"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Hehe czyli coś tam się sprawdzilo
Ciekawe czy cyganka coś teraz wywrozyNats lubi tę wiadomość
-
wróżki... o kurde...
ja nie wiem ale nie chodzę i chyba nigdy nie pójdę.. średnio w to wierzę )
eh.. jestem cały czas strasznie nerwowa przez te bilety.. i te płatności.. eh podobno to wizzair ma problemy od wczoraj.. masa ludzi ma oczekujące płatności po 2 razy.. podejrzewam ze mi ściągną kase jak ogarną system.. a potem będę walczyć o reklamacje i zwroty....
wkurza mnie mój kuzyn że się nie poczuwa w ogóle.. pomyślał o swojej dupie tylko.. żeby mieć bilet i chu* z resztąFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:wróżki... o kurde...
ja nie wiem ale nie chodzę i chyba nigdy nie pójdę.. średnio w to wierzę )
eh.. jestem cały czas strasznie nerwowa przez te bilety.. i te płatności.. eh podobno to wizzair ma problemy od wczoraj.. masa ludzi ma oczekujące płatności po 2 razy.. podejrzewam ze mi ściągną kase jak ogarną system.. a potem będę walczyć o reklamacje i zwroty....
wkurza mnie mój kuzyn że się nie poczuwa w ogóle.. pomyślał o swojej dupie tylko.. żeby mieć bilet i chu* z resztą
żeby się nie zdziwił w piątek jak mu powiedzą że rezerwacja nieważna bo nie mogli kasy ściągnąć -
Posok82 wrote:w związku z przeprowadzką ale może to własnie do stolycy
Gadi przynajmniej wiesz czego możesz sie spodziewac i w razie czego gdzie pisac odwołania. Tylko dziwi mnie ze kontaktując sie z wizzair sami od razu nie anuluja transakcji jak się im to zglaszaPosok82 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:wkurza mnie mój kuzyn że się nie poczuwa w ogóle.. pomyślał o swojej dupie tylko.. żeby mieć bilet i chu* z resztą
oj nie zlosc sie, bo co on biedak wlasniwie moze zrobic? Czekac trzeba, ale widze ze Ty to takie niecierpliwe jajo jak ja:) -
Gizmo wrote:Jak byłam tam u Tii to po 3dniach ślipia mi zaropialy spuchlam na mordzie jak balon. Okna umylam mu na święta a tego samego dnia juz szprycą zaszly hehe
-
Gizmo wrote:Ale to 3lata temu miałam,sie niby przeprowadzić
Gadi przynajmniej wiesz czego możesz sie spodziewac i w razie czego gdzie pisac odwołania. Tylko dziwi mnie ze kontaktując sie z wizzair sami od razu nie anuluja transakcji jak się im to zglasza
a telecentrum podobno nie odbiera można do usranej śmierci dzwonic..zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś