"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:AMH dopiero za 3 tygodnie beda wyniki...w takim chujowym miescie mieszkam...heh
czekam razem z Tobą na te wynikiLago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:laoratoria szpitalne robią za kase też badania, w takich najlepiej robić bo najwiarygodniejsze i najszybsze
czekam razem z Tobą na te wyniki -
Gaduaaa wrote:no a jak Ty ? jak plamienia?
P.S. odpisuję z lekkim opóźnieniem bo ja w pracy jestem jednym okiem pracuję a drugim lukam na formuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 09:43
-
Posok82 wrote:w sumie czekam na normalną miesiączkę aby zacząć od początku, wkurzam się że plamienia praktycznie ustały śluz jest tylko lekko beżowy tempka nie spada WTF, mam świadomość że taka beta jest stanowczo za mała ale to i tak lepiej że coś się zaczęło dziać przynajmniej wiem że nie wszystko stracone
P.S. odpisuję z lekkim opóźnieniem bo ja w pracy jestem jednym okiem pracuję a drugim lukam na formu
kurna Posok, ja pamietam z poprzedniego watku Sylwie, ktora plamila w terminie @ i okazalo sie ze to ciaza...dostala chyba wtedy cos na podtrzymanie. To dobrze, ze plamienia ustaly. Wez siknij znow! jak kreska bedzie wyrazniejsza to bedzie ok!Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
-
no właśnie wczoraj miałam iść do rossmanna ale jakoś po tej podwyżce byłam tak oszołomiona że zapomniałam jak teraz się trochę z pracy urwę to nikt mi łba nie urwie ja pracuję z domu to nawet nikt nie zauważy że opuściłam miejsce pracy
Lago lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:no właśnie wczoraj miałam iść do rossmanna ale jakoś po tej podwyżce byłam tak oszołomiona że zapomniałam jak teraz się trochę z pracy urwę to nikt mi łba nie urwie ja pracuję z domu to nawet nikt nie zauważy że opuściłam miejsce pracy
no to lec i sikaj! Bo Ty juz jestes po terminie @ ???? -
Lago wrote:no to lec i sikaj! Bo Ty juz jestes po terminie @ ????
Lago lubi tę wiadomość
-
Posok, Posok, mam nadzieję, że u Ciebie zakończy się to oczekiwanie pozytywnie Ehh zawsze warto mieć nadzieję
Gaduaaa, musi się utrzymać skubana!! Bo inaczej przekreślam ten cykl
I musisz się pogodzić z Mężem! Toż to sprawa wagi państwowej!Posok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyHejka dziewoje
Witam się i ja na chwilkę. Dziś test o 12:00 i kolejny negatyw, ale jajcor daje znać po mału o sobie więc może jutro coś wyjdzie.
Gaduaaa jak tam z Twoim testowanie? Wysikałaś już dwie ciemne krechy czy na wieczór zostawiasz? Co do kłótni to zgadzam się z Caro trzeba się pogodzić dla dobra ludzkości
Posok 3mam kciuki za pozytywa!
Caro a u Ciebie jak z owu? Testów już nie sikasz?Posok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Hejo dziewczęta
Popieram słowa koleżanek odnośnie Ciebie Gadi, ze trza pobzykac
Posok kciukam za pozytywa
Caro, Karolina i Lago buziaki w Wasza stronę lecą :-* :-* :-*
A ja zrobiłam 10sloikow ogorow. I zaraz lecę pod prysznic. Po 15 mam lekarza co by mi zaświadczenie wystawił na studiaKarolina2787, Caro, Posok82, Lago, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola zapominam o tych testach.. W zeszłym cyklu nie robiłam i dlatego. Wiec tak naprawdę polegam na temperaturze i reszcie. i choć myślę, że już po owu, to dzisiaj czuję trochę bardziej znowu lewy jajcor. Ehh.. W piątek gin, więc może coś tam zobaczy.
Gizmo Kissy for you. I te słoiki mniam, mniam..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)