"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:chatkę moją posprzątałam... teraz powoli za obiad trzeba się wziąć.. mój starszy synciu został dziś w domu bo straszny kaszel dostał... taki duszący... ani kataru ani nic tylko mi dycha od dwóch dni..
-
Hej kobietki
Ja ledwo na oczy patrze ale jakos się trzymam. Wczoraj po 23kumpela mnie obudził smsami. I w cholerę zasnąć nie mogłam. A jak przyszedl czas na wstanie to bym spala w najlepsze. Dudi odstawiona na czas i juz 3godz ma warsztaty taneczne
Mi udalo sie przespac od 4-7. Bo 7.30 juz musiałam byc po córkę tej znajomej co mi,pobudkę zrobila. Zosia siedzi dzis u mnie do 16. Potem jeszcze po jej brata Antka do pećkola pojadę i dopiero do domku ich odwiozę. Takze ten tego... Oczy mam na zapalki podparte -
Posok juz pilam i fusiastą i rozpuszczke. Do wieczora jakos dotrwam. A domiar wszystkiego jeszcze w szkole musze byc na 17.
Sprawa Pani wychowawczyni w obecności dyrekcji i rodziców ma zwrócić prezent który dostala na zakończenie roku haha. Bo się flufie nie spodobał, nie w jej guście jest. To juz przegięcie po calosci -
Posok82 wrote:Gadi a co dziś na obiad?
aaa i z makaronem bezglutenowymWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 14:01
Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Hej kobietki
Ja ledwo na oczy patrze ale jakos się trzymam. Wczoraj po 23kumpela mnie obudził smsami. I w cholerę zasnąć nie mogłam. A jak przyszedl czas na wstanie to bym spala w najlepsze. Dudi odstawiona na czas i juz 3godz ma warsztaty taneczne
Mi udalo sie przespac od 4-7. Bo 7.30 juz musiałam byc po córkę tej znajomej co mi,pobudkę zrobila. Zosia siedzi dzis u mnie do 16. Potem jeszcze po jej brata Antka do pećkola pojadę i dopiero do domku ich odwiozę. Takze ten tego... Oczy mam na zapalki podparteFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Posok juz pilam i fusiastą i rozpuszczke. Do wieczora jakos dotrwam. A domiar wszystkiego jeszcze w szkole musze byc na 17.
Sprawa Pani wychowawczyni w obecności dyrekcji i rodziców ma zwrócić prezent który dostala na zakończenie roku haha. Bo się flufie nie spodobał, nie w jej guście jest. To juz przegięcie po calosci -
W innych latach to sama se prezenty kupowala i tylko nam paragon podsuwala żeby kasę jej oddać. Zbuntowaliśmy sie i w tym roku matki same kupily. Każde dziecko dalo jej czerwona róże, dostala zestaw kaw i herbat ze sklepu "Herbaty świata", srebrna bransoletę i księgę pamiatkowa ze zdjęciami z trzech lat dzieci, i wpisami od dzieci z podziękowaniami i życzeniami. Na zakończeniu Pani plakala ze przez 33lata pracy tak pięknego prezentu nie dostala. A dzien po zakończeniu dzwonila do rodziców i wyrazila swoje niezadowolenie. Taka to franca z niej
-
Gizmo wrote:W innych latach to sama se prezenty kupowala i tylko nam paragon podsuwala żeby kasę jej oddać. Zbuntowaliśmy sie i w tym roku matki same kupily. Każde dziecko dalo jej czerwona róże, dostala zestaw kaw i herbat ze sklepu "Herbaty świata", srebrna bransoletę i księgę pamiatkowa ze zdjęciami z trzech lat dzieci, i wpisami od dzieci z podziękowaniami i życzeniami. Na zakończeniu Pani plakala ze przez 33lata pracy tak pięknego prezentu nie dostala. A dzien po zakończeniu dzwonila do rodziców i wyrazila swoje niezadowolenie. Taka to franca z niej
-
Gizmo wrote:W innych latach to sama se prezenty kupowala i tylko nam paragon podsuwala żeby kasę jej oddać. Zbuntowaliśmy sie i w tym roku matki same kupily. Każde dziecko dalo jej czerwona róże, dostala zestaw kaw i herbat ze sklepu "Herbaty świata", srebrna bransoletę i księgę pamiatkowa ze zdjęciami z trzech lat dzieci, i wpisami od dzieci z podziękowaniami i życzeniami. Na zakończeniu Pani plakala ze przez 33lata pracy tak pięknego prezentu nie dostala. A dzien po zakończeniu dzwonila do rodziców i wyrazila swoje niezadowolenie. Taka to franca z niej3500 g 54 cm
-
Z ta szkola i tak sie juz zegnam na dobre. Miałam dzis złożyć dokumenty Ali do innej szkoły ale ze wypadla mi opieka nad Zofia to siedzę w domu. No i nie mam napisanego w podaniu uzasadnienia zmiany szkoly. Nie mam pojecia jak to ująć. Napisac tak z grubej rury ze kadra nauczycielska jest skorumpowana a dyrekcja przymyka oko na wszystko?? Troche nie wypada. Zielona jestem co do tego uzasadnienia
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Z ta szkola i tak sie juz zegnam na dobre. Miałam dzis złożyć dokumenty Ali do innej szkoły ale ze wypadla mi opieka nad Zofia to siedzę w domu. No i nie mam napisanego w podaniu uzasadnienia zmiany szkoly. Nie mam pojecia jak to ująć. Napisac tak z grubej rury ze kadra nauczycielska jest skorumpowana a dyrekcja przymyka oko na wszystko?? Troche nie wypada. Zielona jestem co do tego uzasadnienia