"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:Gadi a może mialas biochemiczna skoro to tyle trwa
dziewczyny widziały... ale ja ta kreskę drugą zauważyłam dzień po tym jak go robiłam.. wg mnie to sie chyba odbarwiło...
ale kurde dziwne że 8dc i takie jaja mam.. no nigdy takiego czegoś nie miałam.. @ się kończyła w 6dc i tyle.. a tu brudne takie plamienia.. dziś jest ich mniej... malutko.. no ale zawsze...Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:dzień w którym dostałam @ znalazłam cień cienia na teście ciążowym...
dziewczyny widziały... ale ja ta kreskę drugą zauważyłam dzień po tym jak go robiłam.. wg mnie to sie chyba odbarwiło...
ale kurde dziwne że 8dc i takie jaja mam.. no nigdy takiego czegoś nie miałam.. @ się kończyła w 6dc i tyle.. a tu brudne takie plamienia.. dziś jest ich mniej... malutko.. no ale zawsze...
Gadson sokojnie, po prostu taki inny cykl sie trafil...no chyba ze biochemiczna, ale tego chyba lepiej nie wiedziec. Jak nieraz czytam jak czesto sie to przytrafia, to teraz stwierdzilam, ze nie bede testowac przed @.
A endo to ja zawsze w okolicach owu mam 20 mm. Zaraz po miesiaczce nigdy nie robilam USG wiec nie wiem -
o nie! U mnie oberwanie chmury przez co nie mam TV i pewnie nie bede ogladala meczu jak sie nie uspokoi.....siknelam na owu i kurde pozytyw a mi sie zel skonczyl i jutro mnie czeka rajd po aptekach, ale podejzewam, ze te bzdziungwy wiejskie nie wiedza jak sie to pisze, bo poprzedno jak o niego pytalam, to klepaly w kompa i zawsze odpowiedz byla "nie ma"....wrrrrrr
-
Gadi przejrzałam swoje usg.
4dc Endo 3,1mm
16dc. 6mm
22dc. 8mm
Ale ja często miałam plamienia srodcykliczne. Bardzo skąpe to moje Endo bylo. I @ z reguły tez skąpe. Czyli jak Endo za cienkie to tez przeszkoda w staraniach.
No i dlatego tez miałam to histeriskopie robiona -
Gizmo wrote:Gadi przejrzałam swoje usg.
4dc Endo 3,1mm
16dc. 6mm
22dc. 8mm
Ale ja często miałam plamienia srodcykliczne. Bardzo skąpe to moje Endo bylo. I @ z reguły tez skąpe. Czyli jak Endo za cienkie to tez przeszkoda w staraniach.
No i dlatego tez miałam to histeriskopie robionaFabian Cyprian Tymuś