X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a tez mam winko i jest ready... może sobie kielicha walnę :D
    jak można nie jeśc ryb? toć to samo zdrowie !!!

wem, on jest dziwny. Nie je kompletnie nic, co pochodzi z wody a ja moglabym zyc tylko na rybach...
    Ostatni raz widzialam w Lidlu tyle ludzi kupujacych wodke, browary i chpsy chyba na sylwestra, hahahhaah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 17:24

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    wem, on jest dziwny. Nie je kompletnie nic, co pochodzi z wody a ja moglabym zyc tylko na rybach...
    Ostatni raz widzialam w Lidlu tyle ludzi kupujacych wodke, browary i chpsy chyba na sylwestra, hahahhaah
    czytam na wp.pl i zaczynam się bać że przewalimy... bukmacherzy i inni znani tego świata powiadają że Portugalia wygra

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz :) przeczytalam wszystko co dzisiaj splodzilyscie i ludzie w przedziale dziwnie sie patrzyli na mnie bo ciagle sie śmiałam ale jak nie miec banana. A twarzy jak wy takimi tekstami sypiecie:)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    czytam na wp.pl i zaczynam się bać że przewalimy... bukmacherzy i inni znani tego świata powiadają że Portugalia wygra

jo portugalscy kibice tez juz sie ciesza ze sa w polfinale...no zobaczymy w jakiej chlopaki sa formie

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz :) przeczytalam wszystko co dzisiaj splodzilyscie i ludzie w przedziale dziwnie sie patrzyli na mnie bo ciagle sie śmiałam ale jak nie miec banana. A twarzy jak wy takimi tekstami sypiecie:)

oooo tam olac ludzi :) po drodze do domu kup piwko:P

Posok82 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jo portugalscy kibice tez juz sie ciesza ze sa w polfinale...no zobaczymy w jakiej chlopaki sa formie

Ja tam w Nich wierzę.. jak Milik trafiłby do bramki.. Lewy też dał z siebie wszystko.. Błaszczykowski i Krycha też.. a Pazdan z armią dalej bronił jak broni i Fabiański też to możemy wygrać.. dużo zalezy dziś od obrony przed Ronaldem... i formy naszych napastników... jejka ale by było jakby wygrali !!

• Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja tam w Nich wierzę.. jak Milik trafiłby do bramki.. Lewy też dał z siebie wszystko.. Błaszczykowski i Krycha też.. a Pazdan z armią dalej bronił jak broni i Fabiański też to możemy wygrać.. dużo zalezy dziś od obrony przed Ronaldem... i formy naszych napastników... jejka ale by było jakby wygrali !!

jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co?

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    oooo tam olac ludzi :) po drodze do domu kup piwko:P
    Mam nadzieje ze juz kupione i schłodzone:)

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co?
    Haha teraz remisu nie bedzie :) ktos musi wygrac ktos odpaść, to my wygrywamy :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Haha teraz remisu nie bedzie :) ktos musi wygrac ktos odpaść, to my wygrywamy :)

zeby tylko nie bylo dogrywki w karnych, bo znow mi sie owulacja przesunie z tego stresu....no i niech juz bedzie 8 bo mi sie wina chce, hahahhahah

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja jak bede karne to @ szybciej przyjdzie :/

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    wtedy dogrywka i karne :) tak jak ze Szwajcarią :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    ważne że do domu jedziesz bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;)

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ważne że do domu jedziesz bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;)
    Gacie czyste, "kupa" się nie rozlała:P

Lago lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Gacie czyste, "kupa" się nie rozlała:P
    hahahaha ej no to jak gacie czyste skoro kleks poszedł!! hahahahahaha

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahahaha ej no to jak gacie czyste skoro kleks poszedł!! hahahahahaha
    Ojtam ojtam :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam o tym endometrum całym...
    prosze odszukać swoje usg.. sprawdzić dzień cyklu w którym było robione i mi napisać jakie małyście endometrium..
    bo dziś 8dc mój a ja ciągle mam brudno na papierku jak się podcieram...
    i zainteresowałam sie tym złuszczającym długo endometrium..
    i wujek google mówi że po owulacji endometrium min 10mm musi mieć...
    ja miałam 15mm ostatni raz rok temu... więc może to za dużo?!
    ale gin mówił że okey.. kuźwa

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nezeli to bylo po owulce to e do mialas super ja jakies 4 dni po owulce mialam 21 mm i gin byla zdziwiona nawet powiedziala ze jakbym byla starsza i po porodach to by mnie wyslala na tzw łyżeczkownie po okresie poszlam sprawdzic i bylo normalne czyli cienkie nuz nie pamietam ile dokladnie bylo ale podobno ok

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Nezeli to bylo po owulce to e do mialas super ja jakies 4 dni po owulce mialam 21 mm i gin byla zdziwiona nawet powiedziala ze jakbym byla starsza i po porodach to by mnie wyslala na tzw łyżeczkownie po okresie poszlam sprawdzic i bylo normalne czyli cienkie nuz nie pamietam ile dokladnie bylo ale podobno ok
    no to chyba mogę się czuć spokojnie... ufff

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi a może mialas biochemiczna skoro to tyle trwa

zrz6tgf6f6ae64c2.png
‹‹ 423 424 425 426 427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ