"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:a tez mam winko i jest ready... może sobie kielicha walnę
jak można nie jeśc ryb? toć to samo zdrowie !!!
wem, on jest dziwny. Nie je kompletnie nic, co pochodzi z wody a ja moglabym zyc tylko na rybach...
Ostatni raz widzialam w Lidlu tyle ludzi kupujacych wodke, browary i chpsy chyba na sylwestra, hahahhaahWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 17:24
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:wem, on jest dziwny. Nie je kompletnie nic, co pochodzi z wody a ja moglabym zyc tylko na rybach...
Ostatni raz widzialam w Lidlu tyle ludzi kupujacych wodke, browary i chpsy chyba na sylwestra, hahahhaahFabianCyprian
Tymuś
-
Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz
przeczytalam wszystko co dzisiaj splodzilyscie i ludzie w przedziale dziwnie sie patrzyli na mnie bo ciagle sie śmiałam ale jak nie miec banana. A twarzy jak wy takimi tekstami sypiecie:)
-
Posok82 wrote:Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz
przeczytalam wszystko co dzisiaj splodzilyscie i ludzie w przedziale dziwnie sie patrzyli na mnie bo ciagle sie śmiałam ale jak nie miec banana. A twarzy jak wy takimi tekstami sypiecie:)
oooo tam olac ludzipo drodze do domu kup piwko:P
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:jo portugalscy kibice tez juz sie ciesza ze sa w polfinale...no zobaczymy w jakiej chlopaki sa formie
Ja tam w Nich wierzę.. jak Milik trafiłby do bramki.. Lewy też dał z siebie wszystko.. Błaszczykowski i Krycha też.. a Pazdan z armią dalej bronił jak broni i Fabiański też to możemy wygrać.. dużo zalezy dziś od obrony przed Ronaldem... i formy naszych napastników... jejka ale by było jakby wygrali !!Posok82 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Ja tam w Nich wierzę.. jak Milik trafiłby do bramki.. Lewy też dał z siebie wszystko.. Błaszczykowski i Krycha też.. a Pazdan z armią dalej bronił jak broni i Fabiański też to możemy wygrać.. dużo zalezy dziś od obrony przed Ronaldem... i formy naszych napastników... jejka ale by było jakby wygrali !!
jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co? -
Lago wrote:jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co?
ktos musi wygrac ktos odpaść, to my wygrywamy
-
Posok82 wrote:Haha teraz remisu nie bedzie
ktos musi wygrac ktos odpaść, to my wygrywamy
zeby tylko nie bylo dogrywki w karnych, bo znow mi sie owulacja przesunie z tego stresu....no i niech juz bedzie 8 bo mi sie wina chce, hahahhahahPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co?
tak jak ze Szwajcarią
FabianCyprian
Tymuś
-
Posok82 wrote:Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz
Posok82 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
czytam o tym endometrum całym...
prosze odszukać swoje usg.. sprawdzić dzień cyklu w którym było robione i mi napisać jakie małyście endometrium..
bo dziś 8dc mój a ja ciągle mam brudno na papierku jak się podcieram...
i zainteresowałam sie tym złuszczającym długo endometrium..
i wujek google mówi że po owulacji endometrium min 10mm musi mieć...
ja miałam 15mm ostatni raz rok temu... więc może to za dużo?!
ale gin mówił że okey.. kuźwaFabianCyprian
Tymuś
-
Nezeli to bylo po owulce to e do mialas super ja jakies 4 dni po owulce mialam 21 mm i gin byla zdziwiona nawet powiedziala ze jakbym byla starsza i po porodach to by mnie wyslala na tzw łyżeczkownie po okresie poszlam sprawdzic i bylo normalne czyli cienkie nuz nie pamietam ile dokladnie bylo ale podobno ok
-
Posok82 wrote:Nezeli to bylo po owulce to e do mialas super ja jakies 4 dni po owulce mialam 21 mm i gin byla zdziwiona nawet powiedziala ze jakbym byla starsza i po porodach to by mnie wyslala na tzw łyżeczkownie po okresie poszlam sprawdzic i bylo normalne czyli cienkie nuz nie pamietam ile dokladnie bylo ale podobno okFabian
Cyprian
Tymuś