"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Hej laski
Ja właśnie jestem w drodze na poprawiny.
Groszek zaliczył wczoraj swoje pierwsze weselicho nawet tak bardzo sie nie pytali dlaczego nie pije ogólnie było fajnie, potanczylismy i najedlismy się pysznych rzeczy.
Jedyne co to szkoda mi, ze meczu nie widziałam, ale emocje podobno były przednieNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Malinkaaa ja od razu wiedziałam ze Lago miała na myśli Ciebie, Gadulke i siebie. A do kompletu jeszcze Posok bedzie i chyba Marta
Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa nie miałam weny jakoś do pisania. Najpierw ząb mi dał do wiwatu potem wyjazd do rodziców dlatego dziś bez pomiaru a jak już brzuch zaczął boleć to takiego doła złapałam że masakra myślałam że Castagnus coś zadziała bo tamten cykl był idealny 28 dniowy i liczyłam że to i ten będzie taki ale jednak nie 25 dni ech... nie wiem chyba czas na nowego lekarza co by mi tu zaradził z tym.
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa nie miałam weny jakoś do pisania. Najpierw ząb mi dał do wiwatu potem wyjazd do rodziców dlatego dziś bez pomiaru a jak już brzuch zaczął boleć to takiego doła złapałam że masakra myślałam że Castagnus coś zadziała bo tamten cykl był idealny 28 dniowy i liczyłam że to i ten będzie taki ale jednak nie 25 dni ech... nie wiem chyba czas na nowego lekarza co by mi tu zaradził z tym.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:może to i dobry pomysł ze zmianą lekarza... co lekarz to inna wizja i opinia..
Też tak myślę. Wiesz liczę na to że przepisze mi Clo lub coś podobnego bo nie mam owulacji w niektórych cyklach i to właśnie się zdarza przy tych krótszych tak jak teraz zaczynam czytać o inseminacji bo ciekawa jestem tego i czy to się nie okaże dla mnie wyjściem nie wiesz może ile to kosztuje? Słyszałaś coś lub może ktoś coś? -
Karolina2787 wrote:Też tak myślę. Wiesz liczę na to że przepisze mi Clo lub coś podobnego bo nie mam owulacji w niektórych cyklach i to właśnie się zdarza przy tych krótszych tak jak teraz zaczynam czytać o inseminacji bo ciekawa jestem tego i czy to się nie okaże dla mnie wyjściem nie wiesz może ile to kosztuje? Słyszałaś coś lub może ktoś coś?Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:o tym nie słyszłam.. tylko ze słyszenia o in vitro... wiem że w Irl mam inseminację za darmo..
Kurczę to fajnie tutaj za pewne kupę kasy trzeba by było wydać. Poczytam i zobaczę co i jak, ale najpierw oczywiście do lekarza. Widzę że pozmieniałyście avatarki -
Karolina2787 wrote:Kurczę to fajnie tutaj za pewne kupę kasy trzeba by było wydać. Poczytam i zobaczę co i jak, ale najpierw oczywiście do lekarza. Widzę że pozmieniałyście avatarki
Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a no bo OF nie działał jakieś 1,5 dnia i jak go przywrócili to nikt nie miał avatara... i sie jakoś tam zaczęło teraz mam bardziej podobny do Ciebie hehe
No właśnie wiem że nie działał ale o avkach nie wiedziałam że tak wyczyściło. Podoba mi się Twój nowy apetyczny hihiGizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Hej laseczki
Ja na dzialce. Ale siedzę na tarasie bo deszcz w koncu zaczal padac. Az inaczej sie oddycha.
Karolina na stronce Novum jest szczegolowy cennik zabiegów i badan.Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Hej laseczki
Ja na dzialce. Ale siedzę na tarasie bo deszcz w koncu zaczal padac. Az inaczej sie oddycha.
Karolina na stronce Novum jest szczegolowy cennik zabiegów i badan.
U mnie też już popadało i od razu inaczej w domku siedzimy przy wiatraczku jeszcze bo 29 stopni w mieszkaniu mamy. Dzięki Gizmo luknę zarazGizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:https://www.novum.com.pl/pl/o-novum/cennik/
Trzymaj link. Inseminacja 900zl. Ale życzę żeby Ciebie to nie dotyczyło :-*
Ja też mam nadzieję że nie bd musiała tego robić ale poczytać warto. Na razie jeszcze pokombinuję z lekarzami i z lekami zobaczymy. Bo jednak czas leci i latka teżGizmo lubi tę wiadomość
-
kurcze wiecie co... ta kuzynka o której Wam opowiadałam że zbiera dla mnie ciuszki... oczywiście wszystkie trzyma.. teraz jak dostałam @ to jej napisałam że jeśli ma kogoś w potrzebie to niech wszystko wyda i nie zbiera dla mnie bo Bóg wie ile to jeszcze potrwa a po co mają leżeć w szafie, ja sobie poradzę... no i powiedziała mi że dobrze się składa bo będzie ciocią.... no i...
nasza wspólna koleżanka a jej przyjaciólka jest w ciąży.. tylko że Ona się zapierała rękoma i nogami że nie chce wiecej dzieci bo ma jedno i daje jej popalić...
no także fajnie....
kuzynka w pocieszeniu mi napisała że my też się doczekamy.. ale nie jest to dla mnie pocieszające...
eh...Fabian Cyprian Tymuś