"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:no kobity Wy tu harcujcie a ja ide filma zapodac....
Fajny film na Polsacie - "Iluzja"Lago lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dobra, przegiełam. Zeżarłam całą puszkę orzeszków ziemnych. Ja, alergik. Wysypka za 3, 2, 1... już się drapie
Nie mogłam się opanować hahahapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Hej, hej
Coś spać nie mogę. Właśnie przed chwilą zjadlam pol paczki parówek. Nie mogłam się powstrzymać.
Trochę Was nadrobilam wariatki kochane.
Faktycznie prawie u każdej ogień w szopie.
W ogóle trochę się Wam laski owu zbiegła (gadu, malina, Caro i Lago). Teraz czekamy na poczworne testowanie
U mnie za to w sypialni nuda, więc nie ma się czym za bardzo chwalić No może tylko tym, ze Mój się dzisiaj obronił także jak się postaram to na dniach mogę zaliczyc pierwsze w zyciu bzykanie z magistrem
Dobra idę spać, moze przysni mi sie jakis fajny sen. Nie wiem czy ktoś to czyta, ale dobranoc
Posok82, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats, gratki za magistra u boki
A parówki to naprawdę nie najlepsza kolacja hehe
No ja dzisiaj wstaje, mierze tempke i znowu spadek w dół, shit, shit, misz masz i powidła. Miałam nadzieję, na jakiś skok ku górze i po robocie. Ehhh no, nie będę już rozkminiać tego wykresu, bo szkoda czasu
Czas wstać! No ale jeszcze 12 dni, a właściwie 8 dni roboczych i urlop hihi
Miłego Dnia DziołszkiNats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
czesć dzień dobry
u mnie się uspokoiło cokolwiek to wczoraj było, dziś tego nie ma..
temp spadła... także no kuźwa... Caro... razem z Tobą czekam na owu późnym popołudniem zatestuje owu i zobaczymy co tam jest na rzeczy
aaaa i nic u mnie nie było wczoraj.. bo mój młodszy zasnąć nie mógł... przylazł Nam do łóżka i się kręcił i wiercił i gadał.. i zasnęłam szybciej niż On.... buuuu
Caro u mnie 11 dni i fruuuu do Polandi ! hura!!
Natsik również gratuluje magistra w domu elegancko
Gizmo przed 4 ?! Ty piszesz? oszlała! albo przez @ albo z braku bolca ! hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 07:33
Nats, zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyIdę do was z kawą...
Wczoraj żem się wystarczyła tego śluzu płodnego i test owu zrobiłam Na szczęście negatyw póki co. Ale od niedzieli już się odzywa prawe jajo...
Gaduaaa oby Ci się tam uspokoiło i te plamienia to na owu tylko.
Gizmo ewidentnie brak bolca i z tęsknoty spać nie może -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Idę do was z kawą...
Wczoraj żem się wystarczyła tego śluzu płodnego i test owu zrobiłam Na szczęście negatyw póki co. Ale od niedzieli już się odzywa prawe jajo...
Gaduaaa oby Ci się tam uspokoiło i te plamienia to na owu tylko.
Gizmo ewidentnie brak bolca i z tęsknoty spać nie może
to szybko Ci się to owu też odzywa... a na kiedy mniej wiecej powinnaś miec?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyU mnie teoretycznie owu powinna być około wtorku 12go... Ale coś czuję że będzie w weekend. Tak czy inaczej chłopa mego nie opuszczam nawet na krok w płodne. Wolne se wzięłam w przyszłym tygodniu i wleke się za nim do London City co by miał mi kto do formy dolewac
Trzy ostatnie cykle poszły na zmarnowanie przez te rozjazdy to tego cyklu już nie daruje. Ni chuja!Gaduaaa, Lago, Posok82, Nats, Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:U mnie teoretycznie owu powinna być około wtorku 12go... Ale coś czuję że będzie w weekend. Tak czy inaczej chłopa mego nie opuszczam nawet na krok w płodne. Wolne se wzięłam w przyszłym tygodniu i wleke się za nim do London City co by miał mi kto do formy dolewac
Trzy ostatnie cykle poszły na zmarnowanie przez te rozjazdy to tego cyklu już nie daruje. Ni chuja!
zawzięłaś się widzę - dobrze !Fabian Cyprian Tymuś