"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:mnie to karma dopadla z ta nieplodnoscia.....wiem to na bank! ZAwsze mowilam, ze "ale wielka filozofia, wystarczy sie bzykac w odpowiednim czasie i ciaza jest"..Karma is a bitch! hahahhah
bzyk ! jak chuj ! hahahzapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:O bony. Kilka godzin mnie nie ma a te drukuja w najlepsze. I to jeszcze jakie teksty sadza
a gdzie bylas?
stary wlasnie mi zakomunikowal ze idzie po browara bo ich swieto narodowe dzis (dzien niepodleglosci). CZasem to nawet lubie tego mojego meza, hahaha -
Lago wrote:dobra, pytanie bedzie z tych glupich! Jak duzo siedze "w kucki", wiecie jak to sie siedzi? to czy np moge sobie zgniatac jajowod i jajo nie moze sie przebic? albo np zgniesc to jajo moge?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:myślę że nie ma na to wpływu... chyba że byś na prawdę siedziała w takiej pozycji bez ruch kilka-kilkanaście godzin...
-
Gaduaaa wrote:ale nie pytałaś jak to się ma kiedy się jest w ciąży ahahahahahah
hahahahhahah no bo nie sprecyzowalam no! chodzilo mi ze po ovu, jak juz jajo sobie wedruje. A wogole to rzucilo mi sie gdzie w oczy, ze jak czlowiek ma nerwice (a ja moge miec) to te rzestki co przesuwaja jajo ruszaja sie w drugim kierunku.....to co one do gardla chca mi kurwa te jajo przetransportowac????zapachmalin, Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha. Nie wiem Lago aczkolwiek ja praktycznie cały czas siedzę po turecku, albo w kwiecie lotosu. I nigdy z tego tytułu nie odczułam, że mi się coś gniecie. Nawet jak zaszłam w pierwszą ciążę to praktycznie całe 9 miesięcy tak przesiedziałam Więc nie wydaje mi się, żeby to miało jakiś wpływ. No chyba, że tak jak Gadi mówi siedziałabyś po kilkanaście godzin
Lago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:A wogole to rzucilo mi sie gdzie w oczy, ze jak czlowiek ma nerwice (a ja moge miec) to te rzestki co przesuwaja jajo ruszaja sie w drugim kierunku.....to co one do gardla chca mi kurwa te jajo przetransportowac????
buhahahahahahahahahaha ! LAGO! -
na prawdę w jednej pozycji człowiek musiałby bez ruchu tkwić chyba kilkanaście godzin żeby to miało wpływ... tak to nie sądzę żeby to stanowiło przeszkodę
btw...
dobrze że wróciłyście na posterunekLago, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
hmm pochwaliłam dzień przed zachodem słońca?
moje plemianie się uspokoiło..
poszłam też do łazienki pod prysznic i było badanie palpacyjne pochwy...
no i szyja wysoko... średnio twarda...
i nic tam czerownego nie wydrapałam.. więc nie wiem skad to było.. hm
no ale tak mnie psiocha szczypie od wycierania tym papierem że ja pierdole se głupia narobiłam...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny