"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Masakra... Bardzo współczuję bo to naprawdę okropne. W takich chwilach cieszę się że nie jestem na nic uczulona. A u Was tylko on jest uczulony czy to w genach?
Fabian prawdopodobnie taką alergie pradopodobnie taką alergie przez to że miałam ospe w 12 tyg ciąży.. moja mama ma alergie na trawy... tata swego czasu cierpiał na pokrzywki idopatyczne.. to Fabian akurat też ma... a tak to nikt nie ma takich głupich alergii...
Cypek ma na psy... a mamy w domu 2 i jest z nimi od urodzenia.. paradoks co?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Fabian prawdopodobnie taką alergie pradopodobnie taką alergie przez to że miałam ospe w 12 tyg ciąży.. moja mama ma alergie na trawy... tata swego czasu cierpiał na pokrzywki idopatyczne.. to Fabian akurat też ma... a tak to nikt nie ma takich głupich alergii...
Cypek ma na psy... a mamy w domu 2 i jest z nimi od urodzenia.. paradoks co?
Kurdę to jak na psy skoro w domu macie i razem się wychował z nimi? Jakoś izolujecie go od nich czy co? Jeny to nie za fajnie mieć jakąkolwiek alergie ale Twój Fabian to ma wgl makabrę z tym wszystkim -
nick nieaktualny
-
Gizmus - dzięki za przepis może tez niedługo wyczaruje takie placki.
Gadu - tescie mają na wsi kurki także mamy ciągle dostawy świeżych jajek wiejskich
Mam nadzieję, ze wyniki będą Ok, ale krwi konkretnie Ci upuscili. Pokaż tego testa kochana
Karola - Ja na plamy mam taki magiczny odplamiacz w sprayu. Zawsze w Niemczech go kupujemy. Może Malinka kojarzy. Taka ciemnoniebieska butelka. Psikasz raz i wssystkie plamy schodzą.
A my niedługo zbieramy się do kina na ten nowy Dzień Niepodległości, a ja już myślę o popcornie , który zjemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 18:03
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:No to już jest blisko jutro zrób przed południem i zapewne wyjdzie ładnie już. Ja nawet nie miałam co wstawiać foty bo normalnie bieliznaFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyNatsik przydałby się taki magiczny spray ale może chociaż nazwę zapodasz to na allegro znajdę
Gadi ostatnio czytałam że najlepiej przed południem robić. W tamtym cyklu robiłam i o różnych porach i nie wyszło mi tak jak powinno. Krechy były ale nie identyczne także miałam minusy. Owulka jak zwykle myślę że zawita około 12dc tak przeważnie mam -
Karolina2787 wrote:Natsik przydałby się taki magiczny spray ale może chociaż nazwę zapodasz to na allegro znajdę
Gadi ostatnio czytałam że najlepiej przed południem robić. W tamtym cyklu robiłam i o różnych porach i nie wyszło mi tak jak powinno. Krechy były ale nie identyczne także miałam minusy. Owulka jak zwykle myślę że zawita około 12dc tak przeważnie mam
no to wypatruj tam ostro tej owuFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no popatrz.. ja robię zawsze właśnie 16-17 ale bywało że robiłam popołudniu koło 12
no to wypatruj tam ostro tej owu
Mi przeważnie wychodziły ładnie koło południa lub tak 14 ale dziś to na pewno nic już nie wylezie jak tak biało było więc zostawiam na jutro testa. Bd wypatrywała U Ciebie już tuż tuż a jak tam z serduszkami? Wstrzymujecie się i zostawiacie na owu czy macie wyj... i kochacie się wtedy kiedy chcecie? Bo u mnie ostatnio nie było przerwy od początku cyklu praktycznie ale coś czuję że dziś już siły mu zabraknie na oby na owu miał werwę -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Wow! Natsik dzięki poszukam i jak polecasz to zakupię ciekawe ile będzie kosztował. A może znajdę na Ol w miejscach co handlują niemiecką chemią
Poszukaj, bo naprawdę warto. U nas radzi sobie nawet z najgorszymi plamamiKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Chyba coś około 3 euro placilismy
Poszukaj, bo naprawdę warto. U nas radzi sobie nawet z najgorszymi plamami
Dobrze wiedzieć kochana dzięki a masz może podobny środek do czyszczenia skóry? Bo kiedyś nam się czymś zaplamiła kanapa i do tej pory nie zeszło a próbowaliśmy takich środków co by nie zniszczyło i nie powstały wybrzuszenia na kanapie a to skóra kolor jasny beż coś takiego. -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa Ja miałam nadzieję na jakiś skok dzisiaj, albo ewentualnie jutro, bo tak u mnie zazwyczaj bywa. Ale jakoś ta tempka się nie kwapi hehe. A serduszek już null, nie bydzie. Także ten, czekam. Sikać na testy zapominam, bo jestem gapa. W ogóle miałam dzisiaj taki maraton terapeutyczny, że już nie pamiętam jak mam na imię hehe też dlatego mnie nie było.
Ale u Ciebie teścik ładny, ładny I trzymam kciuki za ładne wyniki badań!
Posok, podwyżka? Idealnie na wyprawkę się przyda hihi Kiedy wyniczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 19:01
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Karolina2787 wrote:Jak Wy takie znawczynie to może też polecicie coś na nadmierne wypadanie włosów bo ja to się mam z nimi tak na lato i na zimę zaczynają się sypać jak nie wiem już mnie to wkurza bo wszędzie pełno moich kudłów nawet w praniu grr...
Też tak mam. Nie ogarniam tego
Włosy na balkonie, włosy na kocu, włosy w wannie, włosy na dywanie, włosy na kafelkach, włosy na panelach, włosy na szafkach, włosy, wszędzie włosy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 19:14
Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)