X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Pochwal się jakie to dobre rzeczy ci wywrozyla? I za ile? Hahahaa
    Za dwie dychy :D wszystko co mi powiedziała to się zgadzalo. Tylko dzieci z liczba sie pomyliła, ze dwoje mam haha. No niby Marcina to w domu juz nie ma przy mnie woec moze o to jej chodzilo. Ale zgadla ze mój ukochany jest gdzies daleko ode mnie i ze jeszcze duzo czasu uplynie zanim sie spotkamy. Ze widzi mnie jak dokumenty jakies wypelniam i ze jakis ważny papierek mi jeszcze dojdzie. I ze ja zdrowa jestem ale mam dbać o siebie bardziej. Widzi aby jakas przeszkodę ze strony partnera. Kazala mi unikac żonatych facetów haha ze moge miec przygodę z kimś takim :D
    No wsio dosłownie sie zgadzalo

Nats, Lago, Posok82, Tissaia lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a czytalyscie dzisiejsza poradę o owocach i pestycydach? Ja od razu o Tii pomyślałam. Jak nic na pewno ma przytrute zmutowane plemiory :/ toć w tych sadach co on robi to aż siwo od chemii w powietrzu.

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja zawsze marzyłam, żeby do wróżki pójść :P Ale podobno najlepiej jakas zaufana, ale nikt z moich znajomych nie chodzi :P

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o tej wróżce słyszałam od lat, ze u nas chodź w rynku. Jak cyganka wygladala. I zawsze chciałam ją spotkać. A dzis siedzę se na lawce i czekam na Ali a tu buch do mnie sama podeszla :D jeny jak się ucieszyłam.

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja o tej wróżce słyszałam od lat, ze u nas chodź w rynku. Jak cyganka wygladala. I zawsze chciałam ją spotkać. A dzis siedzę se na lawce i czekam na Ali a tu buch do mnie sama podeszla :D jeny jak się ucieszyłam.
    Szczesciara :D mi to chyba ewentualnie wróżbita Maciej zostaje :P

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Szczesciara :D mi to chyba ewentualnie wróżbita Maciej zostaje :P
    Do Macieja sie kiedys dodzwonilam w nocy :D w tv mój glos byl haha. Powiedzial ze w lipcu sie wyprowadze i co? Teraz trzeci lipiec bedzie a ja dalej w tym samym mieście siedzę i tej samej chałupie :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy jestescie pojechane, hahahhahahhhaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ej a czytalyscie dzisiejsza poradę o owocach i pestycydach? Ja od razu o Tii pomyślałam. Jak nic na pewno ma przytrute zmutowane plemiory :/ toć w tych sadach co on robi to aż siwo od chemii w powietrzu.

z tym to akurat sie zgadzam, bo juz dawno czytalam, ze pestycydy powoduja bezplodnosc....no ale przeciez Tii tylko sezonowo tam pracuje i krotko

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słów mi brakło jak poczytałam o tych wróżkach Wy tak poważnie czy się zgrywacie?

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    a później reszta ludzkości to je i się dziwią skąd tyle nowych chorób...

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    z tym to akurat sie zgadzam, bo juz dawno czytalam, ze pestycydy powoduja bezplodnosc....no ale przeciez Tii tylko sezonowo tam pracuje i krotko
    Wcale nie tak krótko Lago. 11rok juz tam jeździ. Dwa sezony po 2miesiace w roku, czasem i 4miesiace sie zdarzy jednorazowo. No i sa dni kiedy z drzewa zbiera owoce a z drugiej strony drzewka druga osoba pryska i cala szpryca Tii w twarz leci :/. Tam jest takie zaglebie bauerow, wioska typowo sadownicza. Opryski kilka razy dziennie robią to sobie wyobraź czym na codzien sie oddycha.

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    słów mi brakło jak poczytałam o tych wróżkach Wy tak poważnie czy się zgrywacie?
    Do takiej normalnej bym poszła :P serio. Najwyżej bym mi scieme nawciskala.
    A z tym Maciejem to żarcik :D
    Kiedyś widziałam jak facet dzwonił i pytał czy będzie miał jutro kaca, bo pije teraz wodeczke ze szwagrem :D

Posok82, Lago lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Ja nienawidzę kłamstwa. Poważnie mowie o tym co mi się przytrafiło. A ze ogólnie nie równo mam pod sufitem to czasem mysla ze sie zgrywam :P

Lago, Tissaia lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo A planujecie przebadać zolnierzyki?

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Do takiej normalnej bym poszła :P serio. Najwyżej bym mi scieme nawciskala.
    A z tym Maciejem to żarcik :D
    Kiedyś widziałam jak facet dzwonił i pytał czy będzie miał jutro kaca, bo pije teraz wodeczke ze szwagrem :D
    Mnie się Maciej pytal jaki horoskop sobie życzę. Roczny chciałam na każdy miesiąc. Pamiętam ze mi wtedy sąd wywróżyl i faktycznie sprawę miałam no i ten lipiec i przeprowadzka :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo A planujecie przebadać zolnierzyki?
    Tak tak Natsik. Juz ustalone jest ze zaraz po powrocie Tii jedziemy do stolicy.

Kuźwa zadzwonic tam miałam z tydzień temu zapytac o terminy :-O zapomniałam :/
    Weźcie mi jutro z rana przypomnijcie bo znow zapomnę :)

Lago lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo czy już zaczęłaś pakować walizki :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mnie się Maciej pytal jaki horoskop sobie życzę. Roczny chciałam na każdy miesiąc. Pamiętam ze mi wtedy sąd wywróżyl i faktycznie sprawę miałam no i ten lipiec i przeprowadzka :D
    Hehe czyli coś tam się sprawdzilo :P
    Ciekawe czy cyganka coś teraz wywrozy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 14:40

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wcale nie tak krótko Lago. 11rok juz tam jeździ. Dwa sezony po 2miesiace w roku, czasem i 4miesiace sie zdarzy jednorazowo. No i sa dni kiedy z drzewa zbiera owoce a z drugiej strony drzewka druga osoba pryska i cala szpryca Tii w twarz leci :/. Tam jest takie zaglebie bauerow, wioska typowo sadownicza. Opryski kilka razy dziennie robią to sobie wyobraź czym na codzien sie oddycha.

o ja pierdziele....MASAKRA!!!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gizmo czy już zaczęłaś pakować walizki :P
    Ale gdzie? Do stolicy czy w związku z przeprowadzka?

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ