"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Dzień dobry babeczki
Ja już po pomiarce i tempka dziś wróciła na miejsce znów jest 36,87 dziwne to trochę że ani drgnie chociażby o 0,01 miejsce ale dobra nie bd narzekać znów hehe zaraz mykam do pracy więc życzę Wszystkim miłego dnia
P.S. Alicjusz czekamy na dzisiejszy teścik co by pogratulować pełną parąFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Dzien dobry rozpisujecie sie dziewczynki od samego rana
A mnie obudzil bol prawego jajnika i jak sie podnioslam to zaczalo bolec mnie cale podbrzusze grrr..
Milego i slonecznego dnia zycze ;*
Edit: dlatego uważam że mierzenie temp nie jest dla wszystkich... bo bardzo dużo nadzei daje... gdybyś nie wiedziała co już wiesz to byś się mocno łudziła...
ehhh
bo wykres na prawdę ładnyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:17
Paulette lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Ehhh.. Witam się Dziołszki z rana ze spaczonym humorem..
Przyszła do mnie najwredniejsza osoba na świecie, Fr@nca
Trochę mi łzy w oczach stoją, ale muszę przełknąć gorzką porażkę i działać dalej. Potrzebuje dzień, dwa i podniose głowę do góry. Obiecuję.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Ehhh.. Witam się Dziołszki z rana ze spaczonym humorem..
Trochę mi łzy w oczach stoją, ale muszę przełknąć gorzką porażkę i działać dalej. Potrzebuje dzień, dwa i podniose głowę do góry. Obiecuję.Caro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyNo niestety temperatury sa zdradliwe mi spada zawsze w dniu @ lub dzien przed Caro bardzo mi przykro w sobote bede laczyc sie z Toba w bolu ale masz racje kilka dni kryzysu a pozniej glowa do gory piers do przodu i trzeba dzialac dalej
Caro lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:No niestety temperatury sa zdradliwe mi spada zawsze w dniu @ lub dzien przed Caro bardzo mi przykro w sobote bede laczyc sie z Toba w bolu ale masz racje kilka dni kryzysu a pozniej glowa do gory piers do przodu i trzeba dzialac dalej
Paulette lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczęta.
Caro - strasznie mi przykro Trzymaj się tam kochana. Wiem, ze jesteś ciężko, ale trzeba walczyć dalej.
Karola - wczoraj spadek, dzisiaj wzrost. Podoba mi się to!
Gaduaaa ja już wstaje i też się zaraz zbieram do pracy Ale będę Was tutaj podczytywac.
Udanego dnia kochane
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyCaro wrote:Ehhh.. Witam się Dziołszki z rana ze spaczonym humorem..
Trochę mi łzy w oczach stoją, ale muszę przełknąć gorzką porażkę i działać dalej. Potrzebuje dzień, dwa i podniose głowę do góry. Obiecuję.
Tule mocno :* Maj jest nasz!Caro lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Czesc dziewczęta.
Caro - strasznie mi przykro Trzymaj się tam kochana. Wiem, ze jesteś ciężko, ale trzeba walczyć dalej.
Gaduaaa ja już wstaje i też się zaraz zbieram do pracy Ale będę Was tutaj podczytywac.
Udanego dnia kochane
have good day tooooNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Czesc dziewczęta.
Udanego dnia kochaneNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Ehhh.. Witam się Dziołszki z rana ze spaczonym humorem..
Trochę mi łzy w oczach stoją, ale muszę przełknąć gorzką porażkę i działać dalej. Potrzebuje dzień, dwa i podniose głowę do góry. Obiecuję.
Oj kochana bardzo mi przykro.
To teraz powinnaś siebie trochę porozpieszczać. Kupić coś ładnego, szamać i pić różne niedozwolone w czasie strań substancje no może bez palenia... Mi to pomoga
Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 08:19
Caro, Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
No i jak tu się smucić, jak wy takie kochane
Gdybym tu z Wami nie była to bym siedziała w łazience w pracy i ryczała. Hehe.
Muszę się ogarnąć. Pierwszy dzień najgorszy. Małż zapowiedział, że chce zbadać nasienie. Ehhh nie wiem sama czy to dobry pomysł, żeby się tak stresował.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:No i jak tu się smucić, jak wy takie kochane
Gdybym tu z Wami nie była to bym siedziała w łazience w pracy i ryczała. Hehe.
Muszę się ogarnąć. Pierwszy dzień najgorszy. Małż zapowiedział, że chce zbadać nasienie. Ehhh nie wiem sama czy to dobry pomysł, żeby się tak stresował.zapachmalin, Nats, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś