"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:GIZMO mialas dzwonic do kliniki uwawiac Tii na badanie...
....tak mi sie przypomnialo, bo sama musze krew upuscic, ale zawsze zapominam i lykam tabletke z ranca a wtedy jest za pozno!
Śniadanko zjem, odpalę laptopa i poszukam numerów Tel.
Narazie czytam co mam z psem zrobic. No Kuźwa juz nie wytrzymuje z nim. Bzykać mu się chce a skąd ja mam wziac mu suke?Lago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A no jo dzieki Lago :-* co ja bym bez Was zrobila.
Śniadanko zjem, odpalę laptopa i poszukam numerów Tel.
Narazie czytam co mam z psem zrobic. No Kuźwa juz nie wytrzymuje z nim. Bzykać mu się chce a skąd ja mam wziac mu suke?
hahahahahahhaha toc wykastruj go -
Gizmo wrote:Za młody chyba. 8miesiecy skończył. A czytam ze nie zawsze kastracja wycisza popęd. Chyba jebaka z niego bedzie we właścicieli
no to troche mlody, hahahaha chlopak sie napatrzy to tez mu sie pozniej chce...Moja tesciowa ma shitzu (suke) i ona ma za zabawke takiego wielkiego pluszowego krolika, ale jak go dosiadzie to az sie spoci czasem, hahahhahhahaah -
Gizmo wrote:Za młody chyba. 8miesiecy skończył. A czytam ze nie zawsze kastracja wycisza popęd. Chyba jebaka z niego bedzie we właścicieli
jeżeli to mały pies to możesz śmiało kastrować, podobno dużych ras tak wcześnie się nie kastruje. A widziałam jak psy potrafią się zmieniać po kastracji tylko testosteron "uchodzi" z psiaka prze jakieś pół roku -
Mój shihtzu ma juz drugiego wielkiego misia. Ostatnio często na nim pojezdza
Szkoda mi troche pozbywac go jajek liczyłam ze chociaż z raz zostanie tatusiem ale jak tak dalej bedzie swirowal to trza będzie rozmowę z Tii przeprowadzić
Najgorsze jest to ze pies ciagle drapie, z siura cos popuszcza i ogólnie jęczy i wyje.Lago, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mój shihtzu ma juz drugiego wielkiego misia. Ostatnio często na nim pojezdza
Szkoda mi troche pozbywac go jajek liczyłam ze chociaż z raz zostanie tatusiem ale jak tak dalej bedzie swirowal to trza będzie rozmowę z Tii przeprowadzić
Najgorsze jest to ze pies ciagle drapie, z siura cos popuszcza i ogólnie jęczy i wyje. -
Posok82 wrote:jeżeli nie jest to pies wystawowy to go wykastruj bo jak będzie czuł suki z cieczką to dopiero da popalić, przechodziliśmy to i od razu nasz pieseł poszedł pod nóż
A mówiłam kurde Tii żeby go nie strzyc wrrr -
Gizmo wrote:Mój shihtzu ma juz drugiego wielkiego misia. Ostatnio często na nim pojezdza
Najgorsze jest to ze pies ciagle drapie, z siura cos popuszcza i ogólnie jęczy i wyje.Gizmo, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Na wystawy to chyba juz szans nie ma bo podobno strzyżenie od razu dyskwalifikuje. Myślałam żeby go na reproduktora dać ale juz się dowiedziałam ze to masa zaswiadczen musi być no i kilka ocen z wystaw.
A mówiłam kurde Tii żeby go nie strzyc wrrr
strzeżenie dyskwalifikuje, matko nie wiedziałam przecież - włosy odrastają -
czuje sie dziś jak bomba która zaraz eksploduje.. nie wiem co ja taka naładowana... masakra....
do tego mi wszystko śmierdzi.. do takiego stopnia że poszłam jeść kanapkę na podwórko... bo mi jebało gównem...
boże...
zajebiste to PSM przed tą @ nie ma co..Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Mówisz Gadi ze masz less w domu haha
Posok ale po strztzeniu to juz nie jest wlos naturalny chyba.
Gadalam z mamuska na Tel. Widze ja na webcam w lapku. I mnie namawia żeby w poniedziałek przyjechac do nichFabian Cyprian Tymuś -
W jastrzebiej górze. Dudi jedzie w poniedziałek pociagiem na obóz do wladyslawowa o 3.40. Mogłabym Ali wziac i podróż razem byśmy odbyły tylko z wladka bym musiała dojechac dalej do mamuśki. Oni maja kwaterę wynajeta do konca miesiąca. Tylko co ja z psem zrobię
-
Gizmo wrote:W jastrzebiej górze. Dudi jedzie w poniedziałek pociagiem na obóz do wladyslawowa o 3.40. Mogłabym Ali wziac i podróż razem byśmy odbyły tylko z wladka bym musiała dojechac dalej do mamuśki. Oni maja kwaterę wynajeta do konca miesiąca. Tylko co ja z psem zrobięFabian Cyprian Tymuś