X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chatkę moją posprzątałam... teraz powoli za obiad trzeba się wziąć.. mój starszy synciu został dziś w domu bo straszny kaszel dostał... taki duszący... ani kataru ani nic tylko mi dycha od dwóch dni..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    chatkę moją posprzątałam... teraz powoli za obiad trzeba się wziąć.. mój starszy synciu został dziś w domu bo straszny kaszel dostał... taki duszący... ani kataru ani nic tylko mi dycha od dwóch dni..
    może od tego sprzątania ;) albo że nie było posprzątane :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak na poważnie to może jakiego wirusa złapał...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi a co dziś na obiad?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki

Ja ledwo na oczy patrze ale jakos się trzymam. Wczoraj po 23kumpela mnie obudził smsami. I w cholerę zasnąć nie mogłam. A jak przyszedl czas na wstanie to bym spala w najlepsze. Dudi odstawiona na czas i juz 3godz ma warsztaty taneczne :)
    Mi udalo sie przespac od 4-7. Bo 7.30 juz musiałam byc po córkę tej znajomej co mi,pobudkę zrobila. Zosia siedzi dzis u mnie do 16. Potem jeszcze po jej brata Antka do pećkola pojadę i dopiero do domku ich odwiozę. Takze ten tego... Oczy mam na zapalki podparte :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gzimo walnij kawę albo jak to OF dzisiaj podpowiada zieloną herbatę albo jedno i drugie :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok juz pilam i fusiastą i rozpuszczke. Do wieczora jakos dotrwam. A domiar wszystkiego jeszcze w szkole musze byc na 17.
    Sprawa Pani wychowawczyni :/ w obecności dyrekcji i rodziców ma zwrócić prezent który dostala na zakończenie roku haha. Bo się flufie nie spodobał, nie w jej guście jest. To juz przegięcie po calosci

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gadi a co dziś na obiad?
    spagetti carbonara :) ale moje wykonanie troszkę odbiega od oryginału bo nie jest tylko na boczku ;)

aaa i z makaronem bezglutenowym ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 14:01

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hej kobietki

Ja ledwo na oczy patrze ale jakos się trzymam. Wczoraj po 23kumpela mnie obudził smsami. I w cholerę zasnąć nie mogłam. A jak przyszedl czas na wstanie to bym spala w najlepsze. Dudi odstawiona na czas i juz 3godz ma warsztaty taneczne :)
    Mi udalo sie przespac od 4-7. Bo 7.30 juz musiałam byc po córkę tej znajomej co mi,pobudkę zrobila. Zosia siedzi dzis u mnie do 16. Potem jeszcze po jej brata Antka do pećkola pojadę i dopiero do domku ich odwiozę. Takze ten tego... Oczy mam na zapalki podparte :D
    oh ho ho to Ty dziś mega busy jesteś ;)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Posok juz pilam i fusiastą i rozpuszczke. Do wieczora jakos dotrwam. A domiar wszystkiego jeszcze w szkole musze byc na 17.
    Sprawa Pani wychowawczyni :/ w obecności dyrekcji i rodziców ma zwrócić prezent który dostala na zakończenie roku haha. Bo się flufie nie spodobał, nie w jej guście jest. To juz przegięcie po calosci
    a w innych latach też oddawała czy to takie pierwsze jej posunięcie? i to tak oficjalnie oddaje?

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W innych latach to sama se prezenty kupowala i tylko nam paragon podsuwala żeby kasę jej oddać. Zbuntowaliśmy sie i w tym roku matki same kupily. Każde dziecko dalo jej czerwona róże, dostala zestaw kaw i herbat ze sklepu "Herbaty świata", srebrna bransoletę i księgę pamiatkowa ze zdjęciami z trzech lat dzieci, i wpisami od dzieci z podziękowaniami i życzeniami. Na zakończeniu Pani plakala ze przez 33lata pracy tak pięknego prezentu nie dostala. A dzien po zakończeniu dzwonila do rodziców i wyrazila swoje niezadowolenie. Taka to franca z niej

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    W innych latach to sama se prezenty kupowala i tylko nam paragon podsuwala żeby kasę jej oddać. Zbuntowaliśmy sie i w tym roku matki same kupily. Każde dziecko dalo jej czerwona róże, dostala zestaw kaw i herbat ze sklepu "Herbaty świata", srebrna bransoletę i księgę pamiatkowa ze zdjęciami z trzech lat dzieci, i wpisami od dzieci z podziękowaniami i życzeniami. Na zakończeniu Pani plakala ze przez 33lata pracy tak pięknego prezentu nie dostala. A dzien po zakończeniu dzwonila do rodziców i wyrazila swoje niezadowolenie. Taka to franca z niej
    no chyba żart, takiej to się doopie poprzewracało, nawet jak się jej prezent nie podobał to nie powinna oddawać, ale tym paragonem to mnie zastrzeliłaś to mi się w głowie nie mieści - sama kupowała i pokazywała rachunek. Teraz powinna pójść fama po szkole że tej pani żadnych prezentów się ni daje...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale masakra! Co za baba. Niech się cieszy, ze w ogole coś dostała. Tak naprawdę rodzice nie mają obowiązku żadnego prezentu kupować. Ale cyrk! Jeszcze jaka komisja. Normalnie w dupie się jej poprzewracało z dobrobytu.

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta szkola i tak sie juz zegnam na dobre. Miałam dzis złożyć dokumenty Ali do innej szkoły ale ze wypadla mi opieka nad Zofia to siedzę w domu. No i nie mam napisanego w podaniu uzasadnienia zmiany szkoly. Nie mam pojecia jak to ująć. Napisac tak z grubej rury ze kadra nauczycielska jest skorumpowana a dyrekcja przymyka oko na wszystko?? Troche nie wypada. Zielona jestem co do tego uzasadnienia :/

Posok82 lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Z ta szkola i tak sie juz zegnam na dobre. Miałam dzis złożyć dokumenty Ali do innej szkoły ale ze wypadla mi opieka nad Zofia to siedzę w domu. No i nie mam napisanego w podaniu uzasadnienia zmiany szkoly. Nie mam pojecia jak to ująć. Napisac tak z grubej rury ze kadra nauczycielska jest skorumpowana a dyrekcja przymyka oko na wszystko?? Troche nie wypada. Zielona jestem co do tego uzasadnienia :/
    to trzeba pisać uzasadnienia?, to napisz że wychowawczyni nie podobają się prezenty i jest francą :P a tak na poważnie to może coś o tym że inna szkoła jest w lepszej dla ciebie lokalizacji itp... bo o tym że np. ma wyższy poziom nauczania to też chyba nie wypada :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie z ta lokalizacja to jest dobry pomysl. Bo tak z grubej rury lepiej nie walić, bo pewnie szkoły maja jakieś tam powiązanie.

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze obecna szkola jest pare minut od domu. A ta nowa to na drugim koncu miasta. Wiec lokalizacja ni groma nie pasuje jako argument

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do pozostaje standardowy tekst "ze względów osobistych/rodzinnych" a tych względów nie możesz podać bo są osobiste :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam że przeniesienie dziecka z jednej szkoły do drugiej to tylko formalność, jak oczywiście nowa szkoła wyraża zgodę.... a tu taki klops

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal obowiązuje rejonizacja. Dyrektor nie ma prawa odmówić przyjęcia dziecka z obrębu szkoly. A jesli sie ubiega o przyjęcie z poza obrębu to trza uzasadnienie podać. Tak jest przynajmniej u mnie ehhh

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ