"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Tyle że jak Wy piszecie to zawsze coś się dzieje a u mnie nic ciekawego więc o czym tu pisać? że u mnie zapiekanka ziemniaczana się chyba jara i nici z kolacji? haha
poza tym muzy słucham i może czekam na
kolejne haha
ale nie wiem jak się to skończy 
aaaaaaaa hahahahahha sie dzieje...Gadi ciagle leje sie krew z pipy, Gizmo ciagle pieli,
Malina ciagle zajeta (chyba bzyka ale sie nie przyzna) a Caro to jeszcze pod ochrona...ja natomiast ciagle jem i wyprowadzam psa na spacer........no wez!
nick nieaktualny, Caro lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:moja stara sasiadka to oglada i raz zaprosila moja mame na herbate i film....matka jak wrocila powiedziala ze juz wiecej do niej nie idzie, hahahahahhaahah
hahahahahha a wiesz co.. ja się z tego też śmiałam.. cały pierwszy sezon
a w połowie drugiego się wkręciłam... Ty no tam się dzieje więcej niż w na wspólnej i m jak miłość razem wzięte.. Ty wiesz jakie tam są akcje?! Kobito... prawie jak na meczu
Lago lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
o nie mogę!!! jaki skrót !!!!Lago wrote:aaaaaaaa hahahahahha sie dzieje...Gadi ciagle leje sie krew z pipy, Gizmo ciagle pieli,
Malina ciagle zajeta (chyba bzyka ale sie nie przyzna) a Caro to jeszcze pod ochrona...ja natomiast ciagle jem i wyprowadzam psa na spacer........no wez!
hahahaha
a o gołąbkach to ty już nie pamiętasz? tylko o pipie..
jedno Ci w głowie hahahaha
a Malina na bank bzyka i to ostro bo nawet nie zdradziła pozycji której nie lubi hahahah
nick nieaktualny, Caro lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyLago wrote:aaaaaaaa hahahahahha sie dzieje...Gadi ciagle leje sie krew z pipy, Gizmo ciagle pieli,
hehehe
jesteś the best! Dobra postaram się coś czasem naskrobać
-
A pierdzielnac przez łeb? Trzymajta mnie bo nie wytrzymieKarolina2787 wrote:Wiem, tyle że czasem to nie chcę Wam przerywać gadki bo wychodzą takie buzy że aż szkoda tego popsuć moim nudziarstwem

Mistrzem zanudzania to ja to jestem
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:o nie mogę!!! jaki skrót !!!!
hahahaha
a o gołąbkach to ty już nie pamiętasz? tylko o pipie..
jedno Ci w głowie hahahaha
a Malina na bank bzyka i to ostro bo nawet nie zdradziła pozycji której nie lubi hahahah
no i jeszcze wszystkie razem pijemy kawe
ja wiem ze oni to jak mlode orly non stop, tylko Malina nie chce nam o tym powiedziec...bo co innego mozna ciagle robic sie pytam??? No chyba ze pracuje....ale raczej bzyka
Obstawiam ze to jakis zawijas w stylu nogi na zyrandolu a stary wisi od dolu,,,,hahahhah
-
nick nieaktualny
-
Ja to wyczuwam ze mężowi Maliny pozycja na jeźdźca przypadla do gustu przez te leżenie z gipsem. A Malina pewnie juz nóg nie czuje od dziukania hahaha
Oficjalnie zaczelam nowy cykl. Welcome Home @ !!!
Lago, Gaduaaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
tym razem nie będzemy Ci słodko pierdzieć.. bo forma zalana nie była.. więc .. no @ jak @ ... zaczynajGizmo wrote:Ja to wyczuwam ze mężowi Maliny pozycja na jeźdźca przypadla do gustu przez te leżenie z gipsem. A Malina pewnie juz nóg nie czuje od dziukania hahaha
Oficjalnie zaczelam nowy cykl. Welcome Home @ !!!
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gizmo wrote:Ej no
Wiecie ze of sam mi Premium wpierdzielil za zebrane 100pkt. Myślałam ze sama bede mogla zdecydować kiedy chce te pkty wymienić.
Na groma mi teraz detektor jak i tak seksu nie budziet u mnie 
mysle, ze najlepszy detektor to Twoj palec
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny