"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Posok82 wrote:i tak przez całą ciążę?, no pewnie im dalej tym gorzej tylko jak facet ma takie zachowanie wytrzymać
ale u mnie to na pewno małpa bo mam plamienia i temp zaczyna spadać, a cycki bolą jak cholera... no i oczywiście pokłóciłam się z moim i mamy teraz cicho
Z facetami to.tak.jest... WrrrFabian Cyprian Tymuś -
No będę dzisiaj działać, bynajmniej mam taki plan haha Jak mi Małż nie uśnie! A jutro będę się modlić, oby wyjeżdżał w nocy z poniedziałku na wtorekpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Chyba nie. Bo ja do szpitala ide. Jak wyjde to on akurat znow wyjedzie. Wogole to Niemiec chce żeby Tii zostal teraz aż do jablek, czyli do wrzesnia. A Tii znow chce jablka zbierać. Nie zostanie przeciez non stop do listopada. Huk wie co to wyjdzie z jego powrotem.
Juz leze i meczyk wlaczylam -
Gaduaaa wrote:To lepiej już się bierz za robotę hyhy
One heart plis Żem się wystroiła to odmówić nie mógł
Ciekawa jestem jutrzejszej tempki, czy odbije, czy co. Bo ogólnie robie testy, mam od Waldi takie te z allegro, ale mało pije, i w ogóle nie pilnuję tego czasu żeby nie pić przed robieniem i godziny i mi w ogóle nie wychodzą. Albo wychodzą i owu ni będzie To tylko moje zwidy.Gizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hejka u mnie będzie cykl stracony coś czuję.. Temp dziwna dzisiaj znowu..
W ogóle to mi się wydaje że to przez wstawanie w nocy do Fabiego żeby podać mu antybiotyk.. Ale chyba tylko jeszcze dzisiaj i koniec..
Gizmo mam nadzieję że gdzieś tam w tych rozjazdach się spikniecie... Hyhy nawet w szpitalnej toalecie jak was znam
Caro testy są różne tymbardziej te z allegro, weź poprawkę... Ważne że forma zalana hyhyFabian Cyprian Tymuś -
Dzień dobry z rana U mnie też się udało dolać do pełna choć tak dziwnie, średnio mi się chciało Tzn chciało ale ta menda uparła się na pozycję, której nie cierpię no mniejsza w każdym razie serducho domalowane, temp dalej do góry i zobaczymy co będzie dalej. Gadi nie poddawaj się, może faktycznie to przez nocne wstawanie Poczekaj jeszcze