X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Hej laski :)
    Ja właśnie jestem w drodze na poprawiny.
    Groszek zaliczył wczoraj swoje pierwsze weselicho :P nawet tak bardzo sie nie pytali dlaczego nie pije ;) ogólnie było fajnie, potanczylismy i najedlismy się pysznych rzeczy.
    Jedyne co to szkoda mi, ze meczu nie widziałam, ale emocje podobno były przednie :)
    oj tak.,. emocje były.. nawet widac było wczoraj na forum hehe

Nats lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Malinkaaa <3 ja od razu wiedziałam ze Lago miała na myśli Ciebie, Gadulke i siebie. A do kompletu jeszcze Posok bedzie i chyba Marta :)
    no i jeszcze Karolina... no chyba że plamienie okaże się czym innym :P

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa nie miałam weny jakoś do pisania. Najpierw ząb mi dał do wiwatu potem wyjazd do rodziców dlatego dziś bez pomiaru a jak już brzuch zaczął boleć to takiego doła złapałam że masakra :( myślałam że Castagnus coś zadziała bo tamten cykl był idealny 28 dniowy i liczyłam że to i ten będzie taki ale jednak nie :( 25 dni ech... nie wiem chyba czas na nowego lekarza co by mi tu zaradził z tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no i jeszcze Karolina... no chyba że plamienie okaże się czym innym :P

Bardzo bym chciała ale chyba jednak nie bo cycki przestały boleć czyli standard :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa nie miałam weny jakoś do pisania. Najpierw ząb mi dał do wiwatu potem wyjazd do rodziców dlatego dziś bez pomiaru a jak już brzuch zaczął boleć to takiego doła złapałam że masakra :( myślałam że Castagnus coś zadziała bo tamten cykl był idealny 28 dniowy i liczyłam że to i ten będzie taki ale jednak nie :( 25 dni ech... nie wiem chyba czas na nowego lekarza co by mi tu zaradził z tym.
    może to i dobry pomysł ze zmianą lekarza... co lekarz to inna wizja i opinia..

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    może to i dobry pomysł ze zmianą lekarza... co lekarz to inna wizja i opinia..

Też tak myślę. Wiesz liczę na to że przepisze mi Clo lub coś podobnego bo nie mam owulacji w niektórych cyklach i to właśnie się zdarza przy tych krótszych tak jak teraz :/ zaczynam czytać o inseminacji bo ciekawa jestem tego i czy to się nie okaże dla mnie wyjściem nie wiesz może ile to kosztuje? Słyszałaś coś lub może ktoś coś?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Też tak myślę. Wiesz liczę na to że przepisze mi Clo lub coś podobnego bo nie mam owulacji w niektórych cyklach i to właśnie się zdarza przy tych krótszych tak jak teraz :/ zaczynam czytać o inseminacji bo ciekawa jestem tego i czy to się nie okaże dla mnie wyjściem nie wiesz może ile to kosztuje? Słyszałaś coś lub może ktoś coś?
    o tym nie słyszłam.. tylko ze słyszenia o in vitro... wiem że w Irl mam inseminację za darmo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o tym nie słyszłam.. tylko ze słyszenia o in vitro... wiem że w Irl mam inseminację za darmo..

Kurczę to fajnie tutaj za pewne kupę kasy trzeba by było wydać. Poczytam i zobaczę co i jak, ale najpierw oczywiście do lekarza. Widzę że pozmieniałyście avatarki :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurczę to fajnie tutaj za pewne kupę kasy trzeba by było wydać. Poczytam i zobaczę co i jak, ale najpierw oczywiście do lekarza. Widzę że pozmieniałyście avatarki :)
    a no bo OF nie działał jakieś 1,5 dnia i jak go przywrócili to nikt nie miał avatara... i sie jakoś tam zaczęło :) teraz mam bardziej podobny do Ciebie hehe

Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a no bo OF nie działał jakieś 1,5 dnia i jak go przywrócili to nikt nie miał avatara... i sie jakoś tam zaczęło :) teraz mam bardziej podobny do Ciebie hehe

No właśnie wiem że nie działał ale o avkach nie wiedziałam że tak wyczyściło. Podoba mi się Twój nowy :D apetyczny :P hihi

Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)
    Ja na dzialce. Ale siedzę na tarasie bo deszcz w koncu zaczal padac. Az inaczej sie oddycha.

Karolina na stronce Novum jest szczegolowy cennik zabiegów i badan.

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.novum.com.pl/pl/o-novum/cennik/
    Trzymaj link. Inseminacja 900zl. Ale życzę żeby Ciebie to nie dotyczyło :-*

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja na dzialce. Ale siedzę na tarasie bo deszcz w koncu zaczal padac. Az inaczej sie oddycha.

ja Ci dam więcej deszczu jak chcesz hahaa u Nas leje cały dzień... :) dobrze że wczoraj na tym grillu wieczorem Nas oszczędziło..

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

U mnie też już popadało i od razu inaczej :) w domku siedzimy przy wiatraczku jeszcze bo 29 stopni w mieszkaniu mamy. Dzięki Gizmo luknę zaraz :)

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    https://www.novum.com.pl/pl/o-novum/cennik/
    Trzymaj link. Inseminacja 900zl. Ale życzę żeby Ciebie to nie dotyczyło :-*

Ja też mam nadzieję że nie bd musiała tego robić ale poczytać warto. Na razie jeszcze pokombinuję z lekarzami i z lekami zobaczymy. Bo jednak czas leci i latka też :(

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej podlewanie mnie ominie hehe
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5e5be6f2cf5.jpg

W domku dzis miałam,35st. Masakra. Niech leje. Gadi dawaj ten wodospad :D

Caro, Nats lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny, mylicie mi się z tymi avatarami :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kurde dziewczyny, mylicie mi się z tymi avatarami :D
    ja za to Ciebie nie mogę ograrnąć bo Gizmo to Gizmo i zawsze tam siedział a teraz stritol haha

Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kuźwa Gadi :-O co za usta. Bedziesz rzygac tecza czy to aluzja do mnie ma byc???

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze wiecie co... ta kuzynka o której Wam opowiadałam że zbiera dla mnie ciuszki... oczywiście wszystkie trzyma.. teraz jak dostałam @ to jej napisałam że jeśli ma kogoś w potrzebie to niech wszystko wyda i nie zbiera dla mnie bo Bóg wie ile to jeszcze potrwa a po co mają leżeć w szafie, ja sobie poradzę... no i powiedziała mi że dobrze się składa bo będzie ciocią.... no i...
    nasza wspólna koleżanka a jej przyjaciólka jest w ciąży.. tylko że Ona się zapierała rękoma i nogami że nie chce wiecej dzieci bo ma jedno i daje jej popalić...
    no także fajnie....
    kuzynka w pocieszeniu mi napisała że my też się doczekamy.. ale nie jest to dla mnie pocieszające...
    eh...

‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ