"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Pochwal się jakie to dobre rzeczy ci wywrozyla? I za ile? Hahahaa
No wsio dosłownie sie zgadzaloNats, Lago, Posok82, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja o tej wróżce słyszałam od lat, ze u nas chodź w rynku. Jak cyganka wygladala. I zawsze chciałam ją spotkać. A dzis siedzę se na lawce i czekam na Ali a tu buch do mnie sama podeszla jeny jak się ucieszyłam.
Gizmo lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Szczesciara mi to chyba ewentualnie wróżbita Maciej zostaje
-
Gizmo wrote:Ej a czytalyscie dzisiejsza poradę o owocach i pestycydach? Ja od razu o Tii pomyślałam. Jak nic na pewno ma przytrute zmutowane plemiory toć w tych sadach co on robi to aż siwo od chemii w powietrzu.
z tym to akurat sie zgadzam, bo juz dawno czytalam, ze pestycydy powoduja bezplodnosc....no ale przeciez Tii tylko sezonowo tam pracuje i krotko -
Gizmo wrote:Ej a czytalyscie dzisiejsza poradę o owocach i pestycydach? Ja od razu o Tii pomyślałam. Jak nic na pewno ma przytrute zmutowane plemiory toć w tych sadach co on robi to aż siwo od chemii w powietrzu.
Lago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:z tym to akurat sie zgadzam, bo juz dawno czytalam, ze pestycydy powoduja bezplodnosc....no ale przeciez Tii tylko sezonowo tam pracuje i krotko
-
Posok82 wrote:słów mi brakło jak poczytałam o tych wróżkach Wy tak poważnie czy się zgrywacie?
A z tym Maciejem to żarcik
Kiedyś widziałam jak facet dzwonił i pytał czy będzie miał jutro kaca, bo pije teraz wodeczke ze szwagremPosok82, Lago lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Posok82 wrote:słów mi brakło jak poczytałam o tych wróżkach Wy tak poważnie czy się zgrywacie?
Lago, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Do takiej normalnej bym poszła serio. Najwyżej bym mi scieme nawciskala.
A z tym Maciejem to żarcik
Kiedyś widziałam jak facet dzwonił i pytał czy będzie miał jutro kaca, bo pije teraz wodeczke ze szwagrem -
Nats wrote:Gizmo A planujecie przebadać zolnierzyki?
Kuźwa zadzwonic tam miałam z tydzień temu zapytac o terminy zapomniałam
Weźcie mi jutro z rana przypomnijcie bo znow zapomnęLago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mnie się Maciej pytal jaki horoskop sobie życzę. Roczny chciałam na każdy miesiąc. Pamiętam ze mi wtedy sąd wywróżyl i faktycznie sprawę miałam no i ten lipiec i przeprowadzka
Ciekawe czy cyganka coś teraz wywrozy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:40
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Wcale nie tak krótko Lago. 11rok juz tam jeździ. Dwa sezony po 2miesiace w roku, czasem i 4miesiace sie zdarzy jednorazowo. No i sa dni kiedy z drzewa zbiera owoce a z drugiej strony drzewka druga osoba pryska i cala szpryca Tii w twarz leci . Tam jest takie zaglebie bauerow, wioska typowo sadownicza. Opryski kilka razy dziennie robią to sobie wyobraź czym na codzien sie oddycha.
o ja pierdziele....MASAKRA!!!