"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro ciekawa jestem na kiedy program wyznaczy Ci owu. To 3mam kciuki by u gina wszystko się wyjaśniło i poszło pomyślnie Mi testów wystarczy jeszcze na kolejny cykl i może na kolejny zależy ale dużo ich zamówiłam za pierwszym razem to teraz trza zużyć. U mnie po mału też jajniki się odzywają także pewnie za niedługo coś się pojawi może nie na teście ale na wykresie chociaż.
-
Karolina2787 wrote:Caro ciekawa jestem na kiedy program wyznaczy Ci owu. To 3mam kciuki by u gina wszystko się wyjaśniło i poszło pomyślnie Mi testów wystarczy jeszcze na kolejny cykl i może na kolejny zależy ale dużo ich zamówiłam za pierwszym razem to teraz trza zużyć. U mnie po mału też jajniki się odzywają także pewnie za niedługo coś się pojawi może nie na teście ale na wykresie chociaż.
No ja też Poczekamy, zobaczymy. Gin chce mi zapisać Duphaston, żeby w razie czego nie zdążyło się to co poprzednio. Bo progesteron był nisko i on sam nie wiem czy to był powód czy nie. Zapobiegawczo będę brać.
Ehh z tymi testami to nigdy nie wiadomo. Jak na wykresie będzie skok i śluz odpowiedni to jakiś wyznacznik jest. Jajcory się odzywają to też dobrze. Trzymam kciukiKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro szczerze to ja też polegam na swoim organizmie bardziej niż na tych testach czy temperaturze fakt że to jakaś pomoc ale tyle razy już wykresik zapowiadał się pięknie a na koniec i tak wyszło wielkie nic także wsłuchuję się w siebie i zobaczymy. Testy i tak muszę wykorzystać jak się tyle zamówiło ale jak się skończą to już nie bd więcej kupować.
Również 3mam mocno kciuki za Ciebie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 13:14
-
Wow Karol ile serduch i to każdego dnia - macie kondycje
Dziewczyny bierzcie przykład z Karoliny
byłam w sklepie kupiłam testy i nasikałam , wyszedł test pozytywny (czułość 20) nie musiałam się zastanawiać czy ta kreska jest czy nie, ale jest blada, jutro powtórzę test z krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 13:48
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobitki, które nie dają za wygrane i wciąż podejmują starania o dzidziusia:-) Jestem tutaj pierwszy raz. Staram się w sumie o dziecko ponad 6 lat, mam zespół PCOS, pol roku temu pierwszy raz zobaczyłam podczas badania USG moje pęcherzyki, gdyż wcześniej nie było tych głównych. Moja historia jest bardzo długa, tabletki, lekarze, wydawane pieniądze, płacz i nadzieja, która była już na wyczerpaniu. Od 4 miesięcy jestem na tabletkach AROMEK jak i zastrzyku OVITRELLE, aktualnie jestem w 28 dc gdzie moj trwa 30-33. Jedyne objawy to od ponad tygodnia boli mnie brzuch dołem a przede wszystkim lewy jajnik, (przed okresem nie miałam tak wcześniej)Moje pytanie głównie brzmi, czy branie tabl. Luteina (progesteron) może mi wywołać okres pomimo, gdybym byłą w ciązy?
-
margerit@ wrote:Witam wszystkie kobitki, które nie dają za wygrane i wciąż podejmują starania o dzidziusia:-) Jestem tutaj pierwszy raz. Staram się w sumie o dziecko ponad 6 lat, mam zespół PCOS, pol roku temu pierwszy raz zobaczyłam podczas badania USG moje pęcherzyki, gdyż wcześniej nie było tych głównych. Moja historia jest bardzo długa, tabletki, lekarze, wydawane pieniądze, płacz i nadzieja, która była już na wyczerpaniu. Od 4 miesięcy jestem na tabletkach AROMEK jak i zastrzyku OVITRELLE, aktualnie jestem w 28 dc gdzie moj trwa 30-33. Jedyne objawy to od ponad tygodnia boli mnie brzuch dołem a przede wszystkim lewy jajnik, (przed okresem nie miałam tak wcześniej)Moje pytanie głównie brzmi, czy branie tabl. Luteina (progesteron) może mi wywołać okres pomimo, gdybym byłą w ciązy?
hej, podziwiam za wytrwalosc....
a jesli chodzi o luteine to jej zadaniem jest podtrzymanie ciazy (jesli zafasolowalas) lub wywolanie okresu jesli ciazy nie ma. Bedac w ciazy zaden lek nie wywola okresu -
Lago wrote:ale jest krecha!!!! i to widac bez kombinacji!!!! no kurde Posok sciskam i gratuluje
-
Posok82 wrote:jeszcze będzie czas zobaczymy co jutro wyjdzie z krwi ja na razie podchodzę sceptycznie, a z drugiej strony gdyby to była tłusta krecha to pewnie martwiłabym się czym innym
skopo, jak niska beta to i krecha nie moze byc tlusta....a masz jeszczetesta na jutro rano???? zobaczysz ze bedzie ciemniejsza. Ciotka Lago ma przeczucie -
margerit@ wrote:Lago Bardzo dziękuje za jakikolwiek odzew, pytam o tą luteine, ponieważ pare lat temu miałam zaburzony okres i tylko dzięki luteinie się pojawiał. Nie chce okresu, a jest co raz blizej a moje przeczucie jest, że się pojawi. Ale nie poddaje się
-
margerit@ wrote:Lago Bardzo dziękuje za jakikolwiek odzew, pytam o tą luteine, ponieważ pare lat temu miałam zaburzony okres i tylko dzięki luteinie się pojawiał. Nie chce okresu, a jest co raz blizej a moje przeczucie jest, że się pojawi. Ale nie poddaje się
wiem, kazda z nas ma takie przeczucia przed @. To loteria czy przyjdzie czy nie a ten Aromek to na stymulacje bierzesz? No i szanse masz duza skoro jestes na lekach Ja chyba od nastepnego cyklu zaczne stymulacje tylko nie mam pojecia co mi gin przwpisze...pewnie CLo standardowo...