"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:a tez mam winko i jest ready... może sobie kielicha walnę
jak można nie jeśc ryb? toć to samo zdrowie !!!
wem, on jest dziwny. Nie je kompletnie nic, co pochodzi z wody a ja moglabym zyc tylko na rybach...
Ostatni raz widzialam w Lidlu tyle ludzi kupujacych wodke, browary i chpsy chyba na sylwestra, hahahhaahWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 17:24
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:wem, on jest dziwny. Nie je kompletnie nic, co pochodzi z wody a ja moglabym zyc tylko na rybach...
Ostatni raz widzialam w Lidlu tyle ludzi kupujacych wodke, browary i chpsy chyba na sylwestra, hahahhaahFabian Cyprian Tymuś -
Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz przeczytalam wszystko co dzisiaj splodzilyscie i ludzie w przedziale dziwnie sie patrzyli na mnie bo ciagle sie śmiałam ale jak nie miec banana. A twarzy jak wy takimi tekstami sypiecie:)
-
Posok82 wrote:Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz przeczytalam wszystko co dzisiaj splodzilyscie i ludzie w przedziale dziwnie sie patrzyli na mnie bo ciagle sie śmiałam ale jak nie miec banana. A twarzy jak wy takimi tekstami sypiecie:)
oooo tam olac ludzi po drodze do domu kup piwko:PPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:jo portugalscy kibice tez juz sie ciesza ze sa w polfinale...no zobaczymy w jakiej chlopaki sa formie
Ja tam w Nich wierzę.. jak Milik trafiłby do bramki.. Lewy też dał z siebie wszystko.. Błaszczykowski i Krycha też.. a Pazdan z armią dalej bronił jak broni i Fabiański też to możemy wygrać.. dużo zalezy dziś od obrony przed Ronaldem... i formy naszych napastników... jejka ale by było jakby wygrali !!Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Ja tam w Nich wierzę.. jak Milik trafiłby do bramki.. Lewy też dał z siebie wszystko.. Błaszczykowski i Krycha też.. a Pazdan z armią dalej bronił jak broni i Fabiański też to możemy wygrać.. dużo zalezy dziś od obrony przed Ronaldem... i formy naszych napastników... jejka ale by było jakby wygrali !!
jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co? -
Lago wrote:jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co?
-
Posok82 wrote:Haha teraz remisu nie bedzie ktos musi wygrac ktos odpaść, to my wygrywamy
zeby tylko nie bylo dogrywki w karnych, bo znow mi sie owulacja przesunie z tego stresu....no i niech juz bedzie 8 bo mi sie wina chce, hahahhahahPosok82 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:jak dzis pokazywali 3 ostatnie mecze naszych z Portu, to chyba raz zremisowali a 2 razy wygrali. Ten Ronaldo to chyba juz przereklamowany, bo nie popisal sie z Chormacja. Ja tam tez wierze, ze moga wygrac...a remis to chyba im nic nie da co?Fabian Cyprian Tymuś
-
Posok82 wrote:Siedze w pociagu wracam do siebie mam nadzieje ze zdaze na mecz przeczytalam wszystko co dzisiaj splodzilyscie i ludzie w przedziale dziwnie sie patrzyli na mnie bo ciagle sie śmiałam ale jak nie miec banana. A twarzy jak wy takimi tekstami sypiecie:)
Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
czytam o tym endometrum całym...
prosze odszukać swoje usg.. sprawdzić dzień cyklu w którym było robione i mi napisać jakie małyście endometrium..
bo dziś 8dc mój a ja ciągle mam brudno na papierku jak się podcieram...
i zainteresowałam sie tym złuszczającym długo endometrium..
i wujek google mówi że po owulacji endometrium min 10mm musi mieć...
ja miałam 15mm ostatni raz rok temu... więc może to za dużo?!
ale gin mówił że okey.. kuźwaFabian Cyprian Tymuś -
Nezeli to bylo po owulce to e do mialas super ja jakies 4 dni po owulce mialam 21 mm i gin byla zdziwiona nawet powiedziala ze jakbym byla starsza i po porodach to by mnie wyslala na tzw łyżeczkownie po okresie poszlam sprawdzic i bylo normalne czyli cienkie nuz nie pamietam ile dokladnie bylo ale podobno ok
-
Posok82 wrote:Nezeli to bylo po owulce to e do mialas super ja jakies 4 dni po owulce mialam 21 mm i gin byla zdziwiona nawet powiedziala ze jakbym byla starsza i po porodach to by mnie wyslala na tzw łyżeczkownie po okresie poszlam sprawdzic i bylo normalne czyli cienkie nuz nie pamietam ile dokladnie bylo ale podobno okFabian Cyprian Tymuś