"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Byli cudowni. Jestem dumna. Boli, boli potwornie... Ale bądźmy dumni. Zrobili co się dało.
e tam poboli i przetanie...za 4 lata bedzie lepiej. Chlopaki pozamiatali! Jak urodze chlopaka to bedzie pilkarzem.....hahahhahazapachmalin lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Ja nie śpię i o dziwo mam full energii. Koszula dla prawie malza już wyprasowna, zaraz idę jeść śniadanie jakieś
ehehe ja oglądam komentarze na polsat news... hahaha
Fabi wstał doiwedział się wyniku i ma doła... heheh nawet sie do Nas nie odzywa...
teraz czeka na mistrzostwa świataFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ehehe ja oglądam komentarze na polsat news... hahaha
Fabi wstał doiwedział się wyniku i ma doła... heheh nawet sie do Nas nie odzywa...
teraz czeka na mistrzostwa świata
Sama czuję niedosyt, ale można być dumnym, ze zaszli tak daleko. Ten gol lewego w 2 minucie był piękny. Aż się poplakalam.
A najbardziej mi się podoba, ze pokazali, że są drużyną, która wspólnie walczy.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ojej... no bo kurde zasłużyli na to zwycięstwo. Dali z siebie 200 %. Portugalia miała po prostu troszkę wiecej szczęścia.
Sama czuję niedosyt, ale można być dumnym, ze zaszli tak daleko. Ten gol lewego w 2 minucie był piękny. Aż się poplakalam.
A najbardziej mi się podoba, ze pokazali, że są drużyną, która wspólnie walczy.
no nic..
dziś piątek jeszcze 16dni i do Polski ! hyhyhyhyFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:to prawda... a nie jak Ronaldo egoistycznie nawet się nie rozgląda czy może komuś podać tylko wali w brame byle by walić... bo to celebryta... ..
no nic..
dziś piątek jeszcze 16dni i do Polski ! hyhyhyhy
Ja teraz mam nadzieję, ze Islandia pokaze co potrafi to dopiero czarny kon euro
No to 16 dni szybko zleci. Czyli testowanie będzie w PL? Super
My jutro mamy grilla nad jeziorem. Mam nadzieję tylko, ze nie będzie padać.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dokładnie. Pajac jeden. Machal tymi rekoma wczoraj i strzelał miny jak 3 latek.
Ja teraz mam nadzieję, ze Islandia pokaze co potrafi to dopiero czarny kon euro
No to 16 dni szybko zleci. Czyli testowanie będzie w PL? Super
My jutro mamy grilla nad jeziorem. Mam nadzieję tylko, ze nie będzie padać.
na wykresie wygląda okey.. skoki temp są dobre... więc jaby działał.. ale kto wie...
fajnie że macie grilla... ja jeszcze muszę poczekać ale jeszcze ostatnie zakupy przede mną itd... oby tylko pogoda była jak przylecę heheFabian Cyprian Tymuś