X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Masakra... Bardzo współczuję bo to naprawdę okropne. W takich chwilach cieszę się że nie jestem na nic uczulona. A u Was tylko on jest uczulony czy to w genach?

Fabian prawdopodobnie taką alergie pradopodobnie taką alergie przez to że miałam ospe w 12 tyg ciąży.. moja mama ma alergie na trawy... tata swego czasu cierpiał na pokrzywki idopatyczne.. to Fabian akurat też ma... a tak to nikt nie ma takich głupich alergii...
    Cypek ma na psy... a mamy w domu 2 i jest z nimi od urodzenia.. paradoks co?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97419d289fce.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Fabian prawdopodobnie taką alergie pradopodobnie taką alergie przez to że miałam ospe w 12 tyg ciąży.. moja mama ma alergie na trawy... tata swego czasu cierpiał na pokrzywki idopatyczne.. to Fabian akurat też ma... a tak to nikt nie ma takich głupich alergii...
    Cypek ma na psy... a mamy w domu 2 i jest z nimi od urodzenia.. paradoks co?

Kurdę to jak na psy skoro w domu macie i razem się wychował z nimi? Jakoś izolujecie go od nich czy co? Jeny to nie za fajnie mieć jakąkolwiek alergie ale Twój Fabian to ma wgl makabrę z tym wszystkim :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97419d289fce.jpg

No to już jest blisko :) jutro zrób przed południem i zapewne wyjdzie ładnie już. Ja nawet nie miałam co wstawiać foty bo normalnie bielizna :D

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmus - dzięki za przepis :) może tez niedługo wyczaruje takie placki.
    Gadu - tescie mają na wsi kurki także mamy ciągle dostawy świeżych jajek wiejskich :)
    Mam nadzieję, ze wyniki będą Ok, ale krwi konkretnie Ci upuscili. Pokaż tego testa kochana :)
    Karola - Ja na plamy mam taki magiczny odplamiacz w sprayu. Zawsze w Niemczech go kupujemy. Może Malinka kojarzy. Taka ciemnoniebieska butelka. Psikasz raz i wssystkie plamy schodzą.
    A my niedługo zbieramy się do kina na ten nowy Dzień Niepodległości, a ja już myślę o popcornie , który zjem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 18:03

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No to już jest blisko :) jutro zrób przed południem i zapewne wyjdzie ładnie już. Ja nawet nie miałam co wstawiać foty bo normalnie bielizna :D
    na prawdę? moze robisz za wcześnie co? lepiej w godzinach popołudniowych..

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze trochę brakuje do Piku, Gadu ale już chyba blisko :)
    Faktycznie przekichane z tymi alergiami. NajgorsZe jest to, ze teraz często dopiero w dorosłym życiu się ujawniają.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik przydałby się taki magiczny spray ale może chociaż nazwę zapodasz to na allegro znajdę ;)

Gadi ostatnio czytałam że najlepiej przed południem robić. W tamtym cyklu robiłam i o różnych porach i nie wyszło mi tak jak powinno. Krechy były ale nie identyczne także miałam minusy. Owulka jak zwykle myślę że zawita około 12dc tak przeważnie mam

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik przydałby się taki magiczny spray ale może chociaż nazwę zapodasz to na allegro znajdę ;)

Gadi ostatnio czytałam że najlepiej przed południem robić. W tamtym cyklu robiłam i o różnych porach i nie wyszło mi tak jak powinno. Krechy były ale nie identyczne także miałam minusy. Owulka jak zwykle myślę że zawita około 12dc tak przeważnie mam
    no popatrz.. ja robię zawsze właśnie 16-17 ale bywało że robiłam popołudniu koło 12 :)
    no to wypatruj tam ostro tej owu ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Jeszcze trochę brakuje do Piku, Gadu ale już chyba blisko :)
    Faktycznie przekichane z tymi alergiami. NajgorsZe jest to, ze teraz często dopiero w dorosłym życiu się ujawniają.
    oby ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, tak wygląda ten spray:
    sil-1-fur-alles-odplamiacz-w-spray-u-500ml.jpg

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no popatrz.. ja robię zawsze właśnie 16-17 ale bywało że robiłam popołudniu koło 12 :)
    no to wypatruj tam ostro tej owu ;)

Mi przeważnie wychodziły ładnie koło południa lub tak 14 ale dziś to na pewno nic już nie wylezie jak tak biało było więc zostawiam na jutro testa. Bd wypatrywała :) U Ciebie już tuż tuż :) a jak tam z serduszkami? Wstrzymujecie się i zostawiacie na owu czy macie wyj... i kochacie się wtedy kiedy chcecie? Bo u mnie ostatnio nie było przerwy od początku cyklu praktycznie ale coś czuję że dziś już siły mu zabraknie na <3 ;) oby na owu miał werwę

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Karola, tak wygląda ten spray:
    sil-1-fur-alles-odplamiacz-w-spray-u-500ml.jpg

Wow! Natsik dzięki :D poszukam i jak polecasz to zakupię ciekawe ile będzie kosztował. A może znajdę na Ol w miejscach co handlują niemiecką chemią :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wow! Natsik dzięki :D poszukam i jak polecasz to zakupię ciekawe ile będzie kosztował. A może znajdę na Ol w miejscach co handlują niemiecką chemią :)
    Chyba coś około 3 euro placilismy :)
    Poszukaj, bo naprawdę warto. U nas radzi sobie nawet z najgorszymi plamami :)

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam polecam, świetny jest! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Chyba coś około 3 euro placilismy :)
    Poszukaj, bo naprawdę warto. U nas radzi sobie nawet z najgorszymi plamami :)

Dobrze wiedzieć kochana dzięki :) a masz może podobny środek do czyszczenia skóry? Bo kiedyś nam się czymś zaplamiła kanapa i do tej pory nie zeszło a próbowaliśmy takich środków co by nie zniszczyło i nie powstały wybrzuszenia na kanapie a to skóra kolor jasny beż coś takiego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wy takie znawczynie to może też polecicie coś na nadmierne wypadanie włosów :P bo ja to się mam z nimi tak na lato i na zimę zaczynają się sypać jak nie wiem już mnie to wkurza bo wszędzie pełno moich kudłów nawet w praniu grr...

• Caro Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa Ja miałam nadzieję na jakiś skok dzisiaj, albo ewentualnie jutro, bo tak u mnie zazwyczaj bywa. Ale jakoś ta tempka się nie kwapi hehe. A serduszek już null, nie bydzie. Także ten, czekam. Sikać na testy zapominam, bo jestem gapa. W ogóle miałam dzisiaj taki maraton terapeutyczny, że już nie pamiętam jak mam na imię hehe :-P też dlatego mnie nie było.

Ale u Ciebie teścik ładny, ładny :-D I trzymam kciuki za ładne wyniki badań!

Posok, podwyżka? Idealnie na wyprawkę się przyda hihi B-) Kiedy wyniczki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 19:01

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ze skórą nie pomogę :(
    A jeżeli chodzi o włosy to fajnie plukanki z pokrzywy wzmacniają. Podobno jest jeszcze jakaś odżywka dla osób po chemioterpaii - koleżanki używały i działa cuda podobno :)

3500 g 54 cm <3
  • Caro Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak Wy takie znawczynie to może też polecicie coś na nadmierne wypadanie włosów :P bo ja to się mam z nimi tak na lato i na zimę zaczynają się sypać jak nie wiem już mnie to wkurza bo wszędzie pełno moich kudłów nawet w praniu grr...

Też tak mam. Nie ogarniam tego :-P
    Włosy na balkonie, włosy na kocu, włosy w wannie, włosy na dywanie, włosy na kafelkach, włosy na panelach, włosy na szafkach, włosy, wszędzie włosy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 19:14

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ