam "Dziękuję, już nie trzeba!" miszcz zua!
Gizmo, Lago, Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Popieram gluzkoza po obciążeniu jest najgorszym badaniem w trakcie całej ciąży. Ja osobiście myślałam, że umrę. Oblały mnie zimne poty, zrobiło mi się słabo, niedobrze i ogólnie beznadziejnie a potem po prostu zwymiotowałam. Jeszcze pytam o toaletę sprzątaczki na korytarzu bo mówię, że mi słabo i zaraz zejdę a do tego wymiotuje, a ta mi mówi, że tutaj nie ma bo są prywatne. I ewentualnie może dać mi klucz na czwarte piętro. Bez windy oczywiście. Więc jej koncertowo narzygałam do kosza na śmieci a potem się uśmiechnęłam i powiedziałam "Dziękuję, już nie trzeba!" miszcz zua!
a pewnie mina sprzątaczki bezcennazapachmalin lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Cześć a mnie się dzisiaj nie chce pracować, najgorsze że kolega na urlopie i muszę odwalić robotę za dwoje...
Gaduaa a transakcje dale masz w oczekiwaniu, czy pomyślnie zakończone tylko kasy nie ściągnęliFabian Cyprian Tymuś -
Hej Dziewczyny,
Robie sobie przerwę od ovu.. Będę prowadzić wykres, ale muszę odpocząć od tego wszystkiego. To był dla mnie.. To jest dla mnie wielki szok. Świat mi się rozpadł. Tak długo czekałam.. I mi zabrano. Będę wierzyć, że się uda. Ale teraz muszę zrobić ze sobą porządek.. Ze swoją głową.
Zostawiam i dla Was swoje bardzo mocne kciuki Za Wasze pozytywne testy i Fasolki - NatsLago, Gizmo, Posok82, Nats, Marteczka93, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Robie sobie przerwę od ovu.. Będę prowadzić wykres, ale muszę odpocząć od tego wszystkiego. To był dla mnie.. To jest dla mnie wielki szok. Świat mi się rozpadł. Tak długo czekałam.. I mi zabrano. Będę wierzyć, że się uda. Ale teraz muszę zrobić ze sobą porządek.. Ze swoją głową.
Zostawiam i dla Was swoje bardzo mocne kciuki Za Wasze pozytywne testy i Fasolki - Nats
pamiętaj że masz tu wsparcie i jak tylko będziesz potrzebowała pogadać to jesteśmy tu dla Ciebie !Fabian Cyprian Tymuś -
czatowałam z doradcą banku... i nie wyszło w ogóle zapytanie o transakcje ze strony wizzair... także mogę czuć się bezpiecznie... podobno wczoraj akurat w tych godzinach mieli problemy z płatnościami kartą... ufffffffffff
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:smutno mi dziewczyny...
dawno mi tak smutno chyba nie było...
ten spadek w 5dpo dał mi tyle nadzei.. jeszcze nigdy takiego nie miałam po owulacji...
chyba nie mam już siły......
Wiem, ze Ci smutno i wiem co czujesz, bo sama czasem sie nakrecalam majac wrazenie ze sie udalo. Ja nic nowego Ci Gadi nie powiem z wyjatkiem tego, ze ogladanie innych wykresow i porownywanie siebie do tych co zaszly, ryje psyche. Tak samo z testami, przeciez wiesz, ze jednej wyjdzie 5 dni przed @ a innej 5 dni po @. Nie ma sensu sie katowac. Moze jak pojedziesz do PL to sie uda?? (3mam kciuki)Gaduaaa lubi tę wiadomość