"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:niezła teoria, hmm u mnie może to być właśnie to bo mój ostatnio ciągle zestresowany....
-
Witaj Ana kupiłaś psa w końcu??
Tii wrócił i znow pojechal moze za miesiąc wróci
Wpadaj tu do Nas częściej
Pisałam kiedys wiadomość do Ciebie na forum. Ty szukałaś lekarza w okolicy Ciechanowa, Działdowa... Sprawdź doktora z Przasnysza, http://www.przasnysz-ginekolog.pl/
Dwom znajomym pomógł. -
O to nie doczytałam wiadomości do mnie. Co ty nie kupiłam tego psa. Chyba brak mi odwagi. Ten Z OlsztynA był taki jakby skundlony A potem jak patrzyłam to nic nie było.
Ty to się masz Z tym chłopem. A na ile przechał?
Tak odbiegając od tematu była mocna burza U ciebie? -
Byłam U fularskiego. Bardzo dobry lekarz. Ale na temat niepłodności kazał mi skorzystać ze specjalistycznej kliniki. Dzięki Gizmo za pomoc
-
Hej hej moje kochane
Posok oj chyba będzie mega serduszkowo w tym.cyklu hihi
Przydałoby się żeby komuś się tu u nas zazlielenilo bo my chyba zanizamy statystyki hihi
Po weekendzie mam nadzieję że wrócicie na swoje miejsca i popitolimy głupoty nie Lago???Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:to się pojawiły i zniknęły jak wyścigowy samochód nie zauważyłam, hehe ale ja też nowa
Posok82, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
hahahhaha wariatki jestem, dopiero sie obudzilam...znaczy dopiero z wyra sie zwleklam bo obudzilam sie juz kolo 5 i to chyba z 10 razy. Mielsimy w sypialni atak much! Tak bzykaly i siadaly na twarzy ze az pies sie wkurzal, wiec stary zaczal je naparzac jakim s recznikiem. Kilka zabil i znow w kime....i za jakis czas zas to samo, myslalam ze kurwicy dostane jak mi raz przez leb przydzwonil ta sciera, ale zabil dziwke, hahahahah w sumie nie wiem skad te muchy, przeciez sie kompalismy, hahahahhhaa
Posok82, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hahahhaha wariatki jestem, dopiero sie obudzilam...znaczy dopiero z wyra sie zwleklam bo obudzilam sie juz kolo 5 i to chyba z 10 razy. Mielsimy w sypialni atak much! Tak bzykaly i siadaly na twarzy ze az pies sie wkurzal, wiec stary zaczal je naparzac jakim s recznikiem. Kilka zabil i znow w kime....i za jakis czas zas to samo, myslalam ze kurwicy dostane jak mi raz przez leb przydzwonil ta sciera, ale zabil dziwke, hahahahah w sumie nie wiem skad te muchy, przeciez sie kompalismy, hahahahhhaa
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
haha. No to widać muchy z Irlandii waliły przez Niemcy na PL bo u mnie to samo, aż w końcu tak mnie obudziły, że od 3 nie spałam do 6. A potem cudownym sposobem padłam. Akurat zadzwonił mi budzik, bo mieliśmy kontrol w klinikum. haha. Masakra.
Ale mam przynajmniej dobrą wiadomość z rańca
Doktor kazał walić nach Polen i odpoczywać, ino w pon po l4 nowe super, super, super
Lago, Gizmo lubią tę wiadomość