"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry dzień. Slipia dopiero otworzyłam. Bolca mi wcale nie brak bardziej jakiegoś tulu tulu.
Powtórzę za innymi dziewczynami: Caro, Gadi - bedzie skok, bedzie owu. A potem obie w tym samym czasie zabzykacie i jednakowy termin porodu bedzie
Natsik podoba mi się Twoje "meskoosobowe" pisanie i zastanawiam,sie jak Ty te W przekreslilas haha
Posok jak z tą @?? Jest? Nie ma??
Lago duzo masz tych okien do obrobienia??
Musze przepisu poszukać na ogórki po mazursku bo Tii koniecznie chce takie nie lubię robic ogórków, których wcześniej sama nie widziałam i nie próbowałam.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Bry dzień. Slipia dopiero otworzyłam. Bolca mi wcale nie brak bardziej jakiegoś tulu tulu.
Powtórzę za innymi dziewczynami: Caro, Gadi - bedzie skok, bedzie owu. A potem obie w tym samym czasie zabzykacie i jednakowy termin porodu bedzie
Natsik podoba mi się Twoje "meskoosobowe" pisanie i zastanawiam,sie jak Ty te W przekreslilas haha
Posok jak z tą @?? Jest? Nie ma??
Lago duzo masz tych okien do obrobienia??
Musze przepisu poszukać na ogórki po mazursku bo Tii koniecznie chce takie nie lubię robic ogórków, których wcześniej sama nie widziałam i nie próbowałam.
Ogórki po mazursku? wow co to mój jest z Mazur ale nigdy o takich nie mówił -
Posok82 wrote:do wieczora czekam na wyniki po polazłam trochę krwi upuścić z ręki.
Ogórki po mazursku? wow co to mój jest z Mazur ale nigdy o takich nie mówił
Kinserwowe ogory z marchewka i cebula dodatkowo. Oprócz tych wszystkich obowiązkowych składników kopru, chrzanu itd -
Gizmo no troche mam tych okien ze starej kamienicy na starowce kobita od ktorej wynajmowalismy lokal wymieniala wszystkie i je zgarnelam:) ja bardzo lubie starocie i wiedzialam, ze do czegos sie przydadza
baby a jak robicie mizerie to na slodko czy na wytrawnie? Bo ja zawsze na wytrawnie ale moj stary ostatnio zasmakowal takiej na slodko i chcezeby mu zrobic a ja nie wiem jak.....cukier do tej smietany sie daje tylko? -
Posok82 wrote:znając życie pewnie zanim otrzymam wynik przyjdzie @
nie gadaj tak!!!
kurde a labo zazdroszcze...u mnie nie dosc ze kolejki w ch.. to po wyniki trzeba osobiscie sie zglaszac....
wlasnie opowiadalam matce ze mam kupe roboty w ogrodku a czasu schodzi na tym w chuj, a ta mnie zrypala, ze przeklinam. No to ja jej na to ze Malina tez tak przeklina a ta sie pyta kto to jest Malina hahahhahahahahhaah to ja jej, ze nie wazne wazne ze nie tylko ja klnePosok82, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Tzn ze betę robilas???
Kinserwowe ogory z marchewka i cebula dodatkowo. Oprócz tych wszystkich obowiązkowych składników kopru, chrzanu itd
Takie ogórki znam tylko nie wiedziałam że tak się nazywają, teściowa takie robi ale nie mam pojęcia jak -
Lago wrote:Gizmo no troche mam tych okien ze starej kamienicy na starowce kobita od ktorej wynajmowalismy lokal wymieniala wszystkie i je zgarnelam:) ja bardzo lubie starocie i wiedzialam, ze do czegos sie przydadza
baby a jak robicie mizerie to na slodko czy na wytrawnie? Bo ja zawsze na wytrawnie ale moj stary ostatnio zasmakowal takiej na slodko i chcezeby mu zrobic a ja nie wiem jak.....cukier do tej smietany sie daje tylko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:24
Lago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:
To przez ten telefon durny, a konkretnie autokorekte. Pisze czasem coś i mi z automatu inne słowo przeskakuje
Postaram się ładniej pisać
To ja do mizerii daje jogurt grecki, pieprz swiezo mielony i gotowa przyprawe do sałatek (takie sosy np. Z knorra są. Koperkowo-ziołowy najlepszy). I koniecznie świeży koperek do tego
3500 g 54 cm -
Ooo, ja robię mizerie tak samo jak Gizmo
Posok trzymam kciuki za wyniczki! @ nie ma to jest nadzieja
Oj Dziewczyny, mam nadzieję że uda Nam się z Gadulcem strzelić owu w tym samym dniu. Ale było by fajne oczekiwanie, co nie Gaduaaa?Nats, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej laski
Ja tysz na chwilkę do Was przylazłam. Testowałam dziś na owu ale negatyw jak na razie jeszcze. Widzę o ogórach gadacie i o żarciu ogólnie a ja nie wiem co na obiad dziś zrobić hmmm... wszystko się przeżarło.
Spokojnie. Owu zaraz przyjdzie. Może Twoja też czeka na Caro i Gadu A ogólnie to co tam u Ciebie?
Ja na obiad robię rosół. Mam sterte świeżych warzyw z targu i lubczyk do tego A na drugie został gulasz z wczoraj.Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Mam 3cukinie i nie wiem co z nich uczynić. Ochotę mam na naleśniki na slodko. I mleczko do tego. Jak zwykle zreszta na @ ochota mnie na nabial nachodzi
Gizmo, Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:O czesc Karolajn
Spokojnie. Owu zaraz przyjdzie. Może Twoja też czeka na Caro i Gadu A ogólnie to co tam u Ciebie?
Ja na obiad robię rosół. Mam sterte świeżych warzyw z targu i lubczyk do tego A na drugie został gulasz z wczoraj.
Hejo Natsiku jak się czujesz? Nie rzygasz nie plujesz? żarcik
U mnie rosół był niedawno, wczoraj zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym. Dziś chyba się na miasto wyskoczy jakiś domowy obiad zjeść są gołąbki i coś tam jeszcze mój się uparł na gołąbki więc pewnie zjemy tam ale mimo to nie wiem co wymyśleć na kolejny dzień bo tak się stołować na mieście codziennie to nie będziemy.
Co do owu to ja liczę na 8 że mi wtedy wypadnie ale ciekawa jestem jak w tym cyklu z testami w ostatnim nic nie wyszło.