"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro i Karolina co do włosów to mi też lecą strasznie. Mój chłop się już wnerwia bo moje pióra są dosłownie wszędzie! Ja mam wrażenie że zaczelam bardziej zrzucac klaki od rozpoczęcia starań... Może za dużo stresów.
Karolina! No co ty? Spać o 21? Razem z kurami? Szkoda życia. Nie spać! Zwiedzać!Lago lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:właśnie wróciłam i są wyniki ale nie są zadowalące
beta 31 mIU/ml nisko jak na to że owu była 16 dc
a progesteron też nie powala 17,5 ng/ml
myślę że się nie udało i po prostu te hormony już spadają stąd te plamienia...
a moze lec jutro go gina po dupka?
a wogole to internetowa drukarnie powinnyscie otwprzyc! Moge byc Waszym skarbnikiem -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Nie spać! Zwiedzać!
hehehehhe "Nie spac! Biegac!" kiedys tak mi sie wyrwalo do gliniarza jak nas w srodku nocy zatrzymali do kontroli....chlopaki musieli ich udobruchac ze "kolezanka bardzo zmeczona jest po podrozy, nie wie co mowi", hahahahahaha obylo sie bez mandatu -
Lago wrote:e no wlasnie Posok...bo jakby przyrost byl maly no to wiadomo...ale skoro to pierwsza beta i to w dodatku w dniu @ to mysle, ze....trzymamy kciuki!!! a ja winem przypijam za Twoje szczescie!
Lago lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Spoko tez tak planowalam ze powtorze ale grunt ze do czegos doszlo a owu byla ok 16 dc bo jajcor tak mnie napiprzal ze spac nie moglam
mnie zawsze napirzaja kilka dni pzred owu (sprawdzalam monitoringiem) wiec wiesz.....jak nie mialas USG w tym czasie to niewiadomo ja tam cie nie slucham tylo czekam na druga bete albo testa za 2 dni!Posok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Caro i Karolina co do włosów to mi też lecą strasznie. Mój chłop się już wnerwia bo moje pióra są dosłownie wszędzie! Ja mam wrażenie że zaczelam bardziej zrzucac klaki od rozpoczęcia starań... Może za dużo stresów.
Karolina! No co ty? Spać o 21? Razem z kurami? Szkoda życia. Nie spać! Zwiedzać!
Noo powiem Ci, że może tak być, że stres i wogóle. Najgorzej jest jak umyje i takie wilgotne je rozczesuje.. O człowieku.. Latem robię to na balkonie hahah
Posok podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny. Poczekaj z dzień, dwa, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja, a jak będzie spoko, to powtórz betę lub test.Posok82, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny