X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hehe czyli coś tam się sprawdzilo :P
    Ciekawe czy cyganka coś teraz wywrozy :)
    No dzis mi powiedziala ze zdrowa jestem a przeszkodę jakas widzi ze strony partnera. Nic jej nie mówiłam o sobie, a tym bardziej o staraniach. Siedzialam i sluchalam tylko. Ale zastanawia mnie ten Tii. A jak faktycznie wyjdzie ze strute ma plemiory...? No i tak jak,wczesniej pisałam,ze widzi u mnie tylko dwoje dzieci. Odezwalam sie ze mam trójkę ale syn rzadko jest w domu. To się pogapila w rękę i stwierdzila ze i tak tylko najmlodsze zostanie ze mna w domu. Pewno Dudi ruszy gdzie w świat a Ali przylepa do konca bedzie z nami w domku.

Nats lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Posok82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w związku z przeprowadzką ale może to własnie do stolycy :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróżki... o kurde...
    ja nie wiem ale nie chodzę i chyba nigdy nie pójdę.. średnio w to wierzę ;))

eh.. jestem cały czas strasznie nerwowa przez te bilety.. i te płatności.. eh :( podobno to wizzair ma problemy od wczoraj.. masa ludzi ma oczekujące płatności po 2 razy.. podejrzewam ze mi ściągną kase jak ogarną system.. a potem będę walczyć o reklamacje i zwroty.... :(

wkurza mnie mój kuzyn że się nie poczuwa w ogóle.. pomyślał o swojej dupie tylko.. żeby mieć bilet i chu* z resztą :/

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wróżki... o kurde...
    ja nie wiem ale nie chodzę i chyba nigdy nie pójdę.. średnio w to wierzę ;))

eh.. jestem cały czas strasznie nerwowa przez te bilety.. i te płatności.. eh :( podobno to wizzair ma problemy od wczoraj.. masa ludzi ma oczekujące płatności po 2 razy.. podejrzewam ze mi ściągną kase jak ogarną system.. a potem będę walczyć o reklamacje i zwroty.... :(

wkurza mnie mój kuzyn że się nie poczuwa w ogóle.. pomyślał o swojej dupie tylko.. żeby mieć bilet i chu* z resztą :/

żeby się nie zdziwił w piątek jak mu powiedzą że rezerwacja nieważna bo nie mogli kasy ściągnąć :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    o ja pierdziele....MASAKRA!!!
    Jak byłam tam u Tii to po 3dniach ślipia mi zaropialy :D spuchlam na mordzie jak balon. Okna umylam mu na święta a tego samego dnia juz szprycą zaszly hehe

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    żeby się nie zdziwił w piątek jak mu powiedzą że rezerwacja nieważna bo nie mogli kasy ściągnąć :P
    to by była dobra kara dla niego...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    w związku z przeprowadzką ale może to własnie do stolycy :)
    Ale to 3lata temu miałam,sie niby przeprowadzić :D

Gadi przynajmniej wiesz czego możesz sie spodziewac i w razie czego gdzie pisac odwołania. Tylko dziwi mnie ze kontaktując sie z wizzair sami od razu nie anuluja transakcji jak się im to zglasza

Posok82 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

oj nie zlosc sie, bo co on biedak wlasniwie moze zrobic? Czekac trzeba, ale widze ze Ty to takie niecierpliwe jajo jak ja:)

• Posok82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Jak byłam tam u Tii to po 3dniach ślipia mi zaropialy :D spuchlam na mordzie jak balon. Okna umylam mu na święta a tego samego dnia juz szprycą zaszly hehe
    ja pierdziu, pracownicy są podtruwani zgodnie z prawem, oby nic poważnego się nie przyplątało po tylu latach takiej pracy...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale to 3lata temu miałam,sie niby przeprowadzić :D

Gadi przynajmniej wiesz czego możesz sie spodziewac i w razie czego gdzie pisac odwołania. Tylko dziwi mnie ze kontaktując sie z wizzair sami od razu nie anuluja transakcji jak się im to zglasza
    napisałam meila do nich i odpowiedź do 30dni....
    a telecentrum podobno nie odbiera można do usranej śmierci dzwonic..

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to by była dobra kara dla niego...
    To tak go nie lubisz? :D trza bylo w ogóle mu nic nie latwic. Powiedziec ze masz awarie neta i tyle.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    oj nie zlosc sie, bo co on biedak wlasniwie moze zrobic? Czekac trzeba, ale widze ze Ty to takie niecierpliwe jajo jak ja:)
    jeśli chodzi o pieniądze to wiesz ;) haha
    wrr ale jestem wściekła.. aż mnie żołądek boli...

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy OF też teraz Wam tak strasznie wiesza?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    czy OF też teraz Wam tak strasznie wiesza?
    Mi nie. Na telefonie jestem ciagle

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to coś z kompem pomógł restart :)

Gizmo lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja powoli kończę pracę mówię papa, może wpadnę wieczorkiem :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojadłam... teraz poleżę pół godziny.. bo za pół godz po Fabiego doo szkoły :)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się nic nie wiesza :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze gary po obiedzie musze ogarnac, odkurzyć podłogi, o praniu pomyśleć :P a wieczorkiem po rower do mamuśki musze iść. No i kotu i papugom jesc dać i pić.

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale serio Wam sie nigdy posty na rozowo nie podkreslaja?

‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ