"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Tyle że jak Wy piszecie to zawsze coś się dzieje a u mnie nic ciekawego więc o czym tu pisać? że u mnie zapiekanka ziemniaczana się chyba jara i nici z kolacji? haha poza tym muzy słucham i może czekam na kolejne haha ale nie wiem jak się to skończy
aaaaaaaa hahahahahha sie dzieje...Gadi ciagle leje sie krew z pipy, Gizmo ciagle pieli,
Malina ciagle zajeta (chyba bzyka ale sie nie przyzna) a Caro to jeszcze pod ochrona...ja natomiast ciagle jem i wyprowadzam psa na spacer........no wez!Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:moja stara sasiadka to oglada i raz zaprosila moja mame na herbate i film....matka jak wrocila powiedziala ze juz wiecej do niej nie idzie, hahahahahhaahah
hahahahahha a wiesz co.. ja się z tego też śmiałam.. cały pierwszy sezon
a w połowie drugiego się wkręciłam... Ty no tam się dzieje więcej niż w na wspólnej i m jak miłość razem wzięte.. Ty wiesz jakie tam są akcje?! Kobito... prawie jak na meczu
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Lago wrote:aaaaaaaa hahahahahha sie dzieje...Gadi ciagle leje sie krew z pipy, Gizmo ciagle pieli,
Malina ciagle zajeta (chyba bzyka ale sie nie przyzna) a Caro to jeszcze pod ochrona...ja natomiast ciagle jem i wyprowadzam psa na spacer........no wez!
hahahaha
a o gołąbkach to ty już nie pamiętasz? tylko o pipie..
jedno Ci w głowie hahahaha
a Malina na bank bzyka i to ostro bo nawet nie zdradziła pozycji której nie lubi hahahahKarolina2787, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyLago wrote:aaaaaaaa hahahahahha sie dzieje...Gadi ciagle leje sie krew z pipy, Gizmo ciagle pieli,
Malina ciagle zajeta (chyba bzyka ale sie nie przyzna) a Caro to jeszcze pod ochrona...ja natomiast ciagle jem i wyprowadzam psa na spacer........no wez!
hehehe jesteś the best! Dobra postaram się coś czasem naskrobać -
Karolina2787 wrote:Wiem, tyle że czasem to nie chcę Wam przerywać gadki bo wychodzą takie buzy że aż szkoda tego popsuć moim nudziarstwem
Mistrzem zanudzania to ja to jestemKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:o nie mogę!!! jaki skrót !!!!
hahahaha
a o gołąbkach to ty już nie pamiętasz? tylko o pipie..
jedno Ci w głowie hahahaha
a Malina na bank bzyka i to ostro bo nawet nie zdradziła pozycji której nie lubi hahahah
no i jeszcze wszystkie razem pijemy kawe
ja wiem ze oni to jak mlode orly non stop, tylko Malina nie chce nam o tym powiedziec...bo co innego mozna ciagle robic sie pytam??? No chyba ze pracuje....ale raczej bzyka Obstawiam ze to jakis zawijas w stylu nogi na zyrandolu a stary wisi od dolu,,,,hahahhah -
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Ja to wyczuwam ze mężowi Maliny pozycja na jeźdźca przypadla do gustu przez te leżenie z gipsem. A Malina pewnie juz nóg nie czuje od dziukania hahaha
Oficjalnie zaczelam nowy cykl. Welcome Home @ !!!
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Ej no
Wiecie ze of sam mi Premium wpierdzielil za zebrane 100pkt. Myślałam ze sama bede mogla zdecydować kiedy chce te pkty wymienić. Na groma mi teraz detektor jak i tak seksu nie budziet u mnie
mysle, ze najlepszy detektor to Twoj palecGizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny