"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:W UK jest dobre jest to ze dbaja strasznie o BHP. Jakby komus przytrafily by sie takie warunki pracy (w chmurach opryskow ) to by dostal milion pincet sto dziewincet funciakow odszkodowania
A ja meczu nie ogladam. Nie kreci mnie to nic a nic. Nawet jak Nasi graja
Gizmo, bardzo mocne dzis Twe czary, Lago zapier...la po browary! Buahahahahahahaaaaa
noooo nie dalo sie bez procentow, hahhahahaha. Ja na ogol tez nie ogladam, ale jak nasi graja to sie nakrecam jak katarynka, hahhhaNats lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:NIEEEEEEEE nie zgadzam sie! Irole to moi ulubiency! Jak my ze starym ogladalismy filmiki jak oni potrafia sie bawic to szok. Pamietam jak 4 lata temu zalali Torun, najsmieszniejsi ludzie na swiecie. Tak mielismy gardla przez nich zdarte, ze kilka dni ciezko bylo mowic:)Fabian Cyprian Tymuś
-
Cos Wam powiem
Jak Polska grala z Irl to w przerwie meczu Tii do mnie zadzwonił na chwile i gadal ze myc się idzie. Zaczela sie druga polowa a On wchodzi do pokoju a tu gol. Z Niemcami jak grali to czekal do samego końca żeby się umyć. A teraz znow dzwonil w przerwie ze leci sie myc. Druga polowa sie zaczela, On wchodzi do chłopaków do pokoju i znow bomba
Teraz do mnie znów dryndnął i gada ze chłopaki go drugi raz pod prysznic wygnali haha wiec idzie sie myc
Czekam na kolejna bramkę dla Pl. Narazie akcji sporo juz byloLago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny co sądzicie o suplemencie dla mężczyzn "profertil"? Stosowała któraś z was?
suplement jak suplement moim zdanem. Czy to Profertil czy Androvit czy Fertimen. Te ktore zajda beda chwalily, a te ktore nie beda mowily ze do doopy. Kazdy jest dobry ale zaden cudow nie zdziala. My akurat jemy Androvit i Salfazin:)Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:listek 20 tabletek - na 10 dni-55 zł, czyli około 165 zł na miesiąc Będę kupowała po listku aż zajdę ha ha bo mi się nie opłaca za 500 zł zamawiać 180 tabletek szkoda tak liczę, że się wcześniej uda
No calkiem to drogie. Faktycznie kupowanie po listku w takim wypadku to zdaje sie byc dobrym planem
Ja mojego chlopa karmie czyms takim
https://www.vitabiotics.com/pregnacare/hisandher/
plus Salfazin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen twój też ma dobry skład, dostępne są gdzieś w PL ?
No pewnie wydam tyle samo co kupując hurtem, a wiadomo, że nie chce zapasów robić ale zaskoczyć jak najszybciej Wydaje mi się, że może to tylko pomóc bo u mnie było ok mam samoczynne owulacje jajeczko ok 20 mm faza poowulacyjna 12 dni progesteron w normie, nisko ale w normie, smaruje się też progestellą po owulacji na polepszenie Póki co naturalnie, miałam też żel conceive plus ale sie skończył faaaaaajny był -
nick nieaktualnyTissaia wrote:Odnosnie witamin to postanowilam ze wraz z chlopem wyzremy to co jest w domu i oprocz https://www.vitabiotics.com/pregnacare/hisandher/ nic wiecej juz brac nie bedziemy.