"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Fabi i tak siedzi w domu... przez antybiotyk więc nic straconego póki co
a chlopcy razem sie bawia? w sensie nie leja sie? dobrze, ze jeden drugiego nie zarazil....u mojej sasiadki chlopak z dziewczyny to niby sie bawia, ale ta wredna go tam leje jak matka nie widzi, ze maly co chwile ryczy -
Lago wrote:a chlopcy razem sie bawia? w sensie nie leja sie? dobrze, ze jeden drugiego nie zarazil....u mojej sasiadki chlopak z dziewczyny to niby sie bawia, ale ta wredna go tam leje jak matka nie widzi, ze maly co chwile ryczyFabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:I nie przeczyscilo Cie???
dziwne.. bo ja czesto jadałam jogurty zanim przeszłam na dietę.. i mimo że teraz od 3 tyg jem nabiał... mało bo mało... plasterek sera raz na tydzień albo i mniej.. a mleko tylko do kawy.. i to by było na tyle..Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Lago druga taka porcje oddalam po sąsiedzku. Ciebie to się chciałam juz dawno zapytac o noże. Jakich używacie w swojej restauracji
jeden taki full wypas przywiezony jeszcze z US, ale to tylko wybrancy moga nim kroic, hahahahha a reszta to z ikea najlepsze sa takie z "lezkami". Noz musi byc ciezki i dobrze sie prowadzic jak kroisz tak jak patelnia jak wezmiesz do reki to musisz ja czucm chociaz jak w wakacje mielismy knajpe nad morzem to kupilismy hurtowo patelnie z ikea po 7 zeta i wytrzymaly cale sezon!! szok
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70287937/Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:bawią się.. są bardzo zżyci.. właściwie wszystko robią razem... między nimi 2 lata różnicy więc to robi swoje.. wiadomo że mają spięcia i nie raz jak dwa koguty walczą... dokuczają sobie... ale mają wspólne zainteresowania , lubią te same rzeczy właściwie i mają swietny kontakt i się bawią
super, to zaprocentuje w przyszlosci i beda sie wspierac:) moja mama jak widzi mnie z bratem (chociaz jakos bardzo sie nie kochamy hahahahah) jak mozemy na siebie liczyc w trudnych chwilach to zawsze nam powtarza ze wzajemne wsparcie jest najwazniejsze i zawsze ma tak byc jak jej juz zabraknie:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:hm... w jeden dzień zjeść 2 kg pieczarek to ciężko jeszcze w 2 osoby hahaha
ale możesz je w słoiki? marynowane? jak Ci się chce
no wlasnie kurde a jeszcze mam pol lodowki innych warzyw...ale chyba ogarne sos z pieczsrkami orzechami i szpinakiem...w konserwy to mi mi sie nie chce bawic, hahahah -
Gaduaaa wrote:a wczoraj zjałam jogurt Jogobella.. bo niby nie ma glutenu..
więc po 3 tyg pierwszy raz zjadłam jogurt... i nie uwierzycie ale mnie tak brzuch nawalał że szok....
a wiesz ze jogurt mozna mega latwo samemu zrobic?
sluchaj Gadi a w IRL to sa takie same wtyczki jak u nas? -
Lago wrote:no wlasnie kurde a jeszcze mam pol lodowki innych warzyw...ale chyba ogarne sos z pieczsrkami orzechami i szpinakiem...w konserwy to mi mi sie nie chce bawic, hahahah
no i do risotto też więc dzialaj
Ty ... albo zupę pieczarkową !! zaklepaną słodką śmietaną mmmm uwielbiamFabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:a wiesz ze jogurt mozna mega latwo samemu zrobic?
sluchaj Gadi a w IRL to sa takie same wtyczki jak u nas?
my mamy te angielskie ... ale są na to przejściówki więc to nie jest problem
no kiedyś moja babcia sama robiła jogurty ale nie interesowałąm się tym specjalnie..
coś na 5 dni odstawiała .? jak to sie robi?Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:niee..
my mamy te angielskie ... ale są na to przejściówki więc to nie jest problem
no kiedyś moja babcia sama robiła jogurty ale nie interesowałąm się tym specjalnie..
coś na 5 dni odstawiała .? jak to sie robi?