"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:ja też hahaha. Co prawda coraz bardziej się wkurzam na tym, haha zwłaszcza na tą rudą su*ę Ale spoko, przynajmniej dwa wieczory w tygodniu mam zajęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 21:39
Fabian Cyprian Tymuś -
Agnieszką Ona niby tak, że nie chce, że to i tamto ale kurde ciągle liczy, że on się przyzna, ta go zostawi i będą razem. No i faktiś Tomek powie Aśce i ta wypadek będzie miała. A ja myślałam wgl, że ona w ciąży będzie i dopiero to wyjdzie, bo wtedy zaś ten by musiał wybrać które dziecko bez ojca będzie. popierzyli to strasznie
-
nick nieaktualnykochane muszę się Was poradzić. Mianowicie od jakiś dwóch tygodni mam chyba problem z wybroczynami tzn. robią mi się od wszystkiego np. ramiączek od stanika, podwiniętych rękawów bluzki, szwów od spodni itp. A do tego siniaki przy byle uderzeniu.
I tu moje pytanie...
Co mam żreć żeby się tego pozbyć?? -
nick nieaktualny
-
Canti 90 wrote:kochane muszę się Was poradzić. Mianowicie od jakiś dwóch tygodni mam chyba problem z wybroczynami tzn. robią mi się od wszystkiego np. ramiączek od stanika, podwiniętych rękawów bluzki, szwów od spodni itp. A do tego siniaki przy byle uderzeniu.
I tu moje pytanie...
Co mam żreć żeby się tego pozbyć??Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny