"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz będą najgorsze dni..
ale pooglądałam sobie galerię wykresów... i trochę podniosłam się na duchu.. bo dziewczyny mają i większe spadki itd i na koniec zielono mają...
chociąz trudno i tak mi w to uwierzyć
Klaudyś czuła że to to... Caro też czuła... ja niestety nie mam nosa i nie czuje że sie udałoFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa jaki spadek?
Ja też nie czułam, mój Gin też nie czuł i się jakoś udało
Nie ma chyba na to reguły.
Zresztą u mnie na wykresie też jakieś dziwne spadki się zdarzyły. Na temperaturę dużo rzeczy wpływa. Czasem coś się może pokrecic. Najważniejsze, ze jest powyżej podstawowej
A tak w ogole to dzień dobry wszystkim.
Próbuje w siebie wmusic śniadanie
Caro czekasz już w labo, żeby krew upuscic?Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gaduaaa jaki spadek?
Ja też nie czułam, mój Gin też nie czuł i się jakoś udało
Nie ma chyba na to reguły.
Zresztą u mnie na wykresie też jakieś dziwne spadki się zdarzyły. Na temperaturę dużo rzeczy wpływa. Czasem coś się może pokrecic. Najważniejsze, ze jest powyżej podstawowej
A tak w ogole to dzień dobry wszystkim.
Próbuje w siebie wmusic śniadanie
Caro czekasz już w labo, żeby krew upuscic?
no ale póki co.. urojenia nadal mam więc jeszcze sobie w takim stanie pożyjeFabian Cyprian Tymuś -
Na dobra sprawe to dopiero i dzis moze być zagniezdzenie. Do 12dpo chyba moze być. Ale bedziesz zaskoczona jak temp jutro odbije
Poszłam spac o 1. Budzik nie zdążył zadzwonic o 3bo 5min przed mamusia juz dzwonila. Temp zmierzylam o 3 i byla 36,3. O 3.45 juz spalam dalej i normalnie zmierzylam o swojej godz. I kurde znów 36,4. Juz który dzień no. Chyba bez owu ten cykl u mnie.
Dobrze ze w notatkach zdążyłam zapisac dane z detektora bo przeciez juz go nie mam. No i of wyznaczyl owu na wczoraj a moja temp uparta jak osioł stoi w miejscuzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Na dobra sprawe to dopiero i dzis moze być zagniezdzenie. Do 12dpo chyba moze być. Ale bedziesz zaskoczona jak temp jutro odbije
Poszłam spac o 1. Budzik nie zdążył zadzwonic o 3bo 5min przed mamusia juz dzwonila. Temp zmierzylam o 3 i byla 36,3. O 3.45 juz spalam dalej i normalnie zmierzylam o swojej godz. I kurde znów 36,4. Juz który dzień no. Chyba bez owu ten cykl u mnie.
Dobrze ze w notatkach zdążyłam zapisac dane z detektora bo przeciez juz go nie mam. No i of wyznaczyl owu na wczoraj a moja temp uparta jak osioł stoi w miejscu
a zagnieżdżenia u mnie na pewno dziś nie ma.., przypomnij sobie mój poprzedni cykl... w 12dpo spadek... w 13 dpo wysoko pierdykła do góry... w 14 znowu na dół jak w 12 i 15dpo @ przyszła... także powtórka z rozrywkiFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no tak ale u Ciebie w 9dpo był pozytywny test.. a ja wczoraj testowałam.. i nic ...
no ale póki co.. urojenia nadal mam więc jeszcze sobie w takim stanie pożyje
W 9dpo wg wykresu już ten test konkretny był w sensie grube kreski (beta ok 500 mniej wiecej byla).
No, ale w każdym razie się udało i Tobie teżGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:faktycznie Ci coś stoi w miejscu.. hmm.. no ale wiesz może jeszcze odbije... czasami sie zdarzają takie dłuższe cykle i owu jest dużo później... także zobaczymy jak sie to potoczy ...
a zagnieżdżenia u mnie na pewno dziś nie ma.., przypomnij sobie mój poprzedni cykl... w 12dpo spadek... w 13 dpo wysoko pierdykła do góry... w 14 znowu na dół jak w 12 i 15dpo @ przyszła... także powtórka z rozrywki
Ile czasu jestes bez glutenu. W nocy czytałam troszke o naprotechnologii i o tym ze w wielu przypadkach nietolerancja glutenu jest przeszkoda. Teraz się sama zastanawiam nad swoimi objawami hmmm i nie wiem czy badan nie zrobic w tym kierunku. Albo od razu przejść na dietę. Mnie ciągle głowa boli, problemy z jelitami mam no i alergia tez jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 08:24
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Powtórzę Twoje słowa zobaczymy jak się to potoczy
Ile czasu jestes bez glutenu. W nocy czytałam troszke o naprotechnologii i o tym ze w wielu przypadkach nietolerancja glutenu jest przeszkoda. Teraz się sama zastanawiam nad swoimi objawami hmmm i nie wiem czy badan nie zrobic w tym kierunku. Albo od razu przejść na dietę. Mnie ciągle głowa boli, problemy z jelitami mam no i alergia tez jest.
wiesz co.. nie musisz się badać.. odstaw na kilka tyg gluten i zobaczysz jak się czujesz , jak się zaczną zachowywac jelita i wypróźnianieLago, Gizmo, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:O Hejo Natsik nie zauwazylam Cię a chyba powinnam bo brzusio masz przecie przed sobą przytylo Ci się juz troszke??
Póki co nic mi się nie przytylo. Jak narazie odwrotnie chyba, bo apetytu nie mam od kilku dni. Ale cycki na plusie także nie jest źle
U mnie też pochmurno. Mam nadzieję, ze nie złapie mnie deszcz w drodze do roboty.3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:no dziś zaczynam trzeci tydzień na diecie... wczoraj było i mój mnie zmacał i mówi... jejku jak Ciebie mało się zrobiło.. jakaś taka drobna jesteś hahaha chyba mi sie chudnie przy okazji
wiesz co.. nie musisz się badać.. odstaw na kilka tyg gluten i zobaczysz jak się czujesz , jak się zaczną zachowywac jelita i wypróźnianie -
Nats wrote:Hej Gizmo
Póki co nic mi się nie przytylo. Jak narazie odwrotnie chyba, bo apetytu nie mam od kilku dni. Ale cycki na plusie także nie jest źle
U mnie też pochmurno. Mam nadzieję, ze nie złapie mnie deszcz w drodze do roboty. -
Gizmo wrote:Poważnie. Gdzie bym nie czytala to piszą ze gluten ma wpływ na płodność. Ze jest 55chorob z nietolerancja glutenu i nie musi to być wcale celiakia.
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś