"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:Gadi a u Was tez juz sa wakacje? U mnie sasiadka wyjechala z cala trojka juz w sobote....tydzien blogiego spokoju bez wydzierania sie (bardzo ich lubie ale sa mega glosna rodzina)
dla mnie i lepiej bo nie muszę kombinować z kim ich zostawić jak jadę do pracy..
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:haha. No to widać muchy z Irlandii waliły przez Niemcy na PL bo u mnie to samo, aż w końcu tak mnie obudziły, że od 3 nie spałam do 6. A potem cudownym sposobem padłam. Akurat zadzwonił mi budzik, bo mieliśmy kontrol w klinikum. haha. Masakra.
Ale mam przynajmniej dobrą wiadomość z rańca
Doktor kazał walić nach Polen i odpoczywać, ino w pon po l4 nowe super, super, super
hahahaah moze one jakis taniec godowy odstawiaja jak moj stary. Policzyl sobie ze to TEN czas i sie nie chce odczepic.....
Ale to ze juz? zaraz do PL jedziecie??zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:haha. No to widać muchy z Irlandii waliły przez Niemcy na PL bo u mnie to samo, aż w końcu tak mnie obudziły, że od 3 nie spałam do 6. A potem cudownym sposobem padłam. Akurat zadzwonił mi budzik, bo mieliśmy kontrol w klinikum. haha. Masakra.
Ale mam przynajmniej dobrą wiadomość z rańca
Doktor kazał walić nach Polen i odpoczywać, ino w pon po l4 nowe super, super, superzapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:hahahhaha wariatki jestem, dopiero sie obudzilam...znaczy dopiero z wyra sie zwleklam bo obudzilam sie juz kolo 5 i to chyba z 10 razy. Mielsimy w sypialni atak much! Tak bzykaly i siadaly na twarzy ze az pies sie wkurzal, wiec stary zaczal je naparzac jakim s recznikiem. Kilka zabil i znow w kime....i za jakis czas zas to samo, myslalam ze kurwicy dostane jak mi raz przez leb przydzwonil ta sciera, ale zabil dziwke, hahahahah w sumie nie wiem skad te muchy, przeciez sie kompalismy, hahahahhhaa
Lago lubi tę wiadomość
-
Nie no nie zaraz i nie już, dopiero 9 pojedziemy. I zobaczymy na dwa albo trzy tygodnie. Najpierw muszę przekonać szwagra żeby po nas przyjechał z pl hahaha. No nie jest to łatwe, ale inaczej dupa zbita z urlopu, bo mój stary raczej nie da rady. Gdyby noga była lewa to można by pożyczyć automat ale tak...? haha. No ale cóż, dziś nic mi nie straszne i niczym się nie martwię, chcę do polski, na piękny, słoneczny i długi urlop hahahahaha.
Lago lubi tę wiadomość
-
mi to się wydaje że te muchy to teraz takie celebrytki są.. One zamiast do smrodu to do pachnideł ciągną... bo mój Mąż pracuje na farmie... no i te muchy wcale nie siadają na nim tylko na mnie... takiej właśnie wykąpanej, wypachnionej...
niestety sterotyp trzeba przełamać że mucha siada tylko na śmierdziele
hahahahzapachmalin, Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Nie no nie zaraz i nie już, dopiero 9 pojedziemy. I zobaczymy na dwa albo trzy tygodnie. Najpierw muszę przekonać szwagra żeby po nas przyjechał z pl hahaha. No nie jest to łatwe, ale inaczej dupa zbita z urlopu, bo mój stary raczej nie da rady. Gdyby noga była lewa to można by pożyczyć automat ale tak...? haha. No ale cóż, dziś nic mi nie straszne i niczym się nie martwię, chcę do polski, na piękny, słoneczny i długi urlop hahahahaha.
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:mi to się wydaje że te muchy to teraz takie celebrytki są.. One zamiast do smrodu to do pachnideł ciągną... bo mój Mąż pracuje na farmie... no i te muchy wcale nie siadają na nim tylko na mnie... takiej właśnie wykąpanej, wypachnionej...
niestety sterotyp trzeba przełamać że mucha siada tylko na śmierdziele
hahahah
no dokładnie, popieram. Bo potem się wydaje, że coś ukrywamy. A my takie pachnące i świeże. Może to są muchy z zaburzeniami węchu? hahahahaha. -
Gaduaaa wrote:Jezu ja już tez marze o tym długim słonecznym urlopie w Polsce ! normalnie odliczam dni jak idiotka... niedługo przedjdę do odliczania godzin z tej niecierpliwości haha
hahaha, znam to, znam My jeszcze 12 dni mateczko, byle się nie okazało, że tej jeden raz w lipcu będzie lało a w sierpniu upał bo się zapłaczęGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej laski
Jestem, jestem. Ledwo żyje po tym weekendzie. Chyba wesela nie są trochę dla mnie wczoraj na poprawinach na przemian jadłam galarete z ocetem i ciasto orzechowe, ze nie mam żadnej sraczki dzisiaj to cud
U nas na szczęście bez muchujow, ale tak spałam dzisiaj, ze budzika nie słyszałam.
Lago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej laski
Jestem, jestem. Ledwo żyje po tym weekendzie. Chyba wesela nie są trochę dla mnie wczoraj na poprawinach na przemian jadłam galarete z ocetem i ciasto orzechowe, ze nie mam żadnej sraczki dzisiaj to cud
U nas na szczęście bez muchujow, ale tak spałam dzisiaj, ze budzika nie słyszałam.Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:Hej laski
U nas na szczęście bez muchujow, ale tak spałam dzisiaj, ze budzika nie słyszałam.
ja w ciazy nie jestem a potrafie tak jesc, hahahahahahahahNats lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:kurna ale Wam zazdroszcze tej ekscytacji i tesknoty za Polska.....na takie wakacje to az chce sie jechac...
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:chyba nie ma czego zazdorościć.. wolałabym siedzieć w Polsce na dupie i ekscytować się wakacjami w Zakhyntos... buu
no wiem wiem, trawa jest zawsze bardziej zielona u sasiada....ale zobacz o ile lepsza przyszlosc maja chlopcy:) A tak szczerze, to gdyby nie najblizsza rodzina to tez tesknilabys za PL? -
Lago wrote:no wiem wiem, trawa jest zawsze bardziej zielona u sasiada....ale zobacz o ile lepsza przyszlosc maja chlopcy:) A tak szczerze, to gdyby nie najblizsza rodzina to tez tesknilabys za PL?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:coś Ty... zamiast jechać na wakacje do Polski leciałabym z Irlandii do Zakhyntos heheh już i tak powoli zaczynam się zastanawiać czy nie ograniczyć wyjazdów do Polski i nie jechać sobie poza sezonem właśnie gdzieś w ciepłe kraje choćby na tydzień
a pewnie ze tak....jesli tylko urlopy Wam na to pozwola. Rodzine przekonac, zeby do Was czesciej przyjezdzala a sami na wakacje w tripiki:)Gaduaaa lubi tę wiadomość