"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Martek kurde... nie dosć że Nas tu tak mało to jeszcze Ty Nas opuszczasz
w każdym razie życzę Ci z całych sił aby szybko Ci się udało... i od razu podziel się z Nami tą wspaniałą nowiną też Ci dam serduszko a co mi tam wracaj szybko !
a ja miałam mega ciężką noc.. siostra wczoraj cały wieczór spędziła na pogotowiu... w szpitalu w którym ma praktyki myli podlogę i Ona sie poślizgnęła i najprawdopodbniej zerwałą wiązadła w kolanie nosz kurde... a tak sie cieszyła że przyjeżdżam, planowałyśmy grać w babingtona (czy jak to się piszę) , wycieczka do Łeby i multum innych rzeczy.. a tu nie wiadomo czy się obejdzie bez operacji ....
no dupa blada...Marteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Cześć dziewczyny
Martek kurde... nie dosć że Nas tu tak mało to jeszcze Ty Nas opuszczasz
w każdym razie życzę Ci z całych sił aby szybko Ci się udało... i od razu podziel się z Nami tą wspaniałą nowiną też Ci dam serduszko a co mi tam wracaj szybko !
a ja miałam mega ciężką noc.. siostra wczoraj cały wieczór spędziła na pogotowiu... w szpitalu w którym ma praktyki myli podlogę i Ona sie poślizgnęła i najprawdopodbniej zerwałą wiązadła w kolanie nosz kurde... a tak sie cieszyła że przyjeżdżam, planowałyśmy grać w babingtona (czy jak to się piszę) , wycieczka do Łeby i multum innych rzeczy.. a tu nie wiadomo czy się obejdzie bez operacji ....
no dupa blada...
Dziękuję, na pewno dam znać
Aż mnie ciarki przeszły. Szybkiego powrotu do zdrowia dla twojej siostry :-*
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej, hej
No coś Ty Marta? Jakie wakacje i przerwa? nie no rozumiemy - jak ma to Ci zrobić lepiej to warto trochę odpuścić, ale mam nadzieję że wrócisz tutaj z podwójną siłą i w dwupaku
Ehhh szkoda Gadu Twojej siostry. To zerwanie więzadeł to chyba nic przyjemnego. Oby szybko wróciła do zdrowia.
A tak w ogole to gratuluję zdolnych synów Na pewno na początku nie było im łatwo odnaleźć się w nowym kraju i szkole, a teraz takie efekty
Caro - trzymam kciuki z całej siły! Będzie dobrze :*Marteczka93, Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hejo dziewczeta rzeskie, piekne i mlode
Marta powodzenia
Gadson o losie, wspolczuje siostrze, no moze razem nie pobiegacie ale i tak bedziecie spedzay wspolnie czas:)
fa zaraz na rynek jade po vedzisy jakies pyszniaste, ale najpierw kawusia z WammiGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hejo. Gadi przykro mi... W sumie to doskonale rozumiem. Mam tu jednego z uszkodzonym więzadełem... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia no i faktycznie możesz być dumna z chłopców, fajnie się zaadaptowali w nowym kraju.
Marta szkoda ale rozumiemy oczywiście. Wracaj do nas prędziutko z dobrymi wiadomościami
Laguś nie zdziwiłabym się gdyby to była nasza szalona Gizmo hahaha
Natsik jak się czuje nasz jedyny dwupak?Nats, Marteczka93, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Natsik jak się czuje nasz jedyny dwupak?
A dziękuje kochana, że pytasz
czuje się bardzo dobrze. Czasem mnie zemdli, ale raczej nie wymiotuje, cycki pobolewają i sikam co 10 min i tyle z moich objawów ciążowych
W sumie moja mama i siostra też ciąże znosiły dobrze także chyba to u nas rodzinne. Jutro wg USG zaczynam 10 tydzień
A co u Ciebie Malinko? Przygotowana już jesteś do urlopu?zapachmalin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dziewczyny,
Nie chciałaby któraś ziółek do zrobienia mieszanki ojca Sroki?
Ja kupiłam sobie cały zestaw i nie zdążyłam zacząć pić, a teraz leżą w szafce i się kurzą.
Z chęcią oddam w dobre ręce
ja podziekuje..pilismy je razem i u nas kompletnie sie nie sprawdzily -
Nats wrote:A dziękuje kochana, że pytasz
czuje się bardzo dobrze. Czasem mnie zemdli, ale raczej nie wymiotuje, cycki pobolewają i sikam co 10 min i tyle z moich objawów ciążowych
W sumie moja mama i siostra też ciąże znosiły dobrze także chyba to u nas rodzinne. Jutro wg USG zaczynam 10 tydzień
A co u Ciebie Malinko? Przygotowana już jesteś do urlopu?
To super, oby tak już do końca ja też nie mogę narzekać bo ciąża minęła mi całkiem niepostrzeżenie, więc to chyba faktycznie rodzinne. Mojej mamie tak dobrze poszło, że była w niej aż 5 razy hahahaha.
a co u mnie. No powoli ogarniam sprawy wyjazdowe choć tak właściwie nie wiem do końca czy uda nam się pojechać. Przez ten wypadek mój dostaje ponad 400euro mniej miesięcznie a wydatki ogromne więc nie ma co ukrywać, że krucho u nas z kasą. Może jakoś się uda, choć coraz częściej myślę, że dopiero we wrześniu/październiku, jak małż wróci do pracy... Nie wiem... No ale nie ma co gadać, nie będę narzekać jęczeć ani zanieczyszczać wątku- w końcu to żaden problem, że sobie na wakacje nie pojadę
No w każdym razie jakoś pomału się kręci i toczy, byle do przodu. A jeśli znajdę w książce telefonicznej jakąś zapomnianą bogatą cioteczkę to nie omieszkam się przypomnieć hahahahah.
także tyle -
Lago wrote:albo to nasza Malina Stary kule rzucil w kat i szal cial na moscie
taaa. u nas obecnie ciche dni więc nie ma kul, seksów na stole ani żadnych innych form serduszkowania hahaha. No ale nie będzie mi małpa jedna pyskować, jeszcze przyjdzie A nie ciągle by w szachy grał, Kasparow pieprzony
Ale to może Ty Laguś a na innych zwalasz? W myśl zasady "kto czuje ten produkuje" czy coś?!Posok82 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:taaa. u nas obecnie ciche dni więc nie ma kul, seksów na stole ani żadnych innych form serduszkowania hahaha. No ale nie będzie mi małpa jedna pyskować, jeszcze przyjdzie A nie ciągle by w szachy grał, Kasparow pieprzony
-
Hej Dziewczyny,
Jestem już po wizycie. Ogólnie hmm salony, a nie gabinet. Jadłam najdroższe cukierki w całym moim dotychczasowym życiu. Po obejrzeniu piątkowego usg stwierdził, że nie dziwi się że mój Gin mnie tu przysłał, a po badaniu stwierdził że oba jajniki są powiększone i narazie ucina wszelkie spekulacje i w ogóle i kazał mi zrobić badania he4 i ca125. Mogę się starać, wizyta za miesiąc. Psss.. Tyle? Tyle mi powiedział że właściwie nie wiem nic a co do badań to sama o nich wiedziałam.. Jak mu się zapytałam dlaczego są powiększone i czy on zauważył coś niepokojącego na usg to powiedział, że jajniki są stymulowanie, biorę dużo hormonów i to może dlatego, albo przez poronienie. Sama nie wiem co myśleć..
Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Jestem już po wizycie. Ogólnie hmm salony, a nie gabinet. Jadłam najdroższe cukierki w całym moim dotychczasowym życiu. Po obejrzeniu piątkowego usg stwierdził, że nie dziwi się że mój Gin mnie tu przysłał, a po badaniu stwierdził że oba jajniki są powiększone i narazie ucina wszelkie spekulacje i w ogóle i kazał mi zrobić badania he4 i ca125. Mogę się starać, wizyta za miesiąc. Psss.. Tyle? Tyle mi powiedział że właściwie nie wiem nic a co do badań to sama o nich wiedziałam.. Jak mu się zapytałam dlaczego są powiększone i czy on zauważył coś niepokojącego na usg to powiedział, że jajniki są stymulowanie, biorę dużo hormonów i to może dlatego, albo przez poronienie. Sama nie wiem co myśleć..
Oczywiście u mnie w mieście nie robią tych badań, a bynajmniej tego he4 bo to jakieś nowe badanie, ale NA SZCZĘŚCIE udało mi się dorwać labo w szpitalu i MOŻE uda mi się dostać wyniki jeszcze dzisiaj... Czekam.
mówiłam że będzie dobrze !Fabian Cyprian Tymuś -
A ja dopiero usiadłam... rano byłam w pracy.. po pracy szybki obiad i jechała z Fabim do lekarza.. no biedak tak się męczy z tym kaszlem że głowa mała.. no i pojechaliśmy do care doctor.. i dostał antybiotyk i skierowanie na rtg płuc bo cos mu tam szemrało i dla pewności zrobić rtg....
generalnie nic mu nie jest oprócz męczącego suchego/duszącego kaszlu...
dziwne takie..
a że ja nie nawidzę podawać antybiotyków dla mnie to ostateczność to chodzę wkurzona i nerwowa... eh..Fabian Cyprian Tymuś -
kurna Caro a co to za badania??? W zyciu o takich nie slyszalam....i tak jak mowi Gadi, mysle ze jesli cos by podejrzewal, to raczej nie pozwoliby ryzykowac ciazy. A tak wlasciwie to tylko jajniki powiekszone??? A tamten gin mowil cos o plynie chyba pamietam? Troche dziwne ze taka panika przez powiekszone jajniki.... No ale czekamy na te badania