"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:to mamy coś wspólnego
z tym że ja baaaardzooo rzadko
zazwyczaj styka mi lampka wina hahah
Mi ta lampka wystarczy i już mam lepszy humor Ale naprawdę.. jaką ja mam wtedy głupawkę. Masakra.. Mój Małż to mnie nawet czasem podpuszcza żebym się napiła hehe Ciekawe czy jutro będę piła hm, hm
Margaretka89, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyNats wrote:Uwielbiam Was
Forum staraczek, a każda się rozpisuje jakie alkohole najbardziej lubi loic
kochana a co to, Wszystko dla ludzi a my co kosmici? to też do starań jest bo jakby to sobie ulżyć jak nie alko hę? zawsze to utopić smutki w butelce wódki jak to się mówi a na forum się trza cieszyć żeby nie było każda z nas jest the best!Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość
-
Co tu taka cisza??????
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... -
Margaretka89 wrote:Co tu taka cisza??????
...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Margaretka89 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Caro piękny avek i to samo Karolcia
Ja tam lubię czasem napić się jakiegoś dobrego drinka a tutaj w de razem z koleżanką odkryłyśmy autorski pomysł na hugo i jest przegenialnyzapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:A w jaki sposób go pijesz? Co dodajesz?
kiedyś uwielbiałam sex on the beach
kamikaze potrafiłam ostro dawać.. niebieskie ulubione hehheh
zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:sama nie umiem... gdzieś nie raz się trafi w pubie
kiedyś uwielbiałam sex on the beach
kamikaze potrafiłam ostro dawać.. niebieskie ulubione hehheh
To tak jak ja mój ulubiony to sex on the beach i kamikaze też bardzo lubię
A do hugo polecam zmrozony szampan, woda gazowana, lód i świeże truskawki. OrgazmiczneGaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:To tak jak ja mój ulubiony to sex on the beach i kamikaze też bardzo lubię
A do hugo polecam zmrozony szampan, woda gazowana, lód i świeże truskawki. Orgazmicznezapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Uuu... Małż ozdrowiał. Słyszę, że coś tam krząta się po kuchni. Minęła chwila, i przyniósł mi mój ulubiony budyń śmietankowy z sokiem malinowym I jak tu nie kochać tych Czopasków
zapachmalin, Karolina2787, Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-