"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:mam nawet wizyte u gina przed samym @ ... więc zobaczymy jak tam się to wszytsko ma... i chciałabym zbadać ten progesteron.. bo może on nie domaga?
na wykresie wygląda okey.. skoki temp są dobre... więc jaby działał.. ale kto wie...
fajnie że macie grilla... ja jeszcze muszę poczekać ale jeszcze ostatnie zakupy przede mną itd... oby tylko pogoda była jak przylecę hehe
A pogoda będzie super. My tutaj poczarujemy odpowiednio
Malinka - skus się na testa i pochwal się mam rezultatem, bo spadek owulkowy wyczuwamGaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:za 2 lata to moj syn zacznie raczkowac przy pilce, hahahhahahahaha
nie no luz, wracamy do realiow. A Twoj mlodzieniec lepiej dzis?Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej Dziewczyny,
Modlę się aby ten do dooopy tydzień już się skończył, bo aż strach się kłaść spać. Hehe.. Wiecie co się okazało u mojej teściowej? Że pomylili wyniki.. Strach, strach iść do laboratorium.. Przez te ich partactwo Małż jechał z łzami w oczach z pracy 50 km i by się roztrzaskał taki był roztrzęsiony a teść o mało co zawału nie dostał.. Siostra Małża w sierpniu bierze ślub i już myślała aby go odwołać! Lekarz rodzinny i baba w labo postawili wszystko w takich czarnych barwach że szook..
Pomijam kupę kasy jaką wydali na dodatkowe badania i wizytę u hematologa którą ubłagałam na wczoraj... Po prostu w to nie wierzę..
Noo ale oprócz smutków z wczorajszego meczu i uśmiech pojawia się na mojej paszczurce 11dc, owu tuż tuż, mam nadzieję, że po takiej dawce stresu mojej jajeczka są gotowe na żołnierzy
Weekendpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro ale jaja.. ja już też sie spotkałam z pomyłką w laboratrium.. o mało nie wylądowalam w szpitalu bo miała tak wysoki potas że powinnam być jedną nogą po drugiej stronie... piłam jak debil hektolitry wody żeby go wypłukać.. poszłam rano zbadać potas a tam wynik połowę mniejszy
współczuje takich akcji, na prawdę... i wszystkiego tego co się w koło działo przy tym.. masakra... najważniejsze że się dobrze wszystko skończyło... uffFabian Cyprian Tymuś