"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Gadułko
Dziób mi się cieszy bo wiem ze Ty tu pierwsza zawsze jesteś. I zawsze jako pierwszy oglądam Twój wykres I z tego tez powodu mój dziób coraz bardziej przypomina banana a jeszcze jak widzę ten 13dzien wyższych temperatur...
No no no...tylko czekamGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dzien dobry Gadułko
Dziób mi się cieszy bo wiem ze Ty tu pierwsza zawsze jesteś. I zawsze jako pierwszy oglądam Twój wykres I z tego tez powodu mój dziób coraz bardziej przypomina banana a jeszcze jak widzę ten 13dzien wyższych temperatur...
No no no...tylko czekam
nie chcę się nawstawiać z tą temp.. na prawdę..Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:oho ho jak mi miło obrosnę w piórka i odlecę haaha
nie chcę się nawstawiać z tą temp.. na prawdę..
Tyyyy a może ten test to miał czulosc 50 i dlatemu nie wychodził?Nats lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Wiem Gadi bo wszystko sie może zmienić w ciagu kilku godzin. Ale przyznasz ze wykres jest pozytywnie pokręcony ? ale i Ty jestes pokrecona moze i bejbi bedzie pokręcone
Tyyyy a może ten test to miał czulosc 50 i dlatemu nie wychodził?
jak w piątek @ nie przyjdzie to kupie clearblue... niech stracę....
moje dzieci są pokręcone hahaha cała rodzinka pokręcona
POKRĘCENI RULEZ ! hahahahaGizmo, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:No moze i są 50. Skoro sa 10, 20, 25.
Ktoras tu pisala o testach owu o ich czulosciach i mi smignelo ze 50sa. Wiec moze ciążowe tez maja taka czuloscFabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Hej dziewoje
Gaduaaa - super tempka! Może faktycznie to był test o czułości 50.
Lago - Wow w końcu avatar i to jaki fajny
Ja już po upuszxzeniu krwi. Znowu mi się słabo zrobiło, ale dałam radęFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:wczoraj przecież upuszczalaś... dziś znowu ?
Super, ze się wyjaśniła sprawa z biletami.
3500 g 54 cm -
Nats wrote:No bo wczoraj nie miałam do czego nasikac i moczu nie oddałam. A na resztę badań miałam skierowanie na 1 kartce, więc musiałam wszystko w ten sam dzien. Wczoraj robiłam prywatnie badania osobno i dodatkowo hiv w innym labie, bo w moim nie robili:)
Super, ze się wyjaśniła sprawa z biletami.
ale mi generalnie to nie przeszkadza heheh już jestem tak przyzywczajona do pobierania krwi że mogą to robić codziennieFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:aaaa takie buty... no to szkoda że dwa razy musieli cię kłuć...
ale mi generalnie to nie przeszkadza heheh już jestem tak przyzywczajona do pobierania krwi że mogą to robić codziennie3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:mistrzunio to ty jesteś pod każdym względem , nie ma to tamto haha
i nie koniecznie musi to bć Joda
hahhaahahha mistrzunio porazek
ale mnie sasiadka wkur....la. Kurde ustalilam z jej corka, ze posadze pnacze takie na plot, zeby nam poroslo gesto i zeby sie zaslonic (teraz mamy tylko siatke). No i ta sasiadka tez sie zgodzila, chociaz wiemy ze ona nie lubi sie "izolowac". Generalnie lubi wszystko wiedziec i widziec. No i ja dbam i pielegnuje to pnacze, wczoraj bylam wasy okrecic na siatce, a dzis rano ide i co??? I gowno....po kryjomu pozrywala to pnacze robiac sobie tym samym "okienko"...stary sie wsciekl i powiedzial, ze plot stawiamy, hahhahhahhha. Ale mnie baba wciekla!Gizmo, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:'
hahhaahahha mistrzunio porazek
ale mnie sasiadka wkur....la. Kurde ustalilam z jej corka, ze posadze pnacze takie na plot, zeby nam poroslo gesto i zeby sie zaslonic (teraz mamy tylko siatke). No i ta sasiadka tez sie zgodzila, chociaz wiemy ze ona nie lubi sie "izolowac". Generalnie lubi wszystko wiedziec i widziec. No i ja dbam i pielegnuje to pnacze, wczoraj bylam wasy okrecic na siatce, a dzis rano ide i co??? I gowno....po kryjomu pozrywala to pnacze robiac sobie tym samym "okienko"...stary sie wsciekl i powiedzial, ze plot stawiamy, hahhahhahhha. Ale mnie baba wciekla!
jak taka głupia jest to teraz będzie miałaLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś