"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:O Kuźwa Gadi co za usta. Bedziesz rzygac tecza czy to aluzja do mnie ma byc???
takie usta miałam sobie na kompa ściągnięte przed tymi z jeżynąGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Ehh Dziewczyny, dzięki za wsparcie.. Ogólnie strasznie się stresuję przed tą wizytą. Chciałabym mieć to już za sobą, bo zaraz zejde na zawał albo wpadnę w jakąś nerwice. Normalnie koszmarny tydzień. Jeden z tych, które człowiek chce jak najszybciej wymazać ze swojej głowy. Cały czas jestem poddenerwowana.
Życie bywa nieprzewidywalne.
Gizmo, jak piękny ogródek Zawsze podziwiam ludzi, którzy mają na to czas, chęci i w ogóle te zaprawy. Wyślij mi trochę pocztą
Gaduaaa, kobieta zmienną jest to i avatar musi się często zmieniać
Karolina, powiem Ci że jeżeli myślisz o zmianie lekarza to zmień. Zmień. Zmień. Zmień. Co lekarz, to opinia. A co do tych ciuszków, ehh jeszcze sobie nakupujesz stosy swoichGizmo, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro jeszcze raz powtórzę: Myśl pozytywnie
Wiem co mowie bo miałam kilka lat wstecz sytuacje podbramkową i przezylam. Bez kawałka szyjki ale zyje i wcale nie jest to przeszkoda w staraniu sie.
Zakoduj sobie: Co by nie bylo to i tak na wszystko jest rada i sposób :-*Caro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Ehh Dziewczyny, dzięki za wsparcie.. Ogólnie strasznie się stresuję przed tą wizytą. Chciałabym mieć to już za sobą, bo zaraz zejde na zawał albo wpadnę w jakąś nerwice. Normalnie koszmarny tydzień. Jeden z tych, które człowiek chce jak najszybciej wymazać ze swojej głowy. Cały czas jestem poddenerwowana.
Życie bywa nieprzewidywalne.
Gizmo, jak piękny ogródek Zawsze podziwiam ludzi, którzy mają na to czas, chęci i w ogóle te zaprawy. Wyślij mi trochę pocztą
Gaduaaa, kobieta zmienną jest to i avatar musi się często zmieniać
Karolina, powiem Ci że jeżeli myślisz o zmianie lekarza to zmień. Zmień. Zmień. Zmień. Co lekarz, to opinia. A co do tych ciuszków, ehh jeszcze sobie nakupujesz stosy swoich
to ja pisałam o ciuszkach
Caro ja jestem przekonana na 90% że u Ciebie nic groźnego się nie dzieje.. no bo to nie byłoby możliwe... za czesto byłaś badana w ostatnim czasie żeby dało sie ominąć poważną sprawę.. to na pewno coś co szybko farmakologicznie uleczysz a może już tego nie ma..b o cysty np tak lubią się pojawiąć i znikac
ja jestem dobrej myśli względem Ciebie
czyli we wtorek kładziesz się na oddziale tak?Gizmo, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hehe, ehh no chyba mi się pomieszało Stres robi swoje. Nie koduje już prawidłowo.
Gizmo
Gaduaaa
Staram się myśleć pozytywnie, ale gdzieś to jest ponad to wszystko. Mam nadzieję, że naprawdę tam nic nie ma albo już nie ma, a jak jest to nic poważnego.
Gaduaaa, we wtorek mam wizytę u ginekologa - onkologa i gdyby coś tam było to weźmie mnie od razu na oddział. Tak mi powiedział lekarz u którego byłam. Normalnie przy mnie dzwonił, sam mnie umówił na wizytę, bo on nie wie co to jest na usg - to mnie najbardziej przeraziło. Nie byłam po prostu gotowa na taki szybki obrót sytuacji. I powiedział, żebym się nie zdziwiła i właśnie sobie wzięła torbę z rzeczami na wszelki wypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 16:34
Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hehe, ehh no chyba mi się pomieszało Stres robi swoje. Nie koduje już prawidłowo.
Gizmo
Gaduaaa
Staram się myśleć pozytywnie, ale gdzieś to jest ponad to wszystko. Mam nadzieję, że naprawdę tam nic nie ma albo już nie ma, a jak jest to nic poważnego.
Gaduaaa, we wtorek mam wizytę u ginekologa - onkologa i gdyby coś tam było to weźmie mnie od razu na oddział. Tak mi powiedział lekarz u którego byłam. Normalnie przy mnie dzwonił, sam mnie umówił na wizytę, bo on nie wie co to jest na usg - to mnie najbardziej przeraziło. Nie byłam po prostu gotowa na taki szybki obrót sytuacji. I powiedział, żebym się nie zdziwiła i właśnie sobie wzięła torbę z rzeczami na wszelki wypadek.Fabian Cyprian Tymuś -
Mówiłam Wam dawno temu. A może i nie prawda już ale... Czasem facet w podświadomości ma lęk przed dzieckiem i strzela slepakami a jak juz się odblokuje to i prawdziwych żołnierzy wysyła na podbój jaja
Gadi oby to stało się prawdąPosok82, Caro lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mówiłam Wam dawno temu. A może i nie prawda już ale... Czasem facet w podświadomości ma lęk przed dzieckiem i strzela slepakami a jak juz się odblokuje to i prawdziwych żołnierzy wysyła na podbój jaja
Gadi oby to stało się prawdą
Od wczoraj mi coś tak mówi i łazi za mną że trzeba się ostro wziąć...
jakoś tak zaczał zwracać uwagę na większe rodziny... i mi nawet dziś powiedział że możemy miec 4 hahahaGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Moze faceci tez miewają cos na kształt naszej prolaktyny. Stres ich zeżre i jak hormon wzrośnie to slepaki produkuja tak jak my jaja nie puszczamy
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Hyhy no jest tu Gizmo więc samo za siebie mówi
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Moze faceci tez miewają cos na kształt naszej prolaktyny. Stres ich zeżre i jak hormon wzrośnie to slepaki produkuja tak jak my jaja nie puszczamy
Gizmo lubi tę wiadomość