X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GIZMO mialas dzwonic do kliniki uwawiac Tii na badanie...
    ....tak mi sie przypomnialo, bo sama musze krew upuscic, ale zawsze zapominam i lykam tabletke z ranca a wtedy jest za pozno!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 09:03

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    GIZMO mialas dzwonic do kliniki uwawiac Tii na badanie...
    ....tak mi sie przypomnialo, bo sama musze krew upuscic, ale zawsze zapominam i lykam tabletke z ranca a wtedy jest za pozno!
    A no jo :) dzieki Lago :-* co ja bym bez Was zrobila.
    Śniadanko zjem, odpalę laptopa i poszukam numerów Tel.

Narazie czytam co mam z psem zrobic. No Kuźwa juz nie wytrzymuje z nim. Bzykać mu się chce a skąd ja mam wziac mu suke? :D

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A no jo :) dzieki Lago :-* co ja bym bez Was zrobila.
    Śniadanko zjem, odpalę laptopa i poszukam numerów Tel.

Narazie czytam co mam z psem zrobic. No Kuźwa juz nie wytrzymuje z nim. Bzykać mu się chce a skąd ja mam wziac mu suke? :D

hahahahahahhaha toc wykastruj go

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahahhaha toc wykastruj go
    Za młody chyba. 8miesiecy skończył. A czytam ze nie zawsze kastracja wycisza popęd. Chyba jebaka z niego bedzie we właścicieli :D

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Za młody chyba. 8miesiecy skończył. A czytam ze nie zawsze kastracja wycisza popęd. Chyba jebaka z niego bedzie we właścicieli :D

no to troche mlody, hahahaha chlopak sie napatrzy to tez mu sie pozniej chce...Moja tesciowa ma shitzu (suke) i ona ma za zabawke takiego wielkiego pluszowego krolika, ale jak go dosiadzie to az sie spoci czasem, hahahhahhahaah

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

jeżeli to mały pies to możesz śmiało kastrować, podobno dużych ras tak wcześnie się nie kastruje. A widziałam jak psy potrafią się zmieniać po kastracji tylko testosteron "uchodzi" z psiaka prze jakieś pół roku :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój shihtzu ma juz drugiego wielkiego misia. Ostatnio często na nim pojezdza :D
    Szkoda mi troche pozbywac go jajek :/ liczyłam ze chociaż z raz zostanie tatusiem :D ale jak tak dalej bedzie swirowal to trza będzie rozmowę z Tii przeprowadzić

Najgorsze jest to ze pies ciagle drapie, z siura cos popuszcza i ogólnie jęczy i wyje.

Lago, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Najgorsze jest to ze pies ciagle drapie, z siura cos popuszcza i ogólnie jęczy i wyje.

hahahahhahahahahahahhaahhaha

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Szkoda mi troche pozbywac go jajek :/ liczyłam ze chociaż z raz zostanie tatusiem :D ale jak tak dalej bedzie swirowal to trza będzie rozmowę z Tii przeprowadzić

po prostu dojrzewa :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżeli nie jest to pies wystawowy to go wykastruj bo jak będzie czuł suki z cieczką to dopiero da popalić, przechodziliśmy to i od razu nasz pieseł poszedł pod nóż :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śmiać sie ale odnoszę wrażenie ze on ciagle ma wzwód i to go boli. Sztywne ma tam wszystko i twarde jak kamień i co i rusz to przysiada i Loda Se sam robi

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    jeżeli nie jest to pies wystawowy to go wykastruj bo jak będzie czuł suki z cieczką to dopiero da popalić, przechodziliśmy to i od razu nasz pieseł poszedł pod nóż :P
    Na wystawy to chyba juz szans nie ma bo podobno strzyżenie od razu dyskwalifikuje. Myślałam żeby go na reproduktora dać ale juz się dowiedziałam ze to masa zaswiadczen musi być no i kilka ocen z wystaw.

A mówiłam kurde Tii żeby go nie strzyc wrrr

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

a Ty wiesz co moje dwie suki robią jak Luna ma ruje? kobieto... czyste orgie... sodomia i gomoria !!! my w dwie, trzy noce nie śpimy, musimy je rozdzielać !

Gizmo, Lago lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Na wystawy to chyba juz szans nie ma bo podobno strzyżenie od razu dyskwalifikuje. Myślałam żeby go na reproduktora dać ale juz się dowiedziałam ze to masa zaswiadczen musi być no i kilka ocen z wystaw.

A mówiłam kurde Tii żeby go nie strzyc wrrr

strzeżenie dyskwalifikuje, matko nie wiedziałam przecież - włosy odrastają

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuje sie dziś jak bomba która zaraz eksploduje.. nie wiem co ja taka naładowana... masakra....
    do tego mi wszystko śmierdzi.. do takiego stopnia że poszłam jeść kanapkę na podwórko... bo mi jebało gównem...

boże...

zajebiste to PSM przed tą @ nie ma co..

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze jaka ordynarna hahahahaha

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz Gadi ze masz less w domu haha

Posok ale po strztzeniu to juz nie jest wlos naturalny chyba.

Gadalam z mamuska na Tel. Widze ja na webcam w lapku. I mnie namawia żeby w poniedziałek przyjechac do nich :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mówisz Gadi ze masz less w domu haha

Posok ale po strztzeniu to juz nie jest wlos naturalny chyba.

Gadalam z mamuska na Tel. Widze ja na webcam w lapku. I mnie namawia żeby w poniedziałek przyjechac do nich :/
    a gdzie są? ja bym jechała.. a co...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jastrzebiej górze. Dudi jedzie w poniedziałek pociagiem na obóz do wladyslawowa o 3.40. Mogłabym Ali wziac i podróż razem byśmy odbyły :D tylko z wladka bym musiała dojechac dalej do mamuśki. Oni maja kwaterę wynajeta do konca miesiąca. Tylko co ja z psem zrobię :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    W jastrzebiej górze. Dudi jedzie w poniedziałek pociagiem na obóz do wladyslawowa o 3.40. Mogłabym Ali wziac i podróż razem byśmy odbyły :D tylko z wladka bym musiała dojechac dalej do mamuśki. Oni maja kwaterę wynajeta do konca miesiąca. Tylko co ja z psem zrobię :/