"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Obecna
Na wstępie prosba do Caro. Nie martw się kochana. W szpitalu przejrza Cie na wszelkie możliwe sposoby, w koncu bedziesz w rękach specjalistów. Nie bede doopy truć ze bedzie dobrze itp. W każdym razie medycyna caly czas idzie do przodu, coraz lepszy sprzęt maja ... I to trzeba sobie zakodowac w główce a nie, ze cos źle wyjdzie. Trzym sie kochana (chciałam napisać cieplo ale przy takich upalach chyba nie wypada ) :-*
A ja dopiero usiadlam od rana. Pran nie wiem ile narobilam, chalupe wysprzatalam, obiad zrobiony nawet na jutro. I najważniejszy news Dudi juz ma walizę spakowana ale ile ja potu wylalam stojąc nad żelazkiem...
To co kobietki?? Pijemy browarka??? Za PolskęLago, zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Obecna
Na wstępie prosba do Caro. Nie martw się kochana. W szpitalu przejrza Cie na wszelkie możliwe sposoby, w koncu bedziesz w rękach specjalistów. Nie bede doopy truć ze bedzie dobrze itp. W każdym razie medycyna caly czas idzie do przodu, coraz lepszy sprzęt maja ... I to trzeba sobie zakodowac w główce a nie, ze cos źle wyjdzie. Trzym sie kochana (chciałam napisać cieplo ale przy takich upalach chyba nie wypada ) :-*
A ja dopiero usiadlam od rana. Pran nie wiem ile narobilam, chalupe wysprzatalam, obiad zrobiony nawet na jutro. I najważniejszy news Dudi juz ma walizę spakowana ale ile ja potu wylalam stojąc nad żelazkiem...
To co kobietki?? Pijemy browarka??? Za Polskę
nareszcie jestes! A kiedy mloda wyjezdza?
Ja juz pije, a zaraz taka burza przypierdzieli ze strace i tv i neta......ale ulga w powietrzu...Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Z niedzieli/ poniedziałek. 3.15 nad ranem zbiorka na pkp
Jutro bym chciała na spokojnie na dzialke skoczyć, pewnie ogórki juz się pokazaly.
U mnie pogrzmialo chwile i znow słońce pali. A juz się cieszyłam ze lunie deszcz
u mnie juz sa ogorasy, dynie i cukinia:)
no to troche odpoczniesz, bo ganiaja Cie do roboty te cory jak oszalale, hahahahGizmo lubi tę wiadomość
-
No ogórki obowiązkowo. W zeszłym roku kolo setki konserwowych miałam, niecale 40 kwaszonych i jeszcze pare sloikow mizerii. No i buraczki tarkuje i mroże. A i wloszczyzne tez. Dlatemu te pudelka zbieram
Dżemów jeszcze nie robiłam. Ale przecier z pomidorów juz tak. Do mrożonek specjalnie zamrażalkę kupiliśmy 200litrowa hahaLago lubi tę wiadomość