"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pasok - trzymam kciuki za rozwój sytuacji. Może faktycznie owu była później, a do zagniezdzenia może dojść nawet 12 dpo także wszystko jest możliwe
Zezarlam w kinie prawie cały duŻy popcorn sama aż mnie brzuch boli.Tissaia, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Tissaia wrote:Różnie może być... Albo na śpiocha. Mój stary mnie czasem z zaskoczenia atakuje i czasem przebudzam się dopiero jak już jest wartka akcja )
hahahahahhahahaha mnie mucha wkurwia jak mnie obudzi a co dobiero wacek!! chyba bym zabila...albo odgryzla hahahahahPosok82, Tissaia, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Pasok - trzymam kciuki za rozwój sytuacji. Może faktycznie owu była później, a do zagniezdzenia może dojść nawet 12 dpo także wszystko jest możliwe
Zezarlam w kinie prawie cały duŻy popcorn sama aż mnie brzuch boli.
Moja babcia by powiedziała że masz "przepastny kałdun" albo "teraz to się chyba ocielisz"Posok82, Lago, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Pasok - trzymam kciuki za rozwój sytuacji. Może faktycznie owu była później, a do zagniezdzenia może dojść nawet 12 dpo także wszystko jest możliwe
Zezarlam w kinie prawie cały duŻy popcorn sama aż mnie brzuch boli.Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:hahahahahhahahaha mnie mucha wkurwia jak mnie obudzi a co dobiero wacek!! chyba bym zabila...albo odgryzla hahahahah
Buahahahahaha daję jakoś radę, choć są niekiedy momenty gdy wolałabym po prostu spać zamiast działaćLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:popcorm w kinie jest the best! my w domu robimy na oleju kokosowym i bardzo podobny do tego kinowego....
Tissaia - ocielic się mogę za jakieś 7 miesięcy. Wcześniej nie przewidujeTissaia lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
kurwa no! moj (nie moj) glupi kot znow chyba jest w ciazy i nie chce zrec watrobki.....ostatnio ja karmilam lopatka w sosie BBQ bo mialam 2 stare paczki w zamrazarce a jak sie skonczyla to kupilam jej watrobke i dziwka nie chce jesc....w dodatku ma coraz wiekszy brzuch a ostatnio pies pogonil w ogrodku opaslego kocura....chyba ja znow zgwalcil pedal jeden no!
Posok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:kurwa no! moj (nie moj) glupi kot znow chyba jest w ciazy i nie chce zrec watrobki.....ostatnio ja karmilam lopatka w sosie BBQ bo mialam 2 stare paczki w zamrazarce a jak sie skonczyla to kupilam jej watrobke i dziwka nie chce jesc....w dodatku ma coraz wiekszy brzuch a ostatnio pies pogonil w ogrodku opaslego kocura....chyba ja znow zgwalcil pedal jeden no!
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
no bo mi jej kurwa szkoda, ze taka glodna chodzi i ciagle mialczy, ale jak jej dam jesc to powacha i odchodzi, a ten kocur to pedal bo nosi obrozke z dzwoneczkiem...na wsi kurwa??? na wsi takie koty maja??? hahhahahahaahaah
Posok82, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Może jej za gorąco i jesc nie chce
Posok82 lubi tę wiadomość
-
Ktoś tutaj czyta wyznania na fejsie plandeka na żuku? Też to czytałam
Mnie też lecą -podobno od tarczycy. Koszmarnie, wszędzie, obłęd. Jak wyjdę z wanny mokra po kąpieli i włosy mm mokre to zanim sie powycieram całe plecy we włosach mam. Obłęd tak się lenie. Hahaha nic mi nie pomaga, jedynie olejki do rozczesywania stosuje bo tak jak Caro, gdybym miała balkon to chyba tylko na balkonie.
Posok trzymam kciuki żeby wzrosła beta KochanaPosok82, Caro lubią tę wiadomość