X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    albo stary miotaczem ognia pocisna :P

Różnie może być... Albo na śpiocha. Mój stary mnie czasem z zaskoczenia atakuje i czasem przebudzam się dopiero jak już jest wartka akcja :))

Posok82 lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    albo stary miotaczem ognia pocisna :P
    Ło matko mało sie nie udusiłam ze śmiechu hahhahahahahah

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasok - trzymam kciuki za rozwój sytuacji. Może faktycznie owu była później, a do zagniezdzenia może dojść nawet 12 dpo także wszystko jest możliwe :)

Zezarlam w kinie prawie cały duŻy popcorn sama :D aż mnie brzuch boli.

Tissaia, Posok82 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tissaia wrote:
    Różnie może być... Albo na śpiocha. Mój stary mnie czasem z zaskoczenia atakuje i czasem przebudzam się dopiero jak już jest wartka akcja :))

hahahahahhahahaha mnie mucha wkurwia jak mnie obudzi a co dobiero wacek!! chyba bym zabila...albo odgryzla hahahahah

Posok82, Tissaia, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Pasok - trzymam kciuki za rozwój sytuacji. Może faktycznie owu była później, a do zagniezdzenia może dojść nawet 12 dpo także wszystko jest możliwe :)

Moja babcia by powiedziała że masz "przepastny kałdun" albo "teraz to się chyba ocielisz" :)

Posok82, Lago, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahhahahaha mnie mucha wkurwia jak mnie obudzi a co dobiero wacek!! chyba bym zabila...albo odgryzla hahahahah
    I bys sie pozbwila przyjemnosci? :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

popcorm w kinie jest the best! my w domu robimy na oleju kokosowym i bardzo podobny do tego kinowego....

Nats lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    I bys sie pozbwila przyjemnosci? :D

noooo ja jak spie to sie relaksuje i nie wolno mi przeszkadzac, hahahhah

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

Buahahahahaha daję jakoś radę, choć są niekiedy momenty gdy wolałabym po prostu spać zamiast działać :)

Lago lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    popcorm w kinie jest the best! my w domu robimy na oleju kokosowym i bardzo podobny do tego kinowego....
    Ale Ty mówisz o tym na słodko? Karmelowego nie cierpię :D tylko solony.

Tissaia - ocielic się mogę za jakieś 7 miesięcy. Wcześniej nie przewiduje :P

Tissaia lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ale Ty mówisz o tym na słodko? Karmelowego nie cierpię :D tylko solony.

Tissaia - ocielic się mogę za jakieś 7 miesięcy. Wcześniej nie przewiduje :P

nieeeee taki normalny na slono!

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nieeeee taki normalny na slono!
    Aha :D No to w takim razie muszę spróbować kiedyś. Ale u mnie prawie zawsze robienie popcornu w domu kończyło się smrodem i przypalonym garem :P

Lago lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa no! moj (nie moj) glupi kot znow chyba jest w ciazy i nie chce zrec watrobki.....ostatnio ja karmilam lopatka w sosie BBQ bo mialam 2 stare paczki w zamrazarce a jak sie skonczyla to kupilam jej watrobke i dziwka nie chce jesc....w dodatku ma coraz wiekszy brzuch a ostatnio pies pogonil w ogrodku opaslego kocura....chyba ja znow zgwalcil pedal jeden no!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to jak kocur pedał gwałcący kotkę Lago...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samo życie normalnie....
    Hahahaaaaaaa

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    kurwa no! moj (nie moj) glupi kot znow chyba jest w ciazy i nie chce zrec watrobki.....ostatnio ja karmilam lopatka w sosie BBQ bo mialam 2 stare paczki w zamrazarce a jak sie skonczyla to kupilam jej watrobke i dziwka nie chce jesc....w dodatku ma coraz wiekszy brzuch a ostatnio pies pogonil w ogrodku opaslego kocura....chyba ja znow zgwalcil pedal jeden no!
    No teraz pocisnęłaś lepiej niż Malina :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo mi jej kurwa szkoda, ze taka glodna chodzi i ciagle mialczy, ale jak jej dam jesc to powacha i odchodzi, a ten kocur to pedal bo nosi obrozke z dzwoneczkiem...na wsi kurwa??? na wsi takie koty maja??? hahhahahahaahaah

Posok82, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jej za gorąco i jesc nie chce

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Może jej za gorąco i jesc nie chce
    cos Ty ona mysli ze cos ugra, a jak jej daje chrupki suche to tez nie chce.....wlasnie mowialam do starego ze te zwierzaki jak przychodzi czas karmienia to wiedza gdzie przyjsc.....no nic jutro kupie jej parowki, mam nadzieje ze lubi.... a wogole to ja przygarnelam w zime wiec powinna zrec co pancia daje! no ale jak to baba w ciazy...zachcianki, heh

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś tutaj czyta wyznania na fejsie :D plandeka na żuku? Też to czytałam :D

Mnie też lecą -podobno od tarczycy. Koszmarnie, wszędzie, obłęd. Jak wyjdę z wanny mokra po kąpieli i włosy mm mokre to zanim sie powycieram całe plecy we włosach mam. Obłęd tak się lenie. Hahaha :D nic mi nie pomaga, jedynie olejki do rozczesywania stosuje bo tak jak Caro, gdybym miała balkon to chyba tylko na balkonie.

Posok trzymam kciuki żeby wzrosła beta Kochana :)

Posok82, Caro lubią tę wiadomość

‹‹ 452 453 454 455 456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ