"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:jak juz polknelam to co mam zrobic?????? kurde no progesteronu najwyzej nie zbadam... bo AMh to chyba moge co?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja pierdziu Ty to zawsze musisz namieszać hahahahah nie wiem.. no zrób wszystko ale przed badaniem rano nie weź dupka.. tylko po...
no wiem wiem az taka nieogarnieta nie jestem jak moj stary.....idzie robic TSH po tabletce, hahahahahhah -
Lago, dobre dobre tej Trochę mi tu poznański zajezdza, choć ja pół krwi Ślązaczka Tata z Kędzierzyna - Koźla pochodzi Dużo czasu tak spędziłam za dzieciaka.
Gaduaaa, oby owu! Trzeba ją wywołać do odpowiedzi!!
A że pokraki, to kto by chciał zapylić?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:ale że co? ahaha że pokraki w jakim sensie?
no takie widac nie zaradne, nie rozgarniete, jak cos w sklepie kupuje to mowi jakby sie bala buzi otwierac.....no ogolnie takie niezyciowe, zastraszone czy co?, ze o modzie ciazowej juz nie wspomne....
No jak mozna zalozyc czarne legginsy naciagniete na brzuch i bluzke do bioder???? sie pytam jak???Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:no takie widac nie zaradne, nie rozgarniete, jak cos w sklepie kupuje to mowi jakby sie bala buzi otwierac.....no ogolnie takie niezyciowe, zastraszone czy co?, ze o modzie ciazowej juz nie wspomne....
No jak mozna zalozyc czarne legginsy naciagniete na brzuch i bluzke do bioder???? sie pytam jak???Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Lago, dobre dobre tej Trochę mi tu poznański zajezdza, choć ja pół krwi Ślązaczka Tata z Kędzierzyna - Koźla pochodzi Dużo czasu tak spędziłam za dzieciaka.
A że pokraki, to kto by chciał zapylić?
to jest dopiero szał chuja !Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ahahaha ależ czepliwa jesteś hahah
wiem kurwa , czepliwa i przeklinam. No mowilam Ci ze rozdrazniona ostatnio jestem, hahahhaha. No i mam tez rozkmine. Jak ostatnio bylam u gina to bylo strasznie goraco. I byla laska w ciazy w takiej zwiewnej sukience dlugiej na ramiaczkach i tak sobie wyobrazam jak ona ta kiece sciagla do badania i z golymi cycami przed lekarzem stala? (stanika tez nie miala, obczailam ) hahahhahhaha -
Caro wrote:Lago, dobre dobre tej Trochę mi tu poznański zajezdza, choć ja pół krwi Ślązaczka Tata z Kędzierzyna - Koźla pochodzi Dużo czasu tak spędziłam za dzieciaka.
A że pokraki, to kto by chciał zapylić?
przeca Kędzierzyn jest w opolskim Ciotki tam mam