"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale koniecznie z kielba to leczo P
cukinie ja czeso zapiekam w piekarniku z oliw tylko i octem balsamicznym....albo griluje na patelni grilowej ale generalnie to odkad sama ja uprawiam to stwierdzam ze jej nie lubie....taka mdla jest i wodnista, ale jem bo zdrowa:PKarolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Caro u mnie jutro będzie zapraszam
Przyjadę Albo po pracy pojadę do sklepu i zakupie składnikiKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hejo Natsiku jak się czujesz? Nie rzygasz nie plujesz? żarcik
Bardzo dobrze się czuję nie rzygam, tylko cycki mnie bolą i wszystko mi śmierdzi 15 lipca mam wizytę kolejną - już się nie mogę doczekać, a gdzieś pod koniec lipca badania prenatalne.
Ja jestem dziwna, bo leczo bez kiełbasy lubię tylko wegetariańskie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Lago wrote:nie gadaj tak!!!
kurde a labo zazdroszcze...u mnie nie dosc ze kolejki w ch.. to po wyniki trzeba osobiscie sie zglaszac....
wlasnie opowiadalam matce ze mam kupe roboty w ogrodku a czasu schodzi na tym w chuj, a ta mnie zrypala, ze przeklinam. No to ja jej na to ze Malina tez tak przeklina a ta sie pyta kto to jest Malina hahahhahahahahhaah to ja jej, ze nie wazne wazne ze nie tylko ja klne
Ty pipo Ty! Ja przeklinam? Dobre sobie! Ja się hamuję jak mogę! hahahaha. KONIEC Z TYM, SKORO TAK WAS TO ĆMI. Zamilkam! 'Lago, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW zeszłym tygodniu byłam u sąsiadki i akurat jej syn się napatoczył.. Mówi, że jedzie na Woodstock...
I ja sobie pomyślałam: kurde! czemu ja nie jadę w tym roku na Woodstock? Za rok może być już za późno! Bobo będzie, itp..
A co najgorsze z tego wszystkiego.... Że ja kompletnie zapomniałam o tej imprezie, dopiero ten syn mi przypomniał..
Chyba się starzeje!
Czasem mam wrażenie że życie ucieka mi przez palceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 12:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Pakujesz się na das Urlaub?
Kobiety są multitask, możesz pakować i pisać trzecią ręką
tak na urlop Tzn ja wszystko po trochu, bo obiad na kuchence, pranie składam i listę sprawdzam Zawsze robię sobie kartki z dokładnymi wytycznymi. Inaczej łatwo zapomnieć czegoś, zwłaszcza dla dziecka. Matko jak mnie wkurza ilość potrzebnych rzeczy hahahaha.
A pisać nie będę to i przeklinać nie będę narazie -
Tissaia wrote:Czasem mam wrażenie że życie ucieka mi przez palce
no ja ostatnio czesto mam takie przemyslenia, to chyba z wiekiem przychodzi, hahahah czlowiek tylko ciagle za czyms goni, to robota, to jakies obowiazki a o przyjemnosciach juz sie zapomina...masakra