"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Kurna pomyliłam wątek Sierota ze mnie
Dzień doberek! U mnie było 36,7 i zaświeciły mi oczka, że w dół spadamy ale niet, potem dwa razy 36,8 czyli jak wczoraj To się już robi nudnezapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej, znow przylazlam na poranna kawe:) Laski nie przejmujcie sie tym okresem. Szybko przeleci i bedzie co ma byc:) Na pocieszenie powiem Wam, ze my z mezem zyjemy w zawieszeniu czekajac na ciaze, bo musimy w zyciu zrobic kilka krokow a przez te niepewnosc nie mozemy. I co? I pstro, nie wychodzi. A znajac zycie do pyknie dopiero jak juz przestaniemy o tym myslec zaczniemy realizowac nasz plan, a wtedy wszystko sie skomplikuje. Ale co tam, wszystkie damy rade!
-
nick nieaktualnyCaro wrote:No i jak tu się smucić, jak wy takie kochane
Gdybym tu z Wami nie była to bym siedziała w łazience w pracy i ryczała. Hehe.
Muszę się ogarnąć. Pierwszy dzień najgorszy. Małż zapowiedział, że chce zbadać nasienie. Ehhh nie wiem sama czy to dobry pomysł, żeby się tak stresował.
Eh niedawno przez to przechodziłam... cały dzień porykiwałam po kątach.
Dziś już jestem nastawiona na nowy cykl. Czekam aż Fr@nca pójdzie precz i działamyCaro lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Małż zapowiedział, że chce zbadać nasienie. Ehhh nie wiem sama czy to dobry pomysł, żeby się tak stresował.
ale jaki to stres???? Przeciez lekarz nawet go nie dotknie. MAlo tego,nie wiem jak jest u Ciebie, ale my w domu ten tegos i szybko zawiezlismy pojemniczek do doktorka. To jest bardzo dobry pomysl, zeby sie przebadac, Uwierz mi Caro:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Mi się podoba zabawa w temperaturke i testy :p
Palec grzebalec mi sie nie podoba :pNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja chyba jednak wezmę do Pl termometr i testy hah no bo ja na samą owulację lece... jak potem na wykresie ogarnę czy była czy co skoro nie będę mierzyć temp?
Musi być dowcipnie w PL :pGaduaaa, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:ale jaki to stres???? Przeciez lekarz nawet go nie dotknie. MAlo tego,nie wiem jak jest u Ciebie, ale my w domu ten tegos i szybko zawiezlismy pojemniczek do doktorka. To jest bardzo dobry pomysl, zeby sie przebadac, Uwierz mi Caro:)
No już wysmarowałam maila do jednej kliniki Bo najbardziej mnie i jego pewnie też interesuje "sposób" oddania próbki do badania hehe.
Gaduaaa, masz rację, ja się stresuję co miesiąc to i on przeżyje. Ja do gina też muszę chodzićGaduaaa, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro wrote:No już wysmarowałam maila do jednej kliniki Bo najbardziej mnie i jego pewnie też interesuje "sposób" oddania próbki do badania hehe.
Gaduaaa, masz rację, ja się stresuję co miesiąc to i on przeżyje. Ja do gina też muszę chodzić3500 g 54 cm