X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weee taki spadek to nie spadek. Nadal nad czerwona gorujesz :) poza tym nie ma @ jest nadzieja ;)

Nats lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Weee taki spadek to nie spadek. Nadal nad czerwona gorujesz :) poza tym nie ma @ jest nadzieja ;)
    hahahah jak to mówią
    "pierdo*, pierdo* ja posłucham "

hahahahaha
    żarcik ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz będą najgorsze dni..
    ale pooglądałam sobie galerię wykresów... i trochę podniosłam się na duchu.. bo dziewczyny mają i większe spadki itd i na koniec zielono mają...
    chociąz trudno i tak mi w to uwierzyć
    Klaudyś czuła że to to... Caro też czuła... ja niestety nie mam nosa i nie czuje że sie udało

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wyspana? kładłaś się spać do tej 3 czy nie?

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa jaki spadek?
    Ja też nie czułam, mój Gin też nie czuł i się jakoś udało :P
    Nie ma chyba na to reguły.
    Zresztą u mnie na wykresie też jakieś dziwne spadki się zdarzyły. Na temperaturę dużo rzeczy wpływa. Czasem coś się może pokrecic. Najważniejsze, ze jest powyżej podstawowej :)

A tak w ogole to dzień dobry wszystkim.
    Próbuje w siebie wmusic śniadanie :)

Caro czekasz już w labo, żeby krew upuscic?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gaduaaa jaki spadek?
    Ja też nie czułam, mój Gin też nie czuł i się jakoś udało :P
    Nie ma chyba na to reguły.
    Zresztą u mnie na wykresie też jakieś dziwne spadki się zdarzyły. Na temperaturę dużo rzeczy wpływa. Czasem coś się może pokrecic. Najważniejsze, ze jest powyżej podstawowej :)

A tak w ogole to dzień dobry wszystkim.
    Próbuje w siebie wmusic śniadanie :)

Caro czekasz już w labo, żeby krew upuscic?
    no tak ale u Ciebie w 9dpo był pozytywny test.. a ja wczoraj testowałam.. i nic ...

no ale póki co.. urojenia nadal mam więc jeszcze sobie w takim stanie pożyje :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dobra sprawe to dopiero i dzis moze być zagniezdzenie. Do 12dpo chyba moze być. Ale bedziesz zaskoczona jak temp jutro odbije :D

Poszłam spac o 1. Budzik nie zdążył zadzwonic o 3bo 5min przed mamusia juz dzwonila. Temp zmierzylam o 3 i byla 36,3. O 3.45 juz spalam dalej i normalnie zmierzylam o swojej godz. I kurde znów 36,4. Juz który dzień no. Chyba bez owu ten cykl u mnie.
    Dobrze ze w notatkach zdążyłam zapisac dane z detektora bo przeciez juz go nie mam. No i of wyznaczyl owu na wczoraj a moja temp uparta jak osioł stoi w miejscu

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Na dobra sprawe to dopiero i dzis moze być zagniezdzenie. Do 12dpo chyba moze być. Ale bedziesz zaskoczona jak temp jutro odbije :D

Poszłam spac o 1. Budzik nie zdążył zadzwonic o 3bo 5min przed mamusia juz dzwonila. Temp zmierzylam o 3 i byla 36,3. O 3.45 juz spalam dalej i normalnie zmierzylam o swojej godz. I kurde znów 36,4. Juz który dzień no. Chyba bez owu ten cykl u mnie.
    Dobrze ze w notatkach zdążyłam zapisac dane z detektora bo przeciez juz go nie mam. No i of wyznaczyl owu na wczoraj a moja temp uparta jak osioł stoi w miejscu
    faktycznie Ci coś stoi w miejscu.. hmm.. no ale wiesz może jeszcze odbije... czasami sie zdarzają takie dłuższe cykle i owu jest dużo później... także zobaczymy jak sie to potoczy ...

a zagnieżdżenia u mnie na pewno dziś nie ma.., przypomnij sobie mój poprzedni cykl... w 12dpo spadek... w 13 dpo wysoko pierdykła do góry... w 14 znowu na dół jak w 12 i 15dpo @ przyszła... także powtórka z rozrywki

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no tak ale u Ciebie w 9dpo był pozytywny test.. a ja wczoraj testowałam.. i nic ...

no ale póki co.. urojenia nadal mam więc jeszcze sobie w takim stanie pożyje :)
    Ale mi się wydaje, ze u mnie owulacja była parę dni wcześniej. Tak ok 24 dc (wtedy zaczęłam mieć wrazliwe sutki) i beta też na to wskazuje :) coś temperatura tylko średnio, ale ja po prostu chyba jestem dziwnym przypadkiem na Maxa :P
    W 9dpo wg wykresu już ten test konkretny był w sensie grube kreski (beta ok 500 mniej wiecej byla).
    No, ale w każdym razie się udało i Tobie też :)

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    faktycznie Ci coś stoi w miejscu.. hmm.. no ale wiesz może jeszcze odbije... czasami sie zdarzają takie dłuższe cykle i owu jest dużo później... także zobaczymy jak sie to potoczy ...

a zagnieżdżenia u mnie na pewno dziś nie ma.., przypomnij sobie mój poprzedni cykl... w 12dpo spadek... w 13 dpo wysoko pierdykła do góry... w 14 znowu na dół jak w 12 i 15dpo @ przyszła... także powtórka z rozrywki
    Powtórzę Twoje słowa :) zobaczymy jak się to potoczy ;)

Ile czasu jestes bez glutenu. W nocy czytałam troszke o naprotechnologii i o tym ze w wielu przypadkach nietolerancja glutenu jest przeszkoda. Teraz się sama zastanawiam nad swoimi objawami hmmm i nie wiem czy badan nie zrobic w tym kierunku. Albo od razu przejść na dietę. Mnie ciągle głowa boli, problemy z jelitami mam no i alergia tez jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 08:24

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo! Kto mi zabral slonce?????

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Hejo! Kto mi zabral slonce?????
    U mnie tez leje :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Hejo Natsik :) nie zauwazylam Cię a chyba powinnam bo brzusio masz przecie przed sobą ;) przytylo Ci się juz troszke??

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Powtórzę Twoje słowa :) zobaczymy jak się to potoczy ;)

Ile czasu jestes bez glutenu. W nocy czytałam troszke o naprotechnologii i o tym ze w wielu przypadkach nietolerancja glutenu jest przeszkoda. Teraz się sama zastanawiam nad swoimi objawami hmmm i nie wiem czy badan nie zrobic w tym kierunku. Albo od razu przejść na dietę. Mnie ciągle głowa boli, problemy z jelitami mam no i alergia tez jest.
    no dziś zaczynam trzeci tydzień na diecie... wczoraj było <3 i mój mnie zmacał i mówi... jejku jak Ciebie mało się zrobiło.. jakaś taka drobna jesteś hahaha chyba mi sie chudnie przy okazji ;)

wiesz co.. nie musisz się badać.. odstaw na kilka tyg gluten i zobaczysz jak się czujesz , jak się zaczną zachowywac jelita i wypróźnianie

Lago, Gizmo, Nats lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    O Hejo Natsik :) nie zauwazylam Cię a chyba powinnam bo brzusio masz przecie przed sobą ;) przytylo Ci się juz troszke??
    Hej Gizmo :)
    Póki co nic mi się nie przytylo. Jak narazie odwrotnie chyba, bo apetytu nie mam od kilku dni. Ale cycki na plusie także nie jest źle :)

U mnie też pochmurno. Mam nadzieję, ze nie złapie mnie deszcz w drodze do roboty.

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Ile czasu jestes bez glutenu. W nocy czytałam troszke o naprotechnologii i o tym ze w wielu przypadkach nietolerancja glutenu jest przeszkoda.

no co Ty gadasz? Serio?????

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no dziś zaczynam trzeci tydzień na diecie... wczoraj było <3 i mój mnie zmacał i mówi... jejku jak Ciebie mało się zrobiło.. jakaś taka drobna jesteś hahaha chyba mi sie chudnie przy okazji ;)

wiesz co.. nie musisz się badać.. odstaw na kilka tyg gluten i zobaczysz jak się czujesz , jak się zaczną zachowywac jelita i wypróźnianie
    Mi cos zaczelo świtać ze ja kiedys miałam te badania robione. Jeszcze za dzieciaka, ze bylam na takiej diecie ze wzg na alergie pokarmowa. Starzy jeździli wtedy ze mna do Wawy do lekarzy. Ale z czasem przestali o mnie dbać. Tak samo jak wyszlo,w przypadku migdalow, przegrody nosa i zębów. Teraz na stare lata samemu trza wszystko naprawiać :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no co Ty gadasz? Serio?????
    Poważnie. Gdzie bym nie czytala to piszą ze gluten ma wpływ na płodność. Ze jest 55chorob z nietolerancja glutenu i nie musi to być wcale celiakia.

Lago lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej Gizmo :)
    Póki co nic mi się nie przytylo. Jak narazie odwrotnie chyba, bo apetytu nie mam od kilku dni. Ale cycki na plusie także nie jest źle :)

U mnie też pochmurno. Mam nadzieję, ze nie złapie mnie deszcz w drodze do roboty.
    Dobrze ze chociaż w cycki idzie :D a zachcianki masz juz jakieś??

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Poważnie. Gdzie bym nie czytala to piszą ze gluten ma wpływ na płodność. Ze jest 55chorob z nietolerancja glutenu i nie musi to być wcale celiakia.
    no to razem z Lago czas rozpocząc dietę ;) hehe

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ