X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koles za kazdym razem jak wychodzi na balkon to mu kibicuja....po prostu jakich Francuz, hahahah

https://www.youtube.com/watch?v=Ipg4oxNw2b4

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    W UK jest dobre jest to ze dbaja strasznie o BHP. Jakby komus przytrafily by sie takie warunki pracy (w chmurach opryskow ) to by dostal milion pincet sto dziewincet funciakow odszkodowania :D

A ja meczu nie ogladam. Nie kreci mnie to nic a nic. Nawet jak Nasi graja :P

Gizmo, bardzo mocne dzis Twe czary, Lago zapier...la po browary! Buahahahahahahaaaaa

noooo nie dalo sie bez procentow, hahhahahaha. Ja na ogol tez nie ogladam, ale jak nasi graja to sie nakrecam jak katarynka, hahhha

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    NIEEEEEEEE nie zgadzam sie! Irole to moi ulubiency! Jak my ze starym ogladalismy filmiki jak oni potrafia sie bawic to szok. Pamietam jak 4 lata temu zalali Torun, najsmieszniejsi ludzie na swiecie. Tak mielismy gardla przez nich zdarte, ze kilka dni ciezko bylo mowic:)
    to prawda że Oni nadwyraz celebrują mecze... jak są tutaj w Irl ichne ligowe to nie musisz sprawdzać kto i kiedy gra bo słyszysz :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos Wam powiem :D
    Jak Polska grala z Irl to w przerwie meczu Tii do mnie zadzwonił na chwile i gadal ze myc się idzie. Zaczela sie druga polowa a On wchodzi do pokoju a tu gol. Z Niemcami jak grali to czekal do samego końca żeby się umyć. A teraz znow dzwonil w przerwie ze leci sie myc. Druga polowa sie zaczela, On wchodzi do chłopaków do pokoju i znow bomba :D
    Teraz do mnie znów dryndnął i gada ze chłopaki go drugi raz pod prysznic wygnali haha wiec idzie sie myc :D
    Czekam na kolejna bramkę dla Pl. Narazie akcji sporo juz bylo :)

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeee Polska!!! :D

Gizmo, Lago lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    napisałam meila do nich i odpowiedź do 30dni....
    a telecentrum podobno nie odbiera można do usranej śmierci dzwonic..

Sorki z dupy mi się na tel lajk kliknął :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie poszly swietowac zwyciestwo, hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co sądzicie o suplemencie dla mężczyzn "profertil"? Stosowała któraś z was?

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dziewczyny co sądzicie o suplemencie dla mężczyzn "profertil"? Stosowała któraś z was?

suplement jak suplement moim zdanem. Czy to Profertil czy Androvit czy Fertimen. Te ktore zajda beda chwalily, a te ktore nie beda mowily ze do doopy. Kazdy jest dobry ale zaden cudow nie zdziala. My akurat jemy Androvit i Salfazin:)

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale czymś trzeba wspomagać, ten był badany klinicznie, więc mnie to przekonuje :P Cena mnie jakoś nie zraża, bo skoro chce wychować dziecko to muszę mieć na nieprzewidziane wydatki :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No ale czymś trzeba wspomagać, ten był badany klinicznie, więc mnie to przekonuje :P Cena mnie jakoś nie zraża, bo skoro chce wychować dziecko to muszę mieć na nieprzewidziane wydatki :D

a co to jakies drogie jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    listek 20 tabletek - na 10 dni-55 zł, czyli około 165 zł na miesiąc :) Będę kupowała po listku aż zajdę ha ha bo mi się nie opłaca za 500 zł zamawiać 180 tabletek szkoda tak liczę, że się wcześniej uda :)

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    wszystkie poszly swietowac zwyciestwo, hahaha

Wygrali? Bo nawet nie wiem. Jak tak to ide swietowac cydrem swierzo zakupionym :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Wygrali? Bo nawet nie wiem. Jak tak to ide swietowac cydrem swierzo zakupionym :D
    noooooo moj Kubus sie popisal:)

Tissaia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    noooooo moj Kubus sie popisal:)
    Dokładnie!

Tissaia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    listek 20 tabletek - na 10 dni-55 zł, czyli około 165 zł na miesiąc :) Będę kupowała po listku aż zajdę ha ha bo mi się nie opłaca za 500 zł zamawiać 180 tabletek szkoda tak liczę, że się wcześniej uda :)

No calkiem to drogie. Faktycznie kupowanie po listku w takim wypadku to zdaje sie byc dobrym planem :)

Ja mojego chlopa karmie czyms takim
    https://www.vitabiotics.com/pregnacare/hisandher/
    plus Salfazin

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie witamin to postanowilam ze wraz z chlopem wyzremy to co jest w domu i oprocz https://www.vitabiotics.com/pregnacare/hisandher/ nic wiecej juz brac nie bedziemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten twój też ma dobry skład, dostępne są gdzieś w PL ? :P

No pewnie wydam tyle samo co kupując hurtem, a wiadomo, że nie chce zapasów robić ale zaskoczyć jak najszybciej :) Wydaje mi się, że może to tylko pomóc bo u mnie było ok mam samoczynne owulacje jajeczko ok 20 mm faza poowulacyjna 12 dni progesteron w normie, nisko ale w normie, smaruje się też progestellą po owulacji na polepszenie :) Póki co naturalnie, miałam też żel conceive plus ale sie skończył :D faaaaaajny był

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Odnosnie witamin to postanowilam ze wraz z chlopem wyzremy to co jest w domu i oprocz https://www.vitabiotics.com/pregnacare/hisandher/ nic wiecej juz brac nie bedziemy.
    Ano, pewnie! Tyle tego leży aż szkoda nowe kupować :) tylko na kase naciągają wwszędzie w reklamach suplementy itp przesada... Trzeba znać umiar.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ