X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Pochwal się jakie to dobre rzeczy ci wywrozyla? I za ile? Hahahaa
    Za dwie dychy :D wszystko co mi powiedziała to się zgadzalo. Tylko dzieci z liczba sie pomyliła, ze dwoje mam haha. No niby Marcina to w domu juz nie ma przy mnie woec moze o to jej chodzilo. Ale zgadla ze mój ukochany jest gdzies daleko ode mnie i ze jeszcze duzo czasu uplynie zanim sie spotkamy. Ze widzi mnie jak dokumenty jakies wypelniam i ze jakis ważny papierek mi jeszcze dojdzie. I ze ja zdrowa jestem ale mam dbać o siebie bardziej. Widzi aby jakas przeszkodę ze strony partnera. Kazala mi unikac żonatych facetów haha ze moge miec przygodę z kimś takim :D
    No wsio dosłownie sie zgadzalo

Nats, Lago, Posok82, Tissaia lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a czytalyscie dzisiejsza poradę o owocach i pestycydach? Ja od razu o Tii pomyślałam. Jak nic na pewno ma przytrute zmutowane plemiory :/ toć w tych sadach co on robi to aż siwo od chemii w powietrzu.

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja zawsze marzyłam, żeby do wróżki pójść :P Ale podobno najlepiej jakas zaufana, ale nikt z moich znajomych nie chodzi :P

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o tej wróżce słyszałam od lat, ze u nas chodź w rynku. Jak cyganka wygladala. I zawsze chciałam ją spotkać. A dzis siedzę se na lawce i czekam na Ali a tu buch do mnie sama podeszla :D jeny jak się ucieszyłam.

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja o tej wróżce słyszałam od lat, ze u nas chodź w rynku. Jak cyganka wygladala. I zawsze chciałam ją spotkać. A dzis siedzę se na lawce i czekam na Ali a tu buch do mnie sama podeszla :D jeny jak się ucieszyłam.
    Szczesciara :D mi to chyba ewentualnie wróżbita Maciej zostaje :P

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Szczesciara :D mi to chyba ewentualnie wróżbita Maciej zostaje :P
    Do Macieja sie kiedys dodzwonilam w nocy :D w tv mój glos byl haha. Powiedzial ze w lipcu sie wyprowadze i co? Teraz trzeci lipiec bedzie a ja dalej w tym samym mieście siedzę i tej samej chałupie :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy jestescie pojechane, hahahhahahhhaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ej a czytalyscie dzisiejsza poradę o owocach i pestycydach? Ja od razu o Tii pomyślałam. Jak nic na pewno ma przytrute zmutowane plemiory :/ toć w tych sadach co on robi to aż siwo od chemii w powietrzu.

z tym to akurat sie zgadzam, bo juz dawno czytalam, ze pestycydy powoduja bezplodnosc....no ale przeciez Tii tylko sezonowo tam pracuje i krotko

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słów mi brakło jak poczytałam o tych wróżkach Wy tak poważnie czy się zgrywacie?

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    a później reszta ludzkości to je i się dziwią skąd tyle nowych chorób...

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    z tym to akurat sie zgadzam, bo juz dawno czytalam, ze pestycydy powoduja bezplodnosc....no ale przeciez Tii tylko sezonowo tam pracuje i krotko
    Wcale nie tak krótko Lago. 11rok juz tam jeździ. Dwa sezony po 2miesiace w roku, czasem i 4miesiace sie zdarzy jednorazowo. No i sa dni kiedy z drzewa zbiera owoce a z drugiej strony drzewka druga osoba pryska i cala szpryca Tii w twarz leci :/. Tam jest takie zaglebie bauerow, wioska typowo sadownicza. Opryski kilka razy dziennie robią to sobie wyobraź czym na codzien sie oddycha.

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    słów mi brakło jak poczytałam o tych wróżkach Wy tak poważnie czy się zgrywacie?
    Do takiej normalnej bym poszła :P serio. Najwyżej bym mi scieme nawciskala.
    A z tym Maciejem to żarcik :D
    Kiedyś widziałam jak facet dzwonił i pytał czy będzie miał jutro kaca, bo pije teraz wodeczke ze szwagrem :D

Posok82, Lago lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Ja nienawidzę kłamstwa. Poważnie mowie o tym co mi się przytrafiło. A ze ogólnie nie równo mam pod sufitem to czasem mysla ze sie zgrywam :P

Lago, Tissaia lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo A planujecie przebadać zolnierzyki?

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Do takiej normalnej bym poszła :P serio. Najwyżej bym mi scieme nawciskala.
    A z tym Maciejem to żarcik :D
    Kiedyś widziałam jak facet dzwonił i pytał czy będzie miał jutro kaca, bo pije teraz wodeczke ze szwagrem :D
    Mnie się Maciej pytal jaki horoskop sobie życzę. Roczny chciałam na każdy miesiąc. Pamiętam ze mi wtedy sąd wywróżyl i faktycznie sprawę miałam no i ten lipiec i przeprowadzka :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo A planujecie przebadać zolnierzyki?
    Tak tak Natsik. Juz ustalone jest ze zaraz po powrocie Tii jedziemy do stolicy.

Kuźwa zadzwonic tam miałam z tydzień temu zapytac o terminy :-O zapomniałam :/
    Weźcie mi jutro z rana przypomnijcie bo znow zapomnę :)

Lago lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo czy już zaczęłaś pakować walizki :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mnie się Maciej pytal jaki horoskop sobie życzę. Roczny chciałam na każdy miesiąc. Pamiętam ze mi wtedy sąd wywróżyl i faktycznie sprawę miałam no i ten lipiec i przeprowadzka :D
    Hehe czyli coś tam się sprawdzilo :P
    Ciekawe czy cyganka coś teraz wywrozy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:40

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wcale nie tak krótko Lago. 11rok juz tam jeździ. Dwa sezony po 2miesiace w roku, czasem i 4miesiace sie zdarzy jednorazowo. No i sa dni kiedy z drzewa zbiera owoce a z drugiej strony drzewka druga osoba pryska i cala szpryca Tii w twarz leci :/. Tam jest takie zaglebie bauerow, wioska typowo sadownicza. Opryski kilka razy dziennie robią to sobie wyobraź czym na codzien sie oddycha.

o ja pierdziele....MASAKRA!!!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gizmo czy już zaczęłaś pakować walizki :P
    Ale gdzie? Do stolicy czy w związku z przeprowadzka?

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ