X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    O Kuźwa Gadi :-O co za usta. Bedziesz rzygac tecza czy to aluzja do mnie ma byc???
    no patrz... tej kuźwa nie dogodzisz hahahaahahah
    takie usta miałam sobie na kompa ściągnięte przed tymi z jeżyną ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi skoro poprzedni cykl byl juz bliziutko bliziutko to ja Ci przepowiadam ze
    Ten w Polszy, relaksik zaowocuje juz na 100% :) :-*

Gaduaaa lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi skoro poprzedni cykl byl juz bliziutko bliziutko to ja Ci przepowiadam ze
    Ten w Polszy, relaksik zaowocuje juz na 100% :) :-*
    hehehe , trzymam cię za słowo ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi co za usta :D
    a u mnie zaczęło właśnie grzmieć i błyskać czekam na deszcz jak na jakieś wybawienie :P

Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przestalo padac na pare minut. Tyle ze zdążyłam troche ogórków podwiesić. I znow grzmi i leje. Ale juz inaczej sie oddycha.

• Caro Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh Dziewczyny, dzięki za wsparcie.. Ogólnie strasznie się stresuję przed tą wizytą. Chciałabym mieć to już za sobą, bo zaraz zejde na zawał albo wpadnę w jakąś nerwice. Normalnie koszmarny tydzień. Jeden z tych, które człowiek chce jak najszybciej wymazać ze swojej głowy. Cały czas jestem poddenerwowana.

Życie bywa nieprzewidywalne.

Gizmo, jak piękny ogródek :-) Zawsze podziwiam ludzi, którzy mają na to czas, chęci i w ogóle te zaprawy. Wyślij mi trochę pocztą :-)

Gaduaaa, kobieta zmienną jest to i avatar musi się często zmieniać B-)

Karolina, powiem Ci że jeżeli myślisz o zmianie lekarza to zmień. Zmień. Zmień. Zmień. Co lekarz, to opinia. A co do tych ciuszków, ehh jeszcze sobie nakupujesz stosy swoich <3

Gizmo, Gaduaaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro <3 jeszcze raz powtórzę: Myśl pozytywnie :)
    Wiem co mowie bo miałam kilka lat wstecz sytuacje podbramkową i przezylam. Bez kawałka szyjki ale zyje :P i wcale nie jest to przeszkoda w staraniu sie.

Zakoduj sobie: Co by nie bylo to i tak na wszystko jest rada i sposób :-*

Caro lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Ehh Dziewczyny, dzięki za wsparcie.. Ogólnie strasznie się stresuję przed tą wizytą. Chciałabym mieć to już za sobą, bo zaraz zejde na zawał albo wpadnę w jakąś nerwice. Normalnie koszmarny tydzień. Jeden z tych, które człowiek chce jak najszybciej wymazać ze swojej głowy. Cały czas jestem poddenerwowana.

Życie bywa nieprzewidywalne.

Gizmo, jak piękny ogródek :-) Zawsze podziwiam ludzi, którzy mają na to czas, chęci i w ogóle te zaprawy. Wyślij mi trochę pocztą :-)

Gaduaaa, kobieta zmienną jest to i avatar musi się często zmieniać B-)

Karolina, powiem Ci że jeżeli myślisz o zmianie lekarza to zmień. Zmień. Zmień. Zmień. Co lekarz, to opinia. A co do tych ciuszków, ehh jeszcze sobie nakupujesz stosy swoich <3
    nie tylko Gizmo się mieszają avatary hahahaha :D
    to ja pisałam o ciuszkach ^_^

Caro ja jestem przekonana na 90% że u Ciebie nic groźnego się nie dzieje.. no bo to nie byłoby możliwe... za czesto byłaś badana w ostatnim czasie żeby dało sie ominąć poważną sprawę.. to na pewno coś co szybko farmakologicznie uleczysz a może już tego nie ma..b o cysty np tak lubią się pojawiąć i znikac
    ja jestem dobrej myśli względem Ciebie :)

czyli we wtorek kładziesz się na oddziale tak?

Gizmo, nick nieaktualny, Caro lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, ehh no chyba mi się pomieszało :-P Stres robi swoje. Nie koduje już prawidłowo.

Gizmo <3
    Gaduaaa <3

Staram się myśleć pozytywnie, ale gdzieś to jest ponad to wszystko. Mam nadzieję, że naprawdę tam nic nie ma albo już nie ma, a jak jest to nic poważnego.

Gaduaaa, we wtorek mam wizytę u ginekologa - onkologa i gdyby coś tam było to weźmie mnie od razu na oddział. Tak mi powiedział lekarz u którego byłam. Normalnie przy mnie dzwonił, sam mnie umówił na wizytę, bo on nie wie co to jest na usg - to mnie najbardziej przeraziło. Nie byłam po prostu gotowa na taki szybki obrót sytuacji. I powiedział, żebym się nie zdziwiła i właśnie sobie wzięła torbę z rzeczami na wszelki wypadek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 16:34

Gizmo lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hehe, ehh no chyba mi się pomieszało :-P Stres robi swoje. Nie koduje już prawidłowo.

Gizmo <3
    Gaduaaa <3

Staram się myśleć pozytywnie, ale gdzieś to jest ponad to wszystko. Mam nadzieję, że naprawdę tam nic nie ma albo już nie ma, a jak jest to nic poważnego.

Gaduaaa, we wtorek mam wizytę u ginekologa - onkologa i gdyby coś tam było to weźmie mnie od razu na oddział. Tak mi powiedział lekarz u którego byłam. Normalnie przy mnie dzwonił, sam mnie umówił na wizytę, bo on nie wie co to jest na usg - to mnie najbardziej przeraziło. Nie byłam po prostu gotowa na taki szybki obrót sytuacji. I powiedział, żebym się nie zdziwiła i właśnie sobie wzięła torbę z rzeczami na wszelki wypadek.
    tak czy inaczej dobrze że lekarz szybko reaguje.. jesli się okaże że to nic złego a tak pewnie będzie to chwała mu za to że się Tobą przejął i szybko działa... widać że lekarz z powołania.. wiesz lepiej czasem coś dwa razy sprawdzić niż o jeden raz za mało

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś powiedział że już się wkurza.. że coś za długo to trwa i w tym miesiącu się bardziej przyłoży i będzie ogień ^_^ hahaha zobaczymy :D

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam Wam dawno temu. A może i nie prawda już ale... Czasem facet w podświadomości ma lęk przed dzieckiem i strzela slepakami :D a jak juz się odblokuje to i prawdziwych żołnierzy wysyła na podbój jaja :D

Gadi oby to stało się prawdą ;)

Posok82, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mówiłam Wam dawno temu. A może i nie prawda już ale... Czasem facet w podświadomości ma lęk przed dzieckiem i strzela slepakami :D a jak juz się odblokuje to i prawdziwych żołnierzy wysyła na podbój jaja :D

Gadi oby to stało się prawdą ;)
    wiesz co... może coś w tym jest...
    Od wczoraj mi coś tak mówi i łazi za mną że trzeba się ostro wziąć...
    jakoś tak zaczał zwracać uwagę na większe rodziny... i mi nawet dziś powiedział że możemy miec 4 :D hahaha

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze faceci tez miewają cos na kształt naszej prolaktyny. Stres ich zeżre i jak hormon wzrośnie to slepaki produkuja :D tak jak my jaja nie puszczamy

Posok82 lubi tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Moze faceci tez miewają cos na kształt naszej prolaktyny. Stres ich zeżre i jak hormon wzrośnie to slepaki produkuja :D tak jak my jaja nie puszczamy
    Heja Gizmo to tu się ukrywasz! a Ja tak tęskniłam

Gizmo lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo ana!! Witaj

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że dziewczyny zmieniłyscie forum:) teraz tu jest tak zwariowanie i kolorowo?

Gaduaaa, Gizmo, Caro lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Widzę że dziewczyny zmieniłyscie forum:) teraz tu jest tak zwariowanie i kolorowo?
    Hyhy no jest tu Gizmo więc samo za siebie mówi

Gizmo lubi tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hyhy no jest tu Gizmo więc samo za siebie mówi
    No tak oczywiście. Co tam U was dziewczynki? Udało się którejś? Jak tam Tii wrócił? Gizmo nie zameczylas go?

Gizmo lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    niezła teoria, hmm u mnie może to być właśnie to bo mój ostatnio ciągle zestresowany....

Gizmo lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ