"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:ja mam nerwa, pms i wszystkie negatywne objawy nadchodzącej @ normalnie dzisiaj bez kija nie podchodź pewnie jutro przyjdzie małpa...
ale wiesz takie objawy zarówno świadczą za @ jak i za ciążąFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:mi się już zaczyna na 2-3 dni przed ! ahahaha
ale wiesz takie objawy zarówno świadczą za @ jak i za ciążą
ale u mnie to na pewno małpa bo mam plamienia i temp zaczyna spadać, a cycki bolą jak cholera... no i oczywiście pokłóciłam się z moim i mamy teraz cicho -
A zaspamuje Se a co mi tam
Nockę spędziłam w hamaku na dzialce, w nocy burza byla ale powietrze ...mmmm niebo w gębie. W południe wróciłam i spalam do 15. Potem zakupy i za sprzatanie sie wzięłam. Oczywiście pranie 3x obowiązkowo bylo
A teraz szczawiowke wstawiłam no taka mnie ochota naszlaCaro lubi tę wiadomość
-
Gadi seksujemy- nie śpimy
U mnie wczoraj wieczorem jajca mi wykręciło na drugą stronę. Zupełnie jak dwa cykle temu. Na szczęście rano trochę puściło wgl to plamienie miałam dziś i wczoraj- taką małą brązową plamkę. -.-' haha. co ze mną jest nie tak? '
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Kochana Ty moja juz nie fochaj :-* nioch nioch nioch
i Lago tu na ziemię i Maline sprowadź i to raz
ahahahahazapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Gadi seksujemy- nie śpimy
U mnie wczoraj wieczorem jajca mi wykręciło na drugą stronę. Zupełnie jak dwa cykle temu. Na szczęście rano trochę puściło wgl to plamienie miałam dziś i wczoraj- taką małą brązową plamkę. -.-' haha. co ze mną jest nie tak? '
u Ciebie to chyba akurat pozytywnie te kręcania jajcorów i plamienie...
nie testowałaś owu?Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:A zaspamuje Se a co mi tam
Nockę spędziłam w hamaku na dzialce, w nocy burza byla ale powietrze ...mmmm niebo w gębie. W południe wróciłam i spalam do 15. Potem zakupy i za sprzatanie sie wzięłam. Oczywiście pranie 3x obowiązkowo bylo
A teraz szczawiowke wstawiłam no taka mnie ochota naszlaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:to widac że nie tylko dla mnie ten cykl jest "nadzwyczajny"
u Ciebie to chyba akurat pozytywnie te kręcania jajcorów i plamienie...
nie testowałaś owu?
testowałam. dwa dni temu słaba krecha, prawie nie widoczna. Wczoraj pozytyw, mocniejsza niż druga. Ale czy to coś znaczy? heh. -
zapachmalin wrote:testowałam. dwa dni temu słaba krecha, prawie nie widoczna. Wczoraj pozytyw, mocniejsza niż druga. Ale czy to coś znaczy? heh.
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Naczytałam się, że często tak boli jak jajo nie pęka do końca i się nie uwalnia, więc w sumie... bardziej się przejmuję niż wcześniej. Byle do soboty- w sobotę w końcu POLSKA
rok temu.. dokładnie... byłam w Polsce.. i nagle tak strasznie mnie bolał jajnik prawy że na nogę stanąć nie mogłam.. płakać mi sie z bólu chciało.. wystraszyłam się że przeziębiłam go... umówiłam się na prędce do lekarza gina.. zrobił usg i się smiał jest świezy płyn w zatoce Douglasa... czyli znak że była to OWULACJA!zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no tak.. że owu jest wykorzystane masz na pewno heheh o to się nie martwię.. forma na bank zalana
czy ja wiem? ino raz było wczoraj- 15dc a tak 12dc wcześniej. W sumie nie wiem czy te ovu pozytywy ale jak na mnie to chyba tak. Dzisiaj taki sam właściwie.