"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:było nas 8.. potem 5... a teraz zostały 3
hahahaha
zajebiście !
wygnalam starego na spacer z psem moge z Wami posiedziec jak nie zasne, hahahahah
Chyba sobie tez dzis zapodam jakis film, bo w tv kompletnie nie ma co obejrzec wieczorami... -
Tissaia wrote:Caro, po biochemie różnie bywa z cyklami. Może owu ci się przesunąć albo cus. Tak że nie stresuje się w razie czego.
Ogólnie z własnych obserwacji widzę że ten biochem mój to chyba dobrze mi zrobił bo jakoś tak czuję wewnętrznie że teraz wszystko pracuje jak powinno.
Tylko niestety pech chciał ze ostatnie cykle to akurat w czasie owu byłam z moim chlopem w rozjazdach
No ale nic, tego cyklu nie zmarnujemy.
Wiem, wiem jestem przygotowana na różne różności w tym cyklu
Gaduaaa!!!! Ja też tu jeszcze jestem Jeszcze nie poświrowałam do reszty hehepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Tej Gaduaaa, a co z tym Twoim plamienie co?? Czytałam tam na wątku. Ej, ej co tam się dzieje? Myślisz, że przed owu?
Lago lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Tej Gaduaaa, a co z tym Twoim plamienie co?? Czytałam tam na wątku. Ej, ej co tam się dzieje? Myślisz, że przed owu?
nie wiem co to kurde... prawe jajo naparza.. może i Owu...zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:hahahah nie,.. polski film.. hmm sensacyjny? o policji która rozbija gang mokotowski... obczaj jak lubisz takie klimaty
no chyba dzis obczaje, chcialam ogladac "moje corki krowy" ale chyba za ciezki kaliber to dla mnie, hahahhahahaha ej ale jest taki raper PItbul nie?
-
Lago wrote:no chyba dzis obczaje, chcialam ogladac "moje corki krowy" ale chyba za ciezki kaliber to dla mnie, hahahhahahaha ej ale jest taki raper PItbul nie?
jak Ci się spodoba Pitbull Nowe Porządki to obczaj potem Służby Specjalne ale to o polityce.. jak Leppera się pozbyliFabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:przez ta polityke to ja ostatnio mam zrypany humor, heh
a to dostepne na zalukaj?
do tej pory sciągałam z torrentów wszytsko.. ale podobno gościa posadzili i torrenty zablokowane.. nie ma...
więc sis.. zdradziła sekret jak ściągac filmy na kompa z zalukajFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Pitbull na pewno.. a służby specjalne pewnie tez..
do tej pory sciągałam z torrentów wszytsko.. ale podobno gościa posadzili i torrenty zablokowane.. nie ma...
więc sis.. zdradziła sekret jak ściągac filmy na kompa z zalukaj
aaa to ja nie sciagam tytlko online ogladam....
jem od dzis dupka na wlasne ryzyko....umre? -
Lago wrote:aaa to ja nie sciagam tytlko online ogladam....
jem od dzis dupka na wlasne ryzyko....umre?
ale jak idziesz badać jutro hormony to weź se odpuść go dziś..weź jutro po badaniu łosiołkuFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:umrzeć może tak od razu nie hahaha
ale jak idziesz badać jutro hormony to weź se odpuść go dziś..weź jutro po badaniu łosiołku
jak juz polknelam to co mam zrobic?????? kurde no progesteronu najwyzej nie zbadam... bo AMh to chyba moge co?