"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
A co tu takie pustki???
Odsypiają wczorajsze imprezowanie pewnie po meczyku
Mi dzis OF przesunął owu z 15na 8dc
Wykres wygląda tak wspaniale jakbym spadek na zagnieżdżenie miala haha a tu nie ma co się nawet gnieździć. Trochę kijowo wygląda tak bez serduszek
Miłego dnia Wam życzę kobietki i chociaż odrobine chłoduWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 08:15
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.. Witam jakże po emocjonującej sobocie, kurdę gramy z Ronaldo, mój starszy syn nie może uwierzyć! Hehe ja chyba też nie!! Ale znowu to wygramy !!!
Jestem dziś nie wyspana.. Wróciliśmy z grilla koło północy a o po 6 pobudka i już jakoś zasnąć nie mogłam.. Buuu..
Temp mierzylam ale nie wiem czy miarodajnaGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
i ja sie witam. Nie wiem w sumie co dzis robic, ale wczoraj przebablowalam caly dzien wiec dzis wypadaloby sie ogarnac. Na zewnatrz nie wychodze, wiec pewnie kolejna szafa przejdzie inspekcje, heh. Nawet spotkanie z kumpela odwolalam przez ten skwar.
A kiedy kolejny mecz? Dobra laski, ktora przejmuje ten cykl? Bo statystyka mowie, ze ktoras musi!Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Ja właśnie jestem w drodze na poprawiny.
Groszek zaliczył wczoraj swoje pierwsze weselicho nawet tak bardzo sie nie pytali dlaczego nie pije ogólnie było fajnie, potanczylismy i najedlismy się pysznych rzeczy.
Jedyne co to szkoda mi, ze meczu nie widziałam, ale emocje podobno były przednie3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja niestety po woli zaczynam kolejny cykl Ból brzucha i plamienia się zaczęły już za pewne wieczorem się bardziej rozkręci. Zdążyłam chociaż w sobotę zaliczyć plaże i rowerek wodny Dziś troszkę pieką ramiona ale warto było. Jak u Was jakieś newsy? -
Karolina2787 wrote:Hej dziewczyny
Ja niestety po woli zaczynam kolejny cykl Ból brzucha i plamienia się zaczęły już za pewne wieczorem się bardziej rozkręci. Zdążyłam chociaż w sobotę zaliczyć plaże i rowerek wodny Dziś troszkę pieką ramiona ale warto było. Jak u Was jakieś newsy?
gdzie byłaś jak Cię nie było? tak długo...Fabian Cyprian Tymuś