X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats a tych pojemników na mocz to chyba wszystkich od razu nie :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    miało byc nie napełnisz :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Nie. Na jutro tylko jeden, ale wolę mieć w zapasie :)

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem głodna ale na obiad to jeszcze za wcześnie :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Jestem głodna ale na obiad to jeszcze za wcześnie :P
    Ja właśnie postawiłam rosolek. Kupiłam świeże warzywa na targu i zaczyna już pyrkac powoli :)
    A później fasolka szparagowa z bułką tartą, jajko sadzone i ziemniaczki młode :)

Posok82, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo fasolka jak dawno nie jadałam :) no ja na razie muszę się zapchać jakimś jogurtem czy czymś w tym stylu:)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej rusałki.

Wczoraj udało się pobiegać wreszcie. Bo u mnie tak jak u Ciebie Lago.. Zawsze deszcze i itp stoją na przeszkodzie.
    Ze mnie to żadna sportsmenka. Postanowiłam na początku maja biegać i do tej pory przebieglam się może z 5 razy :)
    Gaduaaa może lepiej zadzwoń na infolinię Wizz i powiedz ze chcesz anulować transakcje. 3 biletów na ten sam lot dla jednej osoby nie potrzebujesz :) Mój chłop miał dokładnie taki sam problem kiedyś i nie z bankiem tylko z linią lotniczą musiał załatwiać :/
    Apropo wykresów spadków temp itp... To właśnie dlatego przestałam prowadzić wykres. Za duże obciążenie mózgu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 11:54

Lago lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najtrudniejsze to zacząć biegać i mobilizować się do tego, czasem to w grupie raźniej, ja np. od jakiegoś czasu z koleżanką z kijkami pomykamy - nordic walking, ale muszę przyznać że samemu w życiu by mi się nie chciało :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubie biegac, bo mam za duze cyce, hahahhaha dochodzilo do tego, ze nawet 2 staniki sportowe zakladalam, ale i tak skakaly.....

Posok82 lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ja nie lubie biegac, bo mam za duze cyce, hahahhaha dochodzilo do tego, ze nawet 2 staniki sportowe zakladalam, ale i tak skakaly.....

to pozostają sporty "nieskaczące" może joga?

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja koleżanek do biegania nie mam, ale nawet jakbym miała to wolę i tak sama, przynajmniej mam czas się wyciszyć i pomyśleć.
    Mnie cycki nie przeszkadzają w bieganiu. Bo mam lekki deficyt w tym temacie :D
    Przez tą Luteine to żreć mi się chce non stop. I boję się że przez to będę musiała więcej biegać :)

Gizmo, Posok82, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    to pozostają sporty "nieskaczące" może joga?

a wiesz ze ostatnio coraz bardziej o tym mysle i szukam jakichs zajec? Nie dosc ze to gimnastyka to jeszcze wyciszenie i spokoj ducha. Boje sie tylko, ze wyrzyciliby mnie z zajec bo ja sie ze wszystkiego chichram a tam trzeba zachowac powage. Chyba najpierw w domu sprobuje i jak mi sie spodoba, to wtedy na zajecia.

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Ja koleżanek do biegania nie mam, ale nawet jakbym miała to wolę i tak sama, przynajmniej mam czas się wyciszyć i pomyśleć.
    Mnie cycki nie przeszkadzają w bieganiu. Bo mam lekki deficyt w tym temacie :D
    Przez tą Luteine to żreć mi się chce non stop. I boję się że przez to będę musiała więcej biegać :)

ja mam kumpele co ciagle sie odchudza i chce zebym z nia a to na fitnes szla, a to na rower, a to na kije....no ale ona ciagle gada i to w dodatku narzeka, wiec mysle ze po 5 minutach mialabym dosc. JAk sport, to tylko w pojedynke

Posok82, Tissaia lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja mam kumpele co ciagle sie odchudza i chce zebym z nia a to na fitnes szla, a to na rower, a to na kije....no ale ona ciagle gada i to w dodatku narzeka, wiec mysle ze po 5 minutach mialabym dosc. JAk sport, to tylko w pojedynke
    haha to musi być osoba przy której czujemy się dobrze i nas nie wkurza bo inaczej np. jadąc rowerem można by takiej osobie krzywdę zrobić ze złości, sport to ma być przyjemność :P

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a wiesz ze ostatnio coraz bardziej o tym mysle i szukam jakichs zajec? Nie dosc ze to gimnastyka to jeszcze wyciszenie i spokoj ducha. Boje sie tylko, ze wyrzyciliby mnie z zajec bo ja sie ze wszystkiego chichram a tam trzeba zachowac powage. Chyba najpierw w domu sprobuje i jak mi sie spodoba, to wtedy na zajecia.
    mam kumpele która chodzi na jogę i powiedziała że dużo zależy od prowadzącego i podobno jak już się zaangażujesz to coś daje, ale jak zaczęła mi mówić o "podwijaniu kości ogonowej" to wymiękłam :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....a za dzieciaka to czlowiek mial tyle ruchu, ze nawet sie nie myslalo o dodatkowych zajeciach sportowych. JA teraz to nawet nie wiem czy dotkne rekami do podlogi bez zginania kolen..boje sie sie cos chrupnie, jhahahhahahahaa

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja długo "nic nie robiłam" ale wzmożoną aktywność wymusił mój pieseł, teraz praktycznie codziennie chodzę z nim do lasu (ok 5km), sam spacer bardzo dużo mi dal, nawet nie wiedziałam że wyprowadzanie psa poprawi mi kondycję :)

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    mam kumpele która chodzi na jogę i powiedziała że dużo zależy od prowadzącego i podobno jak już się zaangażujesz to coś daje, ale jak zaczęła mi mówić o "podwijaniu kości ogonowej" to wymiękłam :)

no wlasnie to mnie smieszy, hahahahah i ci instruktorzy to naogol jacych nawiedzenie wegetarianie, no ja np medytowac bym nie potrafila, bo zaraz o glupotach bym myslala i w smiech, hahahhahhahah

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a dlaczego moj post jest podswietlony na rozow?

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    który?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ