"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:no ja ostatnio czesto mam takie przemyslenia, to chyba z wiekiem przychodzi, hahahah czlowiek tylko ciagle za czyms goni, to robota, to jakies obowiazki a o przyjemnosciach juz sie zapomina...masakra
Jakas dzis nie do zycia jestem. A jeszcze tak jak przypuszczalam kilka dni temu, dzis kolano mnie powaliło znow sie zablokowalo. A roboty tyle i w domu i na dzialce jeszcze.
Cukinia przerobiona na placuszki( wg życzenia Ali) i obiad juz skonsumowanyLago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Witam w klubie wiekowych staraczek
Jakas dzis nie do zycia jestem. A jeszcze tak jak przypuszczalam kilka dni temu, dzis kolano mnie powaliło znow sie zablokowalo. A roboty tyle i w domu i na dzialce jeszcze.
Cukinia przerobiona na placuszki( wg życzenia Ali) i obiad juz skonsumowany
olej robote, zrob sobie dzien spa
wlasnie mialam pisac tez o plackach albo ciasto mozesz upiec. Przepisu nie znam ale jest pyyycha -
Natsik ja zrobiłam ciasto jak na naleśniki. Jajko, maka, mleko. Tylko bez wody. I Ali starla cukinie na dużych oczkach. Wymiąchane razem z ciastem. Usmazone i posypane cukrem pudrem. Ali zadowolona z placuszkow a ja bo na slodko bylo
Nats lubi tę wiadomość
-
Hej wróciłam.. i nawet żyje... a było ciężko... 9 próbek krwi mi pobrali... aaaaaaaaaaaa
test owu kupione.. nie sikałam prawie godzine... i nie pije.. więc jak mi się zachcę to pójdę sikać na testa... a śluz mam jak białko jajka.. ale i dziś ze smużkami krwi się zdarzył.. więc zobaczymy..
podczytywałam Was w sziptalu... i jestem pozytywnie zaskoczona że dziś tu tyle naskrobane
Posok no podwyżka kuźwa .... gratsy ! też bym wzniosła toast winem i czekam na wyniki jak tylko będą to dawaj znaka
Gizmo. Lago cukinie swego czasu lubiłam... i pod postacią placków takich jak opisałaś szczególnie.. aż do dnia w którym najadłam się ich bez liku.. i dostałam grypy żołądkowej i całą noc je wyrzygiwałam.. od tamtej pory cukinie jestem wstanie przemycić tylko w leczo...
Caro to byłoby kozacko mieć równo z Tobą owu hyhy może się uda.. jak Ty dziś stoisz z tematem? ja obstawiam u mnie tak za dwa - trzy dni skok
Malina miś zaklinacz hahahaha Malina przekinara ! hahahazapachmalin, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zrobiłam wyślij i myślę fucking shit...
a Nats ?? też miałam odpisać bo pisała o mojej owu tylko czekaj... co... bo nie pamiętam co miałam odpisać Nats... hmm musze się cofnąć
edit: wiem.. swieze wiejskie jaja lubię.. hahah
aaaaa no popatrz... i Karolina też dziś ożyła... o obiadku pisała Pozdroooo :* nice to see you thereWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 15:51
Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Jestem tylko na chwilę, głodna jestem cały dzień dzisiaj. Nic tylko bym jadła. Hahahahahaa. Zjadłabym racuchy z jabłkami ale moje chłopaki uczulone a mnie się nie chce robić trzech placków. Hihihi. No i co? Mój coś brzdąka o hamburgerach. hahahahhahaa.
-
zapachmalin wrote:Jestem tylko na chwilę, głodna jestem cały dzień dzisiaj. Nic tylko bym jadła. Hahahahahaa. Zjadłabym racuchy z jabłkami ale moje chłopaki uczulone a mnie się nie chce robić trzech placków. Hihihi. No i co? Mój coś brzdąka o hamburgerach. hahahahhahaa.Fabian Cyprian Tymuś